Jump to content

Handle dekk via nett?


superbmw
 Share

Recommended Posts

Handlet derifra for en mnd siden, ikke noe og utsette på de. Men pga manglende oppfølging av kjøpet(fikk aldri noen mail tilbake om leveranse tidspunkt eller når pakka var sent). Ringte derfor til kundetlf deres og der snakket jeg med ei utenlands dame som ikke kunne kommunisere noe spesielt godt på verken norske eller engelsk, men pakka kom ikke lenge etter! Opplegget virker litt useriøst, men jeg er strålende fornøyd, og kommer til å bruke de senere også!

Link to comment
Share on other sites

Dekkskift og dekkonline.com er absolut ikke det samme nei. Men jeg har i allefall kun god erfaring med Dekkonline. Fikk mail da dekkene ble sendt. Fikk ingen leveringsdato på mail, men sendte dem mail og spurte og fikk mail tilbake (på norsk) med leveringsdato. Dekkene ankom Tollpost etter 5 dager eller noe, så jeg reiste heller dit og hentet dem, de det enda var 3 dager til Tollpost skulle kjøre dem på døra mi.

Link to comment
Share on other sites

Gull gull :D Siden dere sier at det er bra så bestillte jeg meg dekk nå 8)

kjøpte disse: 4 x 215/45 R17 87V (So), TNG Star Performer, UHP. utifra den dekktesteren som er linka på seiden deres, så kom disse bedre ut i test enn pirelli dekka :D vet ikke hvor mye jeg skal stole på det men 8)

Skal jo ikke kjøre noe på bane osv, så det holder i lange baner til mitt bruk :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...