Jump to content

Hvordan legge inn bilder via ImageShack (mokkaskje-variant)


ChrZZ
 Share

Recommended Posts

Selv om SteffenM2 har laget en grei guide på dette, så tenkte jeg at jeg skulle lage en litt mer mokkaskje-variant, og en som tok også punktet med hvis det lå et sted på nettet. Så.... here goes nothing.

Legge inn bilder

A:

Hvis man har bildet liggende på harddisken på din egen maskin, så les dette.

bilde40dt.jpg

Manøvrér nettleseren din til http://www.imageshack.us/ ved å klikke på linken.

Velg så BROWSE/BLA IGJENNOM (punkt 1).

----

bilde55my.jpg

Velg bildet du skal ha ved å finne det på maskinen din (punkt 3). Når du har valgt bildet du skal ha, så trykker du på OPEN (punkt 4).

Etter å ha trykket på knappen, så er du tilbake igjen ved forrige bilde og du trykker på HOST IT! (punkt 2 på forrige bilde over). Avhengig av hvor stort bilde du har valgt og hvor rask Internettilkobling du har, så vil dette enten ta kort tid å laste opp eller lang tid. Du får bare smøre deg med tålmodighet. Når bildet er lastet opp, vil du se på neste bilde.

----

bilde60zg.jpg

Markér teksten ved punkt 5. Kopiér denne teksten (linken til der hvor bildet nå ligger på nettet). Du kan kopiere teksten enkelt ved å høyreklikke på den markerte teksten. Dette vist i bildet under på punkt 6:

bilde71us.jpg

----

bilde89ha.jpg

Tilbake på bimmers.no, så kan vi nå legge inn bildet som vi har i utklippstavlen (som ble kopiert i forrige punkt).

Her er det tre måter å få det inn korrekt.

1: Skriv manuelt u]%20[b]. Linken til bildet, kopierer du inn ved å enten høyreklikke og velge LIM INN eller PASTE (eller trykke Ctrl + V).

2: trykke på "Img"-knappen rett under der du skal skrive teamet i innlegget. Da setter den inn en b]%20nederst%20i%20innlegget%20ditt.%20Trykker%20du%20en%20gang%20til,%20så%20kommer%20en%20[b] sist i innlegget. Pass bare på at linken til bildet er imellom disse bilde-taggene.

3: for de som har litt dårlig tid (eller er litt mer "nerdete" av seg ;)), kan heller trykke ALT + P. Dette er det samme som å trykke én gang på IMG-knappen som i punktet over. Husk på å avslutte bilde-taggen ved å trykke ALT + P én gang til.

Hvis alt er gjort korrekt, så vil det bli seendes ut som bildet over og punkt 7.

For å unngå å legge ut et bilde som ikke virker, så kan du se hvordan det blir, ved å trykke på Forhåndsvisning nederst på siden (punkt 8).

Hvis det blir korrekt og du er fornøyd med innlegget ditt, så kan du trykke på OK nederst på siden (ved siden av Forhåndsvisning).

Gratulerer! Du har nu lagt ut et bilde på bimmers.no!

----

B:

Hvis bildet ligger et sted på Internet, så les dette.

bilde97bt.jpg

Finn det bildet du skal ha, der du har funnet det på Internet.

Høyreklikk så på bildet, og velg PROPERTIES / EGENSKAPER (punk 1).

----

bilde100mq.jpg

I vinduet som nå kommer opp, er egenskapene til bildet du har valgt. Her er blant annet adressen til selve bildet. På punkt 2, der det står "Adresse (URL)", så klikker du tre (3) ganger. Ikke et dobbeltklikk, men et trippelklikk. Da skal hele teksten (adressen til bildet) være markert. Kopiér så denne teksten (Ctrl + C eller høyreklikk og velg kopiér), etterfulgt av enten OK eller Cancel / Avbryt (adressen er fortsatt kopiert selv om man velger avbryt).

Gå så til bimmers.no og det innlegget du skal ha bildet inn i. For å legge inn bildet her, så se på FORRIGE BILDE og fremgangsmåte ovenfor her for å se hvordan man legger inn bildet på bimmers.no. Går det ikke den første gangen, så er det bare å prøve igjen. Evt lese over denne teksten litt grundig, og evt lese alt.

Hvis du klarer å få bildet til å vises korrekt i innlegget ditt (slik som du evt har sett så utallige mange ganger her på forumet), så er det bare å klappe seg selv på skulderen! :D

Link to comment
Share on other sites

Takker for responsen, gutter! :D

Jeg har også laget en guide til disse spørsmålene om kjøp fra koed.dk. Dvs, om det blir toll, mva, norsk pris, etc. Samt hvordan man finner den totale prisen på det hele.

Hvis dere vil, eller om det er etterhvert flere (nye her?) som begynner å spørre, så kan jeg sikkert legge ut den også. Den har også skjermbilder, og nummerering. :)

Link to comment
Share on other sites

Hmm... igrunn en god tanke, BalleKnalle, men da må jeg kutte alle bildene på 500px bredde. Noen steder, så mener jeg at det vil isåfall bli litt for liten bredde. F.eks. bildet hvor man viser hvordan skrive %7Boption%7D-tagene og slikt. Trenger litt bredde og vise hele bredden. Samt også litt greit å vise helheten på hvor man finner den korrekte lenken på imageshack.us sine sider. Men men.. alle vi som har skrevet her hittil kan vel dette, så får høre fra de som lærer seg dette fra første gang hvordan de syntes guiden er å gå igjennom, samt det med bildene (om det blir et for stort problem).

Link to comment
Share on other sites

dette var jo dritbra, nå slipper vi emner om opplasting hele tiden.

Tror ikke vi slipper det helt. For ikke alle som sjekker rundt om det står forklart noen steder. Men man slipper ihvertfall at folk evt vil slite og ikke få det til. Er da bare å henvise til denne posten.

John H:

Har vært i dialog med moderatorene ang den med koed.dk, og vet ikke helt om den skal legges ut. Kan nemlig da hende at det ser ut som at bimmers.no favoriserer koed.dk foran andre dele-pushere.

Jeg kan evt legge til og understreke i koed.dk-guiden at det er på eget plan at en slik guide blir lagt ut, og at det ikke er for å favorisere koed.dk på noen måte, men for å forklare hele prosessen med å bestille fra utlandet (noe som kan være litt mer skremmende for noen, med tanke på norsk lovgivning innen import).

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Siden denne guiden baserer seg på imageshack, så er dem ikke interessert i at denne tråden skal bli fremhevet. Dette fordi Imageshack til tider (ikke ALLTID ;) ) er trege på bildestreamingen sin, så det gjør at disse sidene her igjen trege når det blir brukt bilder derfra.

Link to comment
Share on other sites

Okey, men det står jo også hvordan man gjør når bildene allerede ligger på nettet..Er det ingen mulighet for å utvide galleriet her da eller lage et litt annet opplegg der folk kan f.eks. vise bilene sine..noe alla vw/audi club har?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...