Jump to content

Harald's E30 mteck2 s38b36 vært på nurnburgring :0)


Harald e30R
 Share

Recommended Posts

Hallois alle sammen. etter og ha sett alle dere inne her skrive om godbilene deres så tenkte jeg at det var på tide og legge ut en tråd på bilen min :lol:.

planen med hele bilen er og lage en cleen og hmm Nam NAm e30

Bilen er nå en Stusselig E30 318!" :oops: Kan ikke si at det er noe serlig. men Jeg fikk bilen værtfall billig for den gammle eieren mente at motoren var blåst, men 7-8 min med plaster og skifte nøkkel så var den klar for turen hjem. :D

Bilder Kommer: :arrow::arrow::D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 391
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Når jeg da fikk bilen hjem begynte planene for bilen og surre rundt i hodet mitt og jeg tenkte litt på is Styling og litt fine felger med en artig farge. kan jo se hvordan det ble

dscn72941vy5.jpg

var jo egentlig ikke så ille det. men fikk også en litt annen ide :P

dscn7330fiksdw3.jpg

Men så fikk jeg jo øynene opp for mtech 2. AH kan ikke si jeg synes det kittet var stykt nei. Ah Noe så porno. Var jo bare og få fatt på det første Komplette kittet som var. det lå inn her på Bimmers og har vel ikke vært så kjapp til og kjøpe noe sånt før. Kittet var utrolig strøkent og fikk men Nye orginal fester til alt. ah kan ta ett bilde av hele kittet og legge ut. (har ikke nå)

Link to comment
Share on other sites

Så var det jo det som alle da gjør med bilen sin ribbe hele bilen ned og se etter den slemme rusten.hehe og Utrolig nok så var blien så og si helt rein for rust. det eneste jeg fant var i batterikassea så hadde det rustet gjennom og inn i bilen. (huff med fikset nå)

dscn8096hc5.jpg

SÅ var det jo felger da. jeg kom over noen wls felger ganske kjapt, kan ikke si jeg noen gang har sett sånne slaks felger for nå som jeg kjøpte de selv :wink: . er mange som sier at de ikke passer bilen min men synes da at det var ganke bra. Hvis dere ikke liker de eller har noen meninger sså si gjerne i fra. :D

dscn8095xs0.jpg

dscn8093xf8.jpg

Link to comment
Share on other sites

pen bil, helt alright felger.. med komplett mtech 2 styling og en :evil: sekser under panseret og sort interiør så blir den helt nydelig..

hmm,, JO a det Blir S38 vet du. Men inni Så blir det nok E36 dasjbord har satt det inn alt. (ligger litt etter i tråden her. hehe) pluss Esparco Evo2 stoler og Rallybur. :wink: ellers blir det carbon i dørsidene. :wink: og ikke matter i bilen.

Link to comment
Share on other sites

hmm.. tja mandig motorvalg ja. hmm joa. Egntlig så skulle jeg ha en Rallycrossmotor i den S38 3,8 kølner satt opp med 350hk og dog boks men men. han skulle ikke selge den da når jeg kom med pengene. huff og huff. skal ha Gromm na motor. ikke noen overlading på meg gitt. hehe.

var ute og tok noen bilder av ting og tang som er kjøpt til bilen, i sta. kan egentlig bare lage en liste over ting som er kjøpt og skal kjøpes. :D

*325 komplett drivverkbak.

*Mteck 2 komplett Orginalt var lakert i Diamant svart metallic litt Dårlig bilde av det. det meste er på bilen nå og ser ikke den på bildet.

*ex Ruudracing værsting radiator Fra En Blå Bmw som mange husker. (Fikk dilla og måtte kjøpe :D )

*E36 dasjbord

*Nye lys bak

*Nye lys forran de linse greiene med angel eyes (litt usikker på om de skal brukes, mulig det blit litt rart med mteck Kittet)

*Senke sett 40-30

*esparco Evo 2

*Rallybur :wink:

dscn9220qt2.jpg

dscn9222cn4.jpg

dscn9221um0.jpg

umb012tq4.jpg

umb013ew9.jpg

Link to comment
Share on other sites

sånn da kan vi hoppe litt lenger fram i Bygget :D

jeg fikk jo satt på Kittet også men venter med den nye bakluka og spoilern pluss sideskjørtene og det som bygger opp dørene :?

synes det er lurest inteil buret er ferdig blir mye susing og røring rundt bilen når en bygger bur. vet jo alle :wink: .

Men sånn ser den jo ut nå.

umb018yc0.jpg

umb019pb8.jpg

Og ja! skal få laget hullet til Oljekjølern. :lol:

PS Hvis noen har en S38 motor og girkasse Org/dogbox så send gjerne Pm eller skriv noe her. :wink:

er også Int i nedbyggings skiver til traversen forran. Kunne jo ha laget det selv blir sikkert til det også men vill gjerne ha alt litt Pent. :wink:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...