Jump to content

Mye jobb og sette på ett komplett senkesett?


bmw328
 Share

Recommended Posts

fordi du endrer geometrien i understellet når du senker bilen, det gjelder ved senking av alle biler, greit så slipper du at bilen din eter dekk. Og ser du på fjærbeinet på e36 så er det små justeringsmuligheter (siden du bytter hele fjærbeinet), som gjør at det kanskje ikke blir helt 100 uten kontroll etter jobben..

Link to comment
Share on other sites

Om du dropper forstilingskontrollen vil bilen din spore vannvittig ved mye senk... Har en 240 som vinterbil, og den var det en harry-klump som hadde senka 40mm foran og bak uten å ha hjulstilingskontroll... Helt jævlig å kjøre med! Kjenntest ut som om jeg hadde en kvart omdreining med daugang! Veit jeg ikke skal ssammenlikne volvo og bmw, men prinsippet blir det samme!

Link to comment
Share on other sites

Altså.. Hjulvinklene vil bli som de alltid har vært med mye last eller under nedfjæring. Noe annet enn det endrer de seg ikke så lenge det bare er snakk om et fjær/demperbytte.

Og bak er det uansett begrenset med justeringsmuligheter.

Link to comment
Share on other sites

Men alt endrer seg ved nedfjæring...

Og bak på e36 er det absolutt ikke begrensete justeringsmuligheter, men foran derimot. Spissing og camber justerbar bak, og kun spissing foran i utgangspunktet...

Men alt kan fikses...

Når du først gjør jobben, bytt bakre bærearmsforinger foran til eksentriske M3 foringer, får litt skarpere styrerespons, og bytt de fremre foringene bak, der du justerer spissingen.

Er bære kulene foran gammel ( kjørt mer enn 30k km) er det en fordel å bytte disse og. Kjør bilen en liten stripe etter jobben er gjort, så tingene setter seg, så tar du en hjulstilling.

Nå har du problemfritt understell i hvert fall i 50.000 km...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...