Gå til innhold

MarcusJansen

Medlem
  • Innholdsteller

    66
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om MarcusJansen

  • Bursdag 08/03/1995

Profile Information

  • Kjønn:
    Mann
  • Bosted:
    Bergen
  • Kjøretøy
    Bmw e46 320ci 2.2 2003

Contact Methods

  • Yahoo
    marcusjans1@yahoo.com

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

MarcusJansen's Achievements

  1. Selger 2 stk originale hjulbuer som er fra en original e46 M3. Planen var selv og bygge komplett m3 men har dessverre ikke tid. Disse er kappet slik at man akkurat får den bredden og utseende fra en original M-bil. Setter prisen til 2500,- Holder til på Sotra 30 minutter ifra Bergen sentrum. Kan nåes på 91759276.
  2. Da har tiden kommet for at jeg må selge grunnet kjøp av bolig. Denne bilen har helt fantastiske kjøreegenskaper og er godt holdt av alle eigere. Bilen skiller seg ut ifra andre da dette er en Individual utgave med fargen Sterling gray metallic. Bilen er jevnlig polert og vasket 1-2 ganger i uken, samt bytting av olje\oljefilter. Bilen ble akkurat eu-godkjent så neste kontroll blir 05.09.16! Km stand på bilen per dags dato er 149 094. Understell: *Supersport Black Evolution Lys: *Exenon 8000k i frontlykter *LED Baklykter (originale følger med) *LED Skiltlys *Mørke frontblinklys *Mørke sideblinklys *Mørk lamin-x på frontlykter (kan rives av om ønskelig) *LED Angel Eyes *U.S Blink modul Interiør: *M-sport short-shift girkule *Sports-stoler i grått skinn *Etter monter AUX på original spiller *God lyd fra originalt anlegg med original subwoofer Eksteriør: *M-tech frontfanger og bakfanger *Proff sotet ruter hele veien rundt *Shadowline lister *Sort grill i høyglans *Lamin-x på frontlykter *Led-baklykter *M3 bagasjeluke list Dekk\felger CSL M3 felgene som er på bilen på bildene er solgt, men om kjøper ønsker kan like felger anskaffes ved salg eller andre felger. Det følger også med piggfri vinter dekk\felger som er kun brukt en vinter så det er fortsatt mye mønster igjen. Dette er en bil som skiller seg ut i mengden og bør sees\prøves for riktig inntrykk. Eneste som er å si om bilen er at det er noe steinsprut på frontfanger, men ikke noe store greier. Innbytte er ikke av interesse. Kontakt meg gjerne på Mob: 91759276 for en hyggelig Bmw prat eller spørsmål om bilen. Bilen befinner seg på Sotra 30 minutter fra Bergen. Pris: 139 000 + omreg !
  3. Godt og høre da fikser han nok frakt !
  4. Eg e veldig interessert i felgene, hvor holder du til ? Mulig og sende dem ?
  5. Er disse solgt ? Meget interessert i felgene
  6. Selger nå mine Csl replica felger med dekk da jeg har tenkt meg ett nytt felgsett. Felgene og dekkene er 2 mnd gammel og aldri kantkjørt, så fremstår som ny ! De har stått på en e46 Coupe i mitt eige. Dekkene er av typen Nankang: Framme - 215\35\19 Bak - 235\35\19 Felger: Framme - 8,5" ET35 Bak - 9,5" ET27 Setter prisen til 8500,- Felgene befinner seg i Bergen. Bytte i andre felger kan være av interesse, men har egentlig sett meg ut nye felger.
×
×
  • Opprett ny...