Geir Anders

Medlem
 • Innholdsteller

  2167
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Geir Anders

 • Rang
  Generalmajor

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  F31

Nylige profilbesøk

1867 profilvisninger
 1. Geir Anders

  Fredriks alternative bimmerstråd

  Takk gud for at vi mennesker er forskjellig. Jeg er ikke kristen.
 2. Er det så lite trafikk i den hallen der at du kan ha med egne produkter? Tror jeg vet hvor du står hvertfall. Solum?
 3. Geir Anders

  Noen som har prøvd å foliere skiboks?

  Ser du har lakkert, men tips å ta med seg er at skal du foliere noe med kurver og profiler trenger du en støpt folie som klassifiseres som "wrap", og disse er strekkbare. Dvs at i profiler og kurver kan de varmes opp slik at de kan få heft. Det 9 av 10 montører feiler på, inkl "proffe" er at de legger strekken/stresset på folien feil sted, så løsner det tidligere enn det skal. På relativt rette flater kan man brukte polymerisk folie. Innenfor disse kategoriene finner man igjen mange forskjellige typer og produsenter med forskjellig egenskaper. Ingen folie er lik, og de forskjellige typene har egne monteringsteknikker. Feks noen aktiverer limet med trykk, mens andre med varme. Noen har "comply/hexpress", dvs luftkanaler som gjør det lettere å reposisjonere.. osv. Det er også en felle de "proffe" går i. Desverre så er wrapping kunnskapen her til lands dårlig. Noen flinke finnes dog
 4. Geir Anders

  Gabz' E92 330XD

  Bare å applaudere naboen din. Finnes så få som er ærlig når det kommer til sånt. Ble påkjørt i sommer og senest i romjula.. hit and run. 11000 ut av egen lomme på de to skadene.... svart! Ellers fin bi, ikke minst farge!
 5. Geir Anders

  F31 335IX Touring selges

  Til salgs selvom den ikke ligger på finn, til info
 6. Geir Anders

  20’’ / 21’’ Breyton Race GTS Ønskes Kjøpt !

  Sjekk med Kaj Ernst Junker. Han skaffet alt av Breyton tidligere. Vet ikke om han holder på enda.
 7. Mindre tjafs om felger, mer skruing på bilen 🤣
 8. Geir Anders

  Ulyd fra register-kjede

  Du ringer selskapet ditt og oppretter sak. De sier du må til verksted som utreder en rapport samt takst på reparasjon (om det stemmer), som du eller verkstedet må sende inn til forsikringselskapet, hvor de igjen tar stilling til om de dekker eller ikke. Du betaler selv for timen hos verksted for utredning.
 9. Geir Anders

  Erfaringer med de nye x40i-motorene?

  https://f30.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=1292652
 10. Jeg er ganske enig at dette er en ikkesak, og det vanskelig kan rettferdigjøres at trådstarter her har noe å stille opp med. MEN! Når det er sagt.. jeg jobber i ett privatfirma, hvor vi til enhvertid har nye leasingbiler av medium prisklasse.. (les jeg kjører Mercedes CLA og C350E). Jeg ser på meg selv som en nøye og pedantisk bileier, og kan ærlig si at firmabilene ikke blir behandlet like pent som min egen. Har lettere for å slenge ting rundt (interiørmerker), putte ting i bilen jeg ikke ville gjort med min egen, bånn gass på kald motor, vaskeriper osv osv.. og en NY MEN.. mesteparten av dette burde vært gjenspeilet i salgsprisen uansett, noe kjøper burde ha sett. Utover det følges servicer (som kontrakten tilsier) ol, noe som også er lett å sjekke.
 11. Geir Anders

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Litt humor fra Mannegruppa Ottar hadde gjort seg her inne 🤣
 12. Geir Anders

  Vis meg din drivstoff-statistikk : >

  Kjørte 5500km i sommer gjennom 9 land. Forbruket havnet på ca 1.2 på mila.. noe jeg har her hjemme på blandet kjøring. Ligger ganske stabilt. Hadde nok hatt endel lavere på ferien grunnet mye motorvei (Tyskland, Italia).. men farten var ofte dobbelt av her hjemme.
 13. På innsiden av felgen skal det stå Ronal, dvs på eikene.
 14. Geir Anders

  Bimmers's Store Forsikringstråd!

  Bil: 2013 BMW 335iX Touring KM: 12000 Alder: 35 år Bor: Bonus: 75% Type: Kasko Pluss m/leiebil og motor/el/gir forsikring , 4000 egenandel, samlerabatt Betaler (INKL. Trafikkavgift): 15108,- hos Codan