Jump to content

øk:diff/kardang e23 732-735


artax
 Share

Recommended Posts

hei som tema sier så vil jeg gjerne hatt tak i en kardang/diff til en 7`serie, en 732 eller 735 eller noen anet som passer på bilen min.

Det er en 732 83modell med en 85modell 735girkasse i. men problemet er at diffen har tatt kvelden, speedometeret og turteller går men bilen vil ikke framover hehe. noen som har, vet om eller har mulig het til å skaffe en??

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

hei er det noen som har en diff fra E28. 520i, 525i, eller 535 opp til september 85 liggendes som de har lyst å selge? har fått vite av e23galningen på e23forumet at disse skal passe over til min e23 732 82mod hvis jeg bruker baklokket fra min diff. vil ha liv i bilen nå hehe

Link to comment
Share on other sites

jeg bumper denne på nytt jeg, christian her på forumet har en som kanskje passer på min, men hvis den ikke gjør så er det kjekt å vite om noen andre har en som passer til salgs

Link to comment
Share on other sites

Hei. Jeg skal til Österrike i neste uke. Hvis du ikke får tak i noen diff her hjemme og du har tid til å vente til midten av juni kan jeg sikkert skaffe en til deg.Praktisk siden vi bor i samme by.Ring gjerne 92 22 65 44 eller send sms eller pm. Skulle ha spurt deg om noe.

Hilsen Eirik.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...