Jump to content

BmwTheBest

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

BmwTheBest's Achievements

 1. Denne feilen kommer og går, men oppdaget i det siste at alle 4 hjul viser "reverse" selvom bilen kjører forover. Har noen vært bort i det ? Forresten, lov å spørre om noen i Drammen området som tar på seg oppdrag og feilsøke? Bilia anbefaler å vente til feilen er mer permanent, men er litt skummelt uten abs ved snøføre. På forhånd takk!
 2. Takk for innspill. Skal prøve det.
 3. Jeg er ganske så uerfaren med tanke på ABS og derfor spør mye.. du får unnskylde meg.. Hvordan kan man se på sensoren for å vite om orientering og plassering ? Tenker du på hvilken vei den peker ?
 4. Beklager .. den så jeg ikke før nå.. takk for svaret.
 5. Sitter ABS reluctor ring i en E60 på drivakselen eller er det en del av hjullager? Tanken er altså å bytte den delen som ABS sensoren leser for å bestemme hastigheten. På forhånd takk!
 6. kjørte hjemmefra idag og fikk ingen varsellys for ABS/DSC/Flat tyre, men var nysgjerrig og leste likevel kode og fant: 5E50: DSC: Wheel speed, air gap, front right. Har byttet ABS sensoren med BMW orignal for et par dager siden. Noe innspill hva man kan prøve ifm denne koden? På forhånd takk!
 7. Tusen takk! Dumt spørsmål: er dsc modul = abs module?
 8. Finnes det noen oversikt for på hvilket punkt på kontakten på abs modulen som høyre foran sensoren er koblet til? Tenkte å bruke multimeter for å sjekke om det er noe brudd.
 9. Hei, har en e60 2009 facelift. I de siste dagene får jeg abs, dsc varslene på av og til. Leste inn med diagnose verktøy og fikk 5E4E front right speed sensor supply fault. Målt motstand på begge sensorer foran og fikk verdi på ca 529. Har byttet Sensoren på høyre side uten at det hjalp. Feilen kommer og går.. usikker på om det er selve kontakt det er noe feil med eller noe i hullager? Håper noen kan gi noe innspill. På forhånd takk!
×
×
 • Create New...