Geir Anders

Members
 • Content Count

  2232
 • Joined

 • Last visited

About Geir Anders

 • Rank
  Generalmajor

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  F31

Recent Profile Visitors

2335 profile views
 1. Geir Anders

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Jeg vet hvem som gjorde det, og bekrefter at han er norsk, hvit, arisk rase. Han har hatt en "uheldig" oppvekst hvor barnevern har vært involvert, og man kan lett se på han at han er en troublemaker.
 2. Geir Anders

  Designer's F11 M550D X-Drive | Utgifter

  OCD'n min kicka inn. Klarte faktisk ikke se på skiltet mer enn 2 sekunder.
 3. Geir Anders

  Den store finn.no tråden.

  Av ren nysjerrighet.. hvorfor en 7 serie med manuell og sperre? Er ikke en racerbil akkurat.
 4. Geir Anders

  Digitalt servicehefte - hva vil lagres der?

  Ja nei det har du rett, leste litt feil! Tidlig for meg det her, og forsov meg idag haha. Servicehefte står det ingenting
 5. Geir Anders

  Digitalt servicehefte - hva vil lagres der?

  Hmm.. har hatt 2 garantijobber, regkjede hos Bilsalongen i Skien, og el.tannstang hos Bilia Skøyen. Fått dokumentasjon på begge deler.
 6. Geir Anders

  Fjærer 335i xDrive

  Fjærer foran og bak selges, brukt https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=154002848 Passer muligens andre modeller med tilnærmet lik vekt.
 7. Geir Anders

  Stelvio, Grossglockner og Nockalm i regn?

  Anbefaler Gardasjøen, men det er mange byer å velge mellom. Ikke alle er like spennende
 8. Nei, Nokian er veldig myke og slites "fort". Er nok mange gode dekker å få idag, men 225/45 på forskjellige bredde er null stress, ser nesten ikke forskjell. Kan ellers anbefale Maxxis. Ikke sitti fast ett eneste sted, og jeg bor i bakkeby som sagt. Ang mykhet.. tror bilen min hadde fått de fleste vinterdekk til å vri seg selv med x-drive, så skal ikke påstå noe der. Men nå bor jo Stig der borte, så hans anbefaling kan vel trygt kjøpes.
 9. Geir Anders

  BMW 330e 2020

  Ser veldig mange leaser nettopp 330E. Får man ekspesjonelt bra restverdi på den modellen? Eller går de fleste på en "smell"?
 10. Ja stemmer. Jeg gikk for Maxxis Arctictrekker (piggfri) mye pga god pris + at de kom vel på 2 plass i 16/17 ellerno. Ikke at jeg tar de testene så høytidelig. Men de har veldig lavt støynivå, og syns ikke de står tilbake for Nokian Hakka som jeg også har hatt. 4stk helt nye på felg kostet meg 6500 mener jeg å huske.. meget bra. Så spørs det om de er like gode til vinteren igjen, det blir 3 sesongen.. hvis bilen ikke selges før den tid. Jeg kjenner han på dekksjappa sånn halveis, han som sa de var veldig bra til prisen.. var ganske skeptisk, men det skuffet ikke. Hatt Nokian og Conti før. veldig bra.. men prisen er nesten det dobbelte. Og bare sånn for å legge til, jeg bor i Larvik.. kanskje best kjent for å være en bakkeby, utenom Thor Heyerdahl 😛
 11. Kjører med førstenevnte. 225/45 med dimensjonene du nevner. Null problem. Dekkene beskytter felgene pleny også.
 12. Eieren av denne har mange gamle klassikere fra BMW
 13. Vet jeg mangler 2 ting, så.. helt riktig er den nok ikke.
 14. Geir Anders

  N13 erfaringer

  Sitter å vurderer ett mulig kjøp av en 114 som bruksbil. Noen som har innspill å komme med, mtp kjente feil? Resten av bilen er ikke så ulik den jeg har så vet hva det går i der. Har søkt, og det er ikke så mye å finne egentlig, utenom litt klager på rasling ved oppstart.. trolig pga wastegate.