Jump to content

Idaragasøster

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Idaragasøster

 1. en diy på denne jobben hadde vært strålendes. har samme problem med min og vill ikkje begynne på jobben før eg vet hva som må demonteres. vet denne tråden er gammel men håper svar innen noen dager
 2. Den er grei, skall sjekke imåren når eg får tid så kan eg gji en oppdatering
 3. Skall sjekke, men ifølge forrige eiger var eksosmanifold byttet i hans eige (1-2 år siden)
 4. Liten oppdatering. Merker og at noen dager er bilen sprekere enn andre og drar betre.
 5. Har en e61 525d preface manuell som eg kjøpte i septemper.(steg 2 uten downpipe men dpf delete osv) under den 9 timers turen hjem med bilen så var det litt turbo susing/hyl ved pådrag men bilen hørtes valfall ikkje ut som en ugle i det eg slap gassen. Etter som eg har eigd denne bilen i noen månter nå har turbolyden blitt mere og mere merkbar og høyere. Og for 2 månter siden begynte hyle lyden (ugle lyden) har ikkje tenkt noe over dette før i det siste da eg har trudd dette var tøft. Etter at eg brente opp noen bakdekk på bilen 3 gir full trykk på pedalen i en god stund. Har det blitt sånn at ugle lyden begynner og irritere meg for den er så høy. lurer på om noen har hatt samme probleme og evt om det er turboen som snart tar kveld eller om det er en trykk slange,vacumlekasje eller eksosleksje. er og litt merkbar dårligere effekt i bilen nå en når eg hentet den. noter at hver gang eg har vært hard mot bilen har den alltid fått stått 10 min på tomgang før eg stoppet den helt sånn den har fått kjølt seg.
 6. Har vært så uheldig og fyrt bilen i eit autoværn. Har fixet alt unntatt airbag til passasjer ( den i dashbordet) kjapt spørsmål før eg begynner og demontere hele bilen. Går det ann og bare ta dashbordet utav bilen eller må alt av ratt ccc osv ut for og komme til airbag?
 7. Vurderer og bygge min 525d manuell om til 535d. hvor mye tåler girkassa mi(04modell) manuell. Og hvor mye jobb er det egt med ledningsnett og er motorfestene di samme, ka som må byttes. Noen som har gjort d før eller vet ka som må gjøres?
×
×
 • Create New...