Gå til innhold

Ingen lyd i stereoen


Anbefalte innlegg

Hei..

Har et litt snodig problem med stereoen i bilen:

Det er ingen lyd i høytallerne i bilen, det er lyd i suben og strøm i annleget og ingen sikringer er gått, men det er ingen lyd i høytallerne.

har prøvd med 3 forskjellige spillere så det er ikke feil på spilleren.

har den store høytallerapken 2 høytallere i døra foran og 1 ved føttene og to bak, alt er orginale høytalere om det har noe å si.

Har hørt at det er ekstra forserker i disse bilene til høytallerne orginalt. noen som vet hvor denne ligger?. fant den ikke i bagasjen.

Bilen er en e36 320i 1991 model.

Tusen Takk :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

takk for svar!

Er en stund sia dette nå men har ikke hatt tid å kikke ordentlig på det men fant litt ut av det. Det som var skjedd var to av ledningene bak dørtrekket på venstre side var gått av og kommet mot hverandre så sikringa var gått på forserkeren i bagasjerommet. men nå har jeg et nytt problem: lappet sammen ledningene igjen, men nå er det ikke lyd foran på venstre side ikke nede i sparkepanelet heller, jeg har prøvd og bytte forsterker bak og bytte spiller men det er fortsatt ikke lyd foran på venstre side!?!. har målt med voltmeter og det er ikke feil på høytallerene da det ikke er strøm i ledningene.. er det noe delefilter imellom som kanskje har blitt svidd eller noe?. bilen er en 91mod, er det ikke slik at forsterkerne på bilene før 1993 bare er 4 kanals mens forsterkerne etter 93 er 10 kanaler, en til hver høytaller? da må jo bilene før 1993 ha et delefilter før høytallerne?

takk :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...