Geir Anders

Members
 • Content Count

  2225
 • Joined

 • Last visited

About Geir Anders

 • Rank
  Generalmajor

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  F31

Recent Profile Visitors

2081 profile views
 1. Nei, Nokian er veldig myke og slites "fort". Er nok mange gode dekker å få idag, men 225/45 på forskjellige bredde er null stress, ser nesten ikke forskjell. Kan ellers anbefale Maxxis. Ikke sitti fast ett eneste sted, og jeg bor i bakkeby som sagt. Ang mykhet.. tror bilen min hadde fått de fleste vinterdekk til å vri seg selv med x-drive, så skal ikke påstå noe der. Men nå bor jo Stig der borte, så hans anbefaling kan vel trygt kjøpes.
 2. Geir Anders

  BMW 330e 2020

  Ser veldig mange leaser nettopp 330E. Får man ekspesjonelt bra restverdi på den modellen? Eller går de fleste på en "smell"?
 3. Ja stemmer. Jeg gikk for Maxxis Arctictrekker (piggfri) mye pga god pris + at de kom vel på 2 plass i 16/17 ellerno. Ikke at jeg tar de testene så høytidelig. Men de har veldig lavt støynivå, og syns ikke de står tilbake for Nokian Hakka som jeg også har hatt. 4stk helt nye på felg kostet meg 6500 mener jeg å huske.. meget bra. Så spørs det om de er like gode til vinteren igjen, det blir 3 sesongen.. hvis bilen ikke selges før den tid. Jeg kjenner han på dekksjappa sånn halveis, han som sa de var veldig bra til prisen.. var ganske skeptisk, men det skuffet ikke. Hatt Nokian og Conti før. veldig bra.. men prisen er nesten det dobbelte. Og bare sånn for å legge til, jeg bor i Larvik.. kanskje best kjent for å være en bakkeby, utenom Thor Heyerdahl 😛
 4. Kjører med førstenevnte. 225/45 med dimensjonene du nevner. Null problem. Dekkene beskytter felgene pleny også.
 5. Eieren av denne har mange gamle klassikere fra BMW
 6. Vet jeg mangler 2 ting, så.. helt riktig er den nok ikke.
 7. Geir Anders

  N13 erfaringer

  Sitter å vurderer ett mulig kjøp av en 114 som bruksbil. Noen som har innspill å komme med, mtp kjente feil? Resten av bilen er ikke så ulik den jeg har så vet hva det går i der. Har søkt, og det er ikke så mye å finne egentlig, utenom litt klager på rasling ved oppstart.. trolig pga wastegate.
 8. På Østlandet ville jeg valgt Scandinano som gregus sier, de er flinke og raske. Pris aner jeg ikke. På tirsdag kan jeg se om jeg finner en flink litt nærmere Stryn, som kan denne folien. Jeg kan dessverre ikke stjele jobber fra kundene våre 😏 som distributør blir det bare til «eget bruk»
 9. Bare overse meg, jeg har ikke førstehånds erfaring eller tilgang på folien 😂 kan svare på alt du lurer på som distributør og autorisert montør/kurser
 10. Vet ikke hva den "originale" er.. men denne tåler steinsprut. Den er tjukk til å være folie. Det er en gurnn til at Pagani, Ferrari og Porsche leier inn montører til å foliere bilene sine med denne. Den tar alt av vanlig riper, steinsprut osv.. men de kan ikke garantere at den tåler en stein i 200km/t. Da har de faktisk fått helt andre klager i sånne hastigheter, som at innsekter setter seg fast i folien.. inngrodd. Den er "selfhealing" også.. sollys og varmt vann tar vekk riper ol.
 11. Helt enig med fahad. Syns ikke engang når du har fått det på. Jeg har hatt kurs med ei som skal legge det på en tesla 3 idag. Hu vil legge på hele bilen.. her er ett bilde fra idag hvor jeg fjerner filmen fra ett Audi panser. Forskjellen er ikke så stor i virkeligheten som bildet tilsier. Har en Mercedes her å om bilde er interessant hvor hele panseret er tatt men ikke forskjermen.. ser ikke forskjell
 12. For all del, kan stemme det. 335D er mye mer "populært"
 13. Det er vel 2 eller 3 stk Z8 i Norge. Var hvertfall.. vet om 1 her jeg bor. Bare 11 F31 335ix. Hørtes lite ut
 14. Hos SVV, senk godkjent og innskrevet. Hjelper å ha orden i sysakene, kontrolløren bemerket seg det 💪