Jump to content

Geir Anders

Members
 • Content Count

  2233
 • Joined

 • Last visited

About Geir Anders

 • Rank
  Generalmajor

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  F31

Recent Profile Visitors

2515 profile views
 1. En ting jeg legger merke til som du burde lære deg, er heel and toe. Eller i det minste ha hardere oppbremsinger og gire ferdig før svingen.. og ikke gire midt i svingene. Du har endel å hente der, samt at du har mindre risiko for å få sleng på bilen om du slipper ut clutchen for brått.
 2. Jeg vet hvem som gjorde det, og bekrefter at han er norsk, hvit, arisk rase. Han har hatt en "uheldig" oppvekst hvor barnevern har vært involvert, og man kan lett se på han at han er en troublemaker.
 3. OCD'n min kicka inn. Klarte faktisk ikke se på skiltet mer enn 2 sekunder.
 4. Av ren nysjerrighet.. hvorfor en 7 serie med manuell og sperre? Er ikke en racerbil akkurat.
 5. Ja nei det har du rett, leste litt feil! Tidlig for meg det her, og forsov meg idag haha. Servicehefte står det ingenting
 6. Hmm.. har hatt 2 garantijobber, regkjede hos Bilsalongen i Skien, og el.tannstang hos Bilia Skøyen. Fått dokumentasjon på begge deler.
 7. Fjærer foran og bak selges, brukt https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=154002848 Passer muligens andre modeller med tilnærmet lik vekt.
 8. Anbefaler Gardasjøen, men det er mange byer å velge mellom. Ikke alle er like spennende
 9. Nei, Nokian er veldig myke og slites "fort". Er nok mange gode dekker å få idag, men 225/45 på forskjellige bredde er null stress, ser nesten ikke forskjell. Kan ellers anbefale Maxxis. Ikke sitti fast ett eneste sted, og jeg bor i bakkeby som sagt. Ang mykhet.. tror bilen min hadde fått de fleste vinterdekk til å vri seg selv med x-drive, så skal ikke påstå noe der. Men nå bor jo Stig der borte, så hans anbefaling kan vel trygt kjøpes.
 10. Ser veldig mange leaser nettopp 330E. Får man ekspesjonelt bra restverdi på den modellen? Eller går de fleste på en "smell"?
 11. Ja stemmer. Jeg gikk for Maxxis Arctictrekker (piggfri) mye pga god pris + at de kom vel på 2 plass i 16/17 ellerno. Ikke at jeg tar de testene så høytidelig. Men de har veldig lavt støynivå, og syns ikke de står tilbake for Nokian Hakka som jeg også har hatt. 4stk helt nye på felg kostet meg 6500 mener jeg å huske.. meget bra. Så spørs det om de er like gode til vinteren igjen, det blir 3 sesongen.. hvis bilen ikke selges før den tid. Jeg kjenner han på dekksjappa sånn halveis, han som sa de var veldig bra til prisen.. var ganske skeptisk, men det skuffet ikke. Hatt Nokian og Conti før. veldig bra.. men prisen er nesten det dobbelte. Og bare sånn for å legge til, jeg bor i Larvik.. kanskje best kjent for å være en bakkeby, utenom Thor Heyerdahl 😛
 12. Kjører med førstenevnte. 225/45 med dimensjonene du nevner. Null problem. Dekkene beskytter felgene pleny også.
×
×
 • Create New...