Jump to content

HåvardSH

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by HåvardSH

  1. Takk for mangen gode forslag, skal prøve di ut!😊
  2. Kompis med bosch software henta det ifra verkstedet han jobba på. Har hatt bilen inne på verksted to ganger etter dette uten at di har klart å fikse det
  3. Ja alle slitasje varslerene ble byttet, men usikker om det var original bmw. Så kan evt sjekke det å bestille nye. Jo det piper og lyser opp i dashen kver gang eg starter bilen, og håndbrekklampa er på konstant.
  4. Hei Har en bmw e92 m3 2008 modell der eg fikk gul bremselampe på frambremsene når computeren meinte det var påtide å bytte bremser. Bytta bremser, og tenkte ikkje over at det går an og resette telleren internt i bilen. Eg fikk derfor en kompis til å koble seg til med bosch software å resette telleren. Da klikka det heilt og eg fikk rødt varsel både på framme og bak bremsene, og det får eg ikkje reset igjen nå. Det står at bremser skulle vært byttet for fleire millioner dager siden. Har hatt bilen inne på verksted 2 ganger, uten at di har funnet ut av problemet. Er det noen som har vært borti samme greiene før? På forhånd takk :)
×
×
  • Create New...