ingard

Medlem
 • Innholdsteller

  3714
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ingard

 • Rang
  Generalløytnant

Profile Information

 • Kjønn:
  Intetkjønn
 1. Artig tråd med erfaringer! Jeg synes BMW i3 er den meste interessante bilen BMW lager for tiden. For min del forsvant interessen for biler med forbrenningsmotor da jeg testen elbil for første gang. Hadde den hatt lengre rekkevidde hadde jeg garantert kjøpt (vi har 110 km t/r til jobb).
 2. Ser av sidene til vegvesenet at man kan vise bilen 4 måneder før kontrollfrist. Er det 01.06 eller 30.06 man opererer med da. Tenkte å vise bilen 28. februar, men det er kanskje 4 dager for tidlig? Noen som har kontroll på dette funnet svar på vegvesen.no Når skal bilen kontrolleres, og hvor ofte? Biler med tillatt totalvekt 3500 kg eller mindre skal kontrolleres første gang i det fjerde kalenderåret etter registreringsåret og deretter hvert annet år. Biler og tilhengere med tillatt totalvekt over 3500 kg, alle biler som er registrert for 10 personer eller flere samt drosjer og ambulanser, skal fremstilles til kontroll første gang tidligst 12 måneder etter at den ble registrert og deretter én gang i kalenderåret. Biler som er registrert i partallsår skal kontrolleres i partallsår og biler som er registrert i oddetallsår skal kontrolleres i oddetallsår. Kontrollene fordeles over året ved at siste siffer i kjennemerket avgjør når bilen skal være kontrollert og godkjent (kontrollmåned). Kontrollmånedene sammenfaller med kalendermånedene, bortsett fra for siffer 0 og 7 som skal kontrolleres i hhv. oktober og november. Bilen kan framstilles for kontroll allerede 4 måneder før kontrollmåneden, slik at kontrollfristen utgjør 5 måneder.
 3. Bud er også lov. Tøffe hjul!
 4. Selger mine Azev type A hjul. Dekkene er av type Nankang. Bakdekkene er nye i fjor, fordekkene er utslitte og det ene dekket er punktert (dette skjedde for noe uker siden, flatt over natta). Det ene forhjulet har kast som merkes i bilen, men til tross for det har jeg kjørt i 3 år med disse hjulene. Alle hjulene har noe merker. De må hentes i Trondheim (møllenberg). 2000,- Også interessert i å bytte mot originale fine 15" E34 felger, gjerne med sommerdekk
 5. Her satt jeg meg fast (og måtte bli slepet av en annen bil): Jeg var mildt sagt forbanna.
 6. ingard

  E60/61 tråden

  Kabelbrudd eller diversity antennen som har gått i stykker. Skal sende min på repp neste uke, men hos meg funker ikke fjernkontrollen til bilen også. 16000 kr for skift av alle kablene samt annet småtteri. Regner med at problemet hos søstra di er nok diversity antennen som er full av vann. Om det bare er vann som har kortsluttet enheten, slipper søstra di unna billig, og trenger bare å få byttet boksen samt bytta putene på "spoileren". Ny boks + puter 3000,- kr Sent from my iPhone using Tapatalk Takk. Får tipse om dette.
 7. ingard

  E60/61 tråden

  Dette er sikkert spurt om mange ganger, men radiosignalene i min søsters e61 525D 2005-modell er plutselig blitt skikkelig dårlig. Hva kan være årsaken? Stor navi. Edit: 2004-modell var det..
 8. Ok, vi får ta det som et utgangspunkt!
 9. En liten oppdatering; I dag når bilen ble starter renner den vann ut i bakkant av motor. Hvor kan denne lekasjen være?
 10. Ja, jeg tenkte at nå er det over for denne motoren. Men vi fikk fylt på vann og luftet slik at det nå står vann i slangene. Skal se etter olje ja. Vi stoppet vel og merke motoren rett etter at vi så dampen. Vannpumpa ble skiftet på verksted sist eu-kontroll fikk jeg vite (dette er sikkert et år siden). Siden da har ikke kjølevæsken blitt sjekket, og så vidt jeg vet har det ikke vært noen lekasjer. Takk for svar!
 11. Vi var ute og kjørte og sjåføren la ikke merke til at motortemperaturen var gått opp. Jeg stusset på at det ikke var varme fra varmapparatet, og grunnen til det viste seg fort. Da vi kom til et parkeringhus står dampen fra motorrommet. Vi fyller på 5 liter kjølevæske etter det!!! Mitt spørsmål; Er det sjangs for at motoren ikke tok skade av dette? Regner med det er m43 motoren. Er det en slags ventil som åpner når trykket blir for høyt? (det kom damp fra bakkant av motoren) Etter vi fyllte på virket bilen bra, i alle fall på turen hjem.
 12. Jeg skulle virkelig hatt et skistativ til min e34 til helga 8-10. feb. Ikke noen her som tilfeldigvis kunne lånt meg et i Trondheim eller vet om noe univarsalgreier som ikke er for dyrt. Takk!
 13. ingard

  Tak/skistativ for E34 sedan

  Ingen som har et liggende i en garasje? Trenge rikke så så fint ut heller.
 14. ingard

  Tak/skistativ for E34 sedan

  Fredagsbump!
 15. Heller 130000 for en knall, sen e39 enn en lite utstyr og langt kjørt e60.