Jump to content
 • Skrive for Bimmers?


  mkj
   Share

  Vi søker deg som kunne tenke deg å skrive gode og engasjerende artikler relatert til BMW!

  Det er her snakk om artikler som er mer gjennomarbeidet enn et vanlig foruminnlegg, og som inneholder bilder og/eller video. Det kan være snakk om garasjebesøk, "På stripa", gjør-det-selv, treffrapporter og annet. Her er det lov å bruke fantasi og komme med forslag!

  Artiklene vil først og fremst bli publisert her på Bimmers.no, men kan også dukke opp på nett og trykk så alle rettigheter vil måtte tilfalle oss. Du vil selvfølgelig stå som produsent.

  Vi håper å knytte til oss gode skribenter fra ulike deler av landet. Noe kompenasjon for din innsats skal vi få til.

  Ta kontakt med meg på PM eller e-post: marius@bimmers.no og fortell meg hvordan du kan tenke deg å bidra, og ved evt. spørsmål.

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  Det kan bli interessant. Det skrives alt om nye og "såkalte" proff jurnalistikk i motorblader og årets bil i magasiner og motorsider i aviser o.s.v. Jeg synes den er tam. ytterligheten er vel jan Erik Larsen med sin intreden i autofil fik litt fresh up på vår interesse for bil generelt. Vår hverdag består i å kjøre til og fra arbeide,omfatter millioner av menesker, men for staten er og skal det være en melke ku. Det har moderert seg litt med å lette avgifter på EL-biler, temelig lette avgifter med tanke på bomp.gratis park. o.s.v. Men det var BMW som det skulle skrives om så det ser jeg frem til.

  Jeg har en E39 2000 530DA modell og er kjempe fornøyd, har hatt mange biler men denne tar kaka,virkelig godt skrudd sammen, og som bilmekanikker er jeg imponert over kvaliteten.

   

  Terry

  Link to comment
  Share on other sites  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...