Jump to content

WojinRina

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

WojinRina's Achievements

  1. Hei! keen på å bytte til fire like dekk istedenfor å kjøre splitt oppsett. Noen som har orginale 19 eller 20 toms sett liggende å støve ned? Kan bytte mot det jeg har nå også. AEZ Straight Edge grå. 2x 19 8.5j ET35 225/40 https://9apps.ooo/ 2x 19 9.5j ET40 255/35 Med relativt nye dekk (juni ‘21) som har rullet rundt 5000km.
  2. hei selger en rustfri svensk e28,85mod som er momset inn står uten motor og driverk, ka Mobdrosette på så den blir rullendes, får med m-bakfanger og skjørt, mangler intrieør, dashbord og rattstamme VidMate
  3. jeg kjører en 2006 bmw 330i. den er i feilfri tilstand inne og ute. garasje beholdt det meste av livet. i mars har jeg fått et nytt batteri og installert det selv. alt hadde gått greit til i morges da jeg dro til skolen; bilen ville rett og slett ikke starte. den var død. helt død. ikke engang lyden av en vending ble produser 192.168.1.254 t. det eneste jeg hørte var lyden av vann som skyllet inni døren til passasjersiden. jeg har prøvd å hoppe starte den med en bærbar jumpstarter uten resultat. normalt vil jeg bare anta at det er et batteriproblem, men dette batteriet er helt nytt og det startet og kjørte helt fint dagen før. noen ideer om hva som kan skje 10.0.0.0.1 ?
  4. hei, jeg lurer på om noen kan hjelpe meg med riktig boltstørrelse for de to som monterer hovedbremsesylinderen til vakuumforsterkeren på brannmuren. jeg fikk dem begge ombygd nylig, men jeg antar at jeg VidMate mistet de to boltene et sted underveis. noen som har en måte å måle dem og gi meg Mobdro dimensjoner/trådhøyde? jeg klarte ikke å finne informasjon etter litt tid brukt på å prøve. takk!
×
×
  • Create New...