Gå til innhold

Nye BMW 3 serie cab


BalleKnalle
 Share

Anbefalte innlegg

139957.jpg

139958.jpg

139960.jpg

139961.jpg

Nye 3-serie er ventet på banen til neste år, og kabrioleten vi viser nå vil kanskje drøye inntil 2006 før den er på markedet.

På de spennende bildene kan det se ut som taket er av fast type, ikke kabriolet-duk. Sannsynligvis er det vinterhabitten som er ute på test, det vil si et fast tak som erstatter kabriolet-duken om vinteren. Denne løsningen har dagens 3-serie kabriolet.

Konservativt

Mange bilprodusenter har valgt løsninger med et fast tak som folder seg sammen og pakkes i bilens bagasjerom. Disse løsningene fungerer godt i praksis og har klare fordeler med hensyn til støy og innbruddsikkerhet. Ulempene er små bagasjerom med taket nede, ekstra vekt og en litt klumpete hekk for å få plass til taket.

Bildene viser en 3-serie med alt annet enn klumpete hekk, og det er overveiende sannsynlig at BMW har lagt så stor vekt på ulempene at stofftak blir løsningen for 3-serie.

Ikke 4-serie

Da vi viste spionbilder av nye 3-serie sedan ble det spekulert i at todørsvariantene ville bli gitt betegnelsen 4-serie. Ryktene i dag tenderer i følge Automedia til at det ikke blir noen 4-serie, men en 3-serie med mange modellvarianter. Grunnen skal være at Rover sitter på rettighetene til betegnelser som 418 og 420.

3-serie kabriolet, og den kupeen som nokså sikkert dukker opp, vil dele motorer med vanlig 3-serie.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...