Jump to content
 • Nå går det så det griner!


  mkj
   Share

  Som de fleste her inne vet har Bimmers.no nylig byttet plattform, utseende og fått noen nye funksjoner nylig. Alt har ikke gått helt på skinner eller etter planen, men nå ser det ut som om ting virkelig begynner å gå seg til. Det virker som om de fleste begynner å finne seg til rette igjen og har tatt i bruk de nye mulighetene. Det er helt supert!

  Heldigvis har vi veldig mange hjelpsomme medlemmer som har kommet med tilbakemeldinger, og som ikke minst har hjulpet hverandre med tips om bruk av den nye plattformen. Overgangen har ikke vært helt lett for Moderatorene heller, og de fortjener en ekstra stor applaus!

  Veldig gledelig er det også at trafikken og antall unike besøkende nå nesten har doblet seg i forhold til for bare et par måneder siden. Hvis den trenden fortsetter gir det oss noen flere muligheter framover til å finne på mer sprell og moro ;-)

  Bimmers.no er langt fra ferdigutviklet enda. Samtidig som vi gjør ytterlige rettinger og justeringer i forbindelse med den nye plattformen vil nye ting bli lansert. Akkurat nå er helt nytt Kjøp & Salg like om hjørnet! Dette har vært en etterlengtet oppgradering, og jeg håper vi klarer å møte forventningene der. Helt sikkert er det i alle fall at det blir mye bedre enn før, og helt sikkert er det også at vi kommer til å legge inn ressurser på å gjøre Norge oppmerksom på hvor man finner deler til sin BMW eller sin neste bil.

  Jeg vil med det samme nevne at vi har en Facebookside. I overkant av 1/4 av alle tomlene opp til den har kommet i løpet av siste uke! I natt passerte vi 5.000 Bimmersfans på Facebook. Helt konge! Men jeg er likevel helt sikker på at det er flere som har sansen for BMW og Bimmers.no i Norge, så det er lov å tipse andre om denne siden, og ikke minst like den selv :)

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...