Geir Anders

Members
 • Content Count

  2199
 • Joined

 • Last visited

About Geir Anders

 • Rank
  Generalmajor

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Kjøretøy
  F31

Recent Profile Visitors

2000 profile views
 1. Tøft. Skrev vel til deg tidligere at du burde få deg en coupe å kjøre på bane med! Er det planen? Lov å spørre hva du måtte ut med? Får veldig lyst på selv, da jeg fortsatt angrer på salget av min
 2. Geir Anders

  Kjøpsråd; 1-serie eller 3-serie?

  N47 som har vært inne for utbedring av kjedestrammer osv er nok ett ganske safe kjøp. Turbo kan ryke etterhvert eventuelt.. som er "vanlig".
 3. Geir Anders

  Fredrik 90 sin G30 540d xDrive M-Sport

  Nå er det vel sånn at alle modeller, og bilmerker har sine "mandagsbiler", hvor bilen er "mer på verksted" enn veien. Disse har vi hørt om i alle år. Men det er litt påfallende at Tesla har sliti med rykte om dårlig kvalitet.. hvor det faktisk er sant, og realiteten underbygger dette. Det her er jo en interessant video feks.
 4. Geir Anders

  Ble påkjørt i dag😥

  Interessant nok er Watercircles en del av ett større konsern, men selve Forsikring ASA hadde en diftsinntekt på 8.7 millioner i 2017, og ett årsresultat på -11 millioner. Ikke rart de er gniene på oppgjør Fra litt spøk til alvor, så kødder man ikke med forsikringer.. det kan bli dyrt. Bør holde seg unna nyoppstartede firmaer og de som ikke klarer å drifte ordentlig, selvom konsernet spytter inn penger for å holde det flytende.
 5. Geir Anders

  Beskyttelseplate under 320D (F31)?

 6. Geir Anders

  Den store finn.no tråden.

  Nå snakker vel Skulebollen om en annen bil enn den M4'n. Han refererer til denne; https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=147485258
 7. Jeg fikk kjedet på min N47 utbedret i 2015 på aksjon.. har ikke den bilen lenger. Verksmester er bekjent, så jeg spurte han om hvor utbredt dette problemet var. Ærlig svarte han at det var veldig vanlig, og de hadde 1 bil i uken inne til rep. De brukte da 5 arbeidsdager på å fikse problemet og fakturaen så også deretter ut.
 8. Geir Anders

  Hvor kan man få tak i folie

  Dra til din lokale skiltmaker, enklest og best. Da får du både se og ta på folien. Vet ikke hvor du bor, men jeg kan anbefale en til deg om du sier hvor du bor.
 9. Hva slags folie er det på hjulbuene? Bodyfence? Expel? Begge disse er gjennomsiktige, tykke folier som tåler steinsprut.. til en viss grense. Det blir hull om du får en stor stein fra en bil som kjører i 200 foran deg 😅 Kan ikke så mye om Expelen med det kule med Bodyfence er at den er selvreparerendes. Hell varmt vann på, eller la det stå i sola så fikser den nøkkelriper osv av seg selv.
 10. Geir Anders

  Erfaringer med Konghelle Bil AS?

  Var det Tore som svarte det?
 11. Hadde den VF skilter?
 12. Geir Anders

  Holdbarhet på foliering av lister?

  Skal ikke sitte her nå, og si at noe matcher 100%.. må sjekke fargekart mot originallist. Ikke beste bildene lysmessig, men slik var min. Ingen som så at det var foliert sålenge jeg hadde den. Fargen på bilen er Black Sapphire Metallic.
 13. Geir Anders

  Holdbarhet på foliering av lister?

  Jeg jobber med folie, og har hatt blank svart folie på 1 serie coupe som jeg hadde. Funker brillefint det, må bare gjøres ordentlig, og bruke riktig type. Jeg har skrevet kort om dette før.. men veldig enkelt forklart; Den kjipeste fargede folien har 4 års holdbarhet ute, en såkalt monomerisk folie. Sånnsett er alle fargede vinyler gode nok til denne type jobb. Men så er det forskjell på monomerisk, polymerisk og støpt. Støpt kan du bruke i profiler aka kurvede flater, fordi den kan varmes, og TÅLER DET. Det går også med polymerisk til en viss grad. Men alt kommer anpå hvor flink montøren er til å beskjære og varme inn folien og ikke minst bilen. E92 kan du fint bruke poly på. Tips til folier:; Avery Fascal 777-001 Black, 8 års Hexis Suptac S-5889 Black, 8 års Begge disse er fine. 3M er meh, men funker. Skal du på død å liv ha det; 3M 80-12 SC Black. Alle her inne sier 3M fordi det VAR det ledende merket før, og har utrolig mye artikler som smånips. Borreloser, teiper, magneter osv.. 3M er blitt fette dyrt, og er ikke lenger best. De lever på gammel merkevare. Det er en bøtte med andre merker, men de to jeg har nevnt er krem. Noen bruker Mactac, Orafol, LG osvosv.. er en jungel. Skiltmakere og "proffe" bilfolieringsfirmaer har egne preferanser på produkter,..men kjenner bransjen så godt nå, og mange skiltmakere, at det koker altfor ofte ned til "hvilken billig folie kan jeg tjene mest på".
 14. Geir Anders

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Noen som har ett 316 merke liggende til F3x serien? Det må se tilnærmet nytt ut