mropedal

Medlem
 • Innholdsteller

  304
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om mropedal

 • Rang
  Major

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Hvalstad, Asker

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Selger fire hjul ettersom de bare opptar plass i boden. 600 kr. Perfekt hvis du har en BMW du ikke skal bruke mye i vinter, men som du trenger piggfrie vinterdekk til. Se annonsen for mer info. http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=85362715&ref=ads&myad=85362715
 2. mropedal

  MrOpedals E36 320i coupe

  Nå har bilen fått ny eier
 3. Gullmedalje til deg! Jeg endte opp med å desperat forsøke å bruke en toarmet avtrekker fra biltema og presse ut innerhylsen, og det funket! Resten ble som du beskrev: fjerne gummien og skjære noen snitt i ytterringen. Til slutt kunne jeg bare banke den ut med en pipe, og den nye smatt rett inn med litt varme og smøring! Tusen takk til alle som har kommentert!
 4. Hvordan gikk det for deg? Støtte du på noen problemer?
 5. Har en sånn en, men får ikke plass mellom bremseskjoldet og spindelen.
 6. Takk for innspill, folkens Jeg er faktisk litt i tvil om hvorvidt dette er en vanlig foring, ettersom det lille boret jeg prøvde og kniven jeg forsøkte å banke inn stoppet. Var også en BMW-tekniker på Furubakken som mente at det ikke kun var gummi der. Han sa forøvrig også at jeg kunne låne foringsverktøyet deres, så mitt aller største håp nå er å få ut bolten! 10 tonn? Tror dere at en eller annen form for presse kunne dyttet ut bolten da?
 7. Hmm... Får nesten fokusere litt på å få skåret ut innsiden av foringen da Takk Folk må gjerne komme med flere forslag og tips!
 8. Joda. Men er det sånn at den foringen kun består av en ytterhylse, gummi og innerhylse? For jeg har hørt av enkelte at det er en sånn med noe metall imellom der. Vet ikke hva det heter. Men jeg kjørte et lite bor inn mellom der, og den bråstoppet og knakk. Dersom jeg klarer å få ut bolten, tipper jeg at resten bare er en tur i parken. Er det noen som har erfaring med å bore ut bolter da?
 9. Tror dere noe som det her ville fungert? http://www.automotek.no/mediabank/store/6477/BJ7025MA_xl.jpg Hvor kan jeg eventuelt få lånt noe slikt?
 10. Jeg var dum og naiv og tenkte jeg skulle justere camber bak. Endte opp med å knekke bolten da rusten i foringen har satt denne helt fast. I tre dager har jeg prøvd å banke den ut, men jeg kommer INGEN vei. Jeg er lei av å motta råd fra bilkyndige, for jeg er tydeligvis ikke dyktig nok til å klare dette på egenhånd. Jeg trenger hjelp asap. Bolten sitter fast i foringen, så vanlig foringsverktøy funker ikke. Bolthodet og mutter er knekt, så bærearmen er løs og dermed ikke i veien. Trenger kun hjelp med å få presset ut foringen. Hvis du har et verktøy som kan hjelpe meg, eller kan komme til Hvalstad i Asker og får foringen ut kan du vente en liten belønning. Haster!! (De to øverste bildene er snudd)
 11. Dette er drømmebil! Fantastisk tråd! Følger med
 12. Beklager at jeg besudler tråden med bilde av et rustent understell, men jeg er desperat
 13. mropedal

  Hva gjorde du med din bil idag?

  Skiftet ventildekselpakning, olje og tennplugger. Ble kvitt motortikking som har vært der siden jeg kjøpte bilen for snart 3 år siden
 14. mropedal

  Hvordan bli importør/forhandler?

  Til tross for at jeg ikke har noen planer om å starte egen bedrift, var det ufattelig interessant å lese innlegget ditt, Noekult! Det kan virke som totalt bortkastet tid og energi å skrive noe som folk tilsynelatende ikke verdsetter, men jeg er sikker på at det har vært interessant lesing for mange. Likevel synes jeg at det er god folkeskikk å gi anerkjennelse og tilbakemeldinger, så derfor skal du jammen meg få en til nå: Fantastisk inspirerende og bra innlegg!
 15. SL63 AMG i Trondheim sentrum