Jump to content

Kevinchri

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Kevinchri's Achievements

  1. Ja okei, vet du noe om hva jeg fyller boksen med etter man har loddet? Eller om jeg i det hele tatt trenger det
  2. Hei, har demontert og åpnet glødereleet på min 525 e61. Ser det er flere ledninger som er avgått inni der, tenkte jeg skulle lodde det. men plages med og få det nok rent til at loddetindet vil legge seg. Releet er fylt med gulaktig silikon, har prøvd og pusset og gjort rent. Noen som har gjort dette før?
  3. Takk for svar:) Den går urent ja og ikke på alle sylindre. Har hatt problemer med det selv på 0grader at når den starter går den ikke på alle sylindre, men kommer etter 2-3sekunder. jeg kan prøve og måle. Det med strømkabel til gløderele vet jeg ikke, det ble iaf skiftet på verksted. er det et kjent problem at det blir tull med kabeln?
  4. Har nylig kjøpt en 525 som har 280k km. så merker jeg at den begynner å bli tungstartet på allerede under -5 grader. Først starter den også dør den ut, dette skjer et par ganger og tilslutt går den. både glødeplugg og gløderele er skiftet for 10k km siden. Kan det ha noe med injektorene og gjøre? Noen som har vært borti lignende? Eventuelt om noen vet av brukte dyser som fungerer.
×
×
  • Create New...