Jump to content

Tussi

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tussi

  1. Noen som tilfeldigvis har et sett takstativ til F11 som de glemte å selge med bilen? Helst originalt eller Thule Wingbar Edge - om mulig i Grenlandsområdet, men også i Vestfold.
  2. Takk for svar. Da har jeg ihvertfall koblet telefon og bil riktig sammen. Så får jeg fortsette å undre meg over at - av alle ting - en ‘16 modell V70 ligger lenger fremme på appfronten enn en ‘16 modell 520 🤪
  3. Hei. Har min første BMW, og er egentlig veldig fornøyd med det meste - foruten appen… Så vidt jeg har skjønt, skal den vise f.eks drivstoff, lufttrykk og annet, men hos meg viser den ingenting av dette. Jeg kan sende destinasjoner til bilen og har fått den til å tute, men så mye mer kommer ikke frem. Som vedlagte bilde viser, så kom drivstoffnivå frem, men dette var etter at jeg hadde ladet telefonen med usb. Hadde et feilkjøp med en V70 før denne, og jeg må si at Volvoappen var betydelig bedre enn BMW (dog var bilen gørr - derav bytte). På Volvoen fikk jeg pushmelding om den ikke var låst, hadde kjørebok, viste drivstoffnivå, kunne fjernstarte og litt til. Savner statusoppdatering av bilen i appen. Er den for gammel, mon tro? Har kjøpt Connected Package Pluss, som inneholder Remote service, map update, RTTI og BMW Online. Burde ikke dette holde da? Råd mottas med takk!
×
×
  • Create New...