Jump to content

startertrøbbel e39 520


oyvin
 Share

Recommended Posts

Bilen(`96 520i) ville ikke starte da jeg sto opp i går. Da jeg vrei om tenninga ble det bare klikkelyder under huven. tenkte at det nok bare var batteriet som var dårlig. men kjørte 17 mil, stoppa den, og prøvde å starte igjen, samme problem.

Målte 12.7V på batteriet, og det bør vel være mer enn nok. Har også prøvd med et annet batteri som jeg vet skal være iorden, og det var samme problem.

Noen som har peiling på hva det kan være? tenker at det kan være et startrele eller noe sånt som ikke slår inn.. ? men vet ikke..

Noen som kan oppdrive koblingsskjema eller lignende til starter?

Link to comment
Share on other sites

Skiftet faktisk batteriet i min E39 i går pga. ofte startproblemer. Tror det ligger en spenningsføler som nekter bilen å starte hvis batterispenningen er for lav. Dette er klikkelyden du hører. Ble overrasket over hvor fort startmotoren gikk etterpå.

Hva som er problemet i den bil er jo en annen sak, men kan jo høres ut som dårlig kontakt e.l. Sjekket at batteripolene sitter skikkelig? Lykke til ihvertfall!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...