Jump to content

Trenger råd på felger til E39 uten senk.


Spinner
 Share

Recommended Posts

Skal ha meg noen sommersko til den forholdsvis nyinnkjøpte E39`en (2000 520, M52TU).

Da veistandarden er som den er der jeg bor (Norge?) og snøbrøyting var noe de gjorde i gamle dager ønsker jeg ikke å slippe den ned. Hvilke felger vil da være ok, har lurt på noen AC Type2, 8.5x18" med 235/40 men vil det se teit ut, bør jeg heller da gå for noen 17" ??

act2jp6.jpg

Anbefalinger mottas med takk, helst fra egne erfaringer.

Link to comment
Share on other sites

Jeg personlig syns 18" er perfekt på E39, men hvis du skal tenke litt fornuftig tror jeg nok 17" er det beste kompromisset mellom komfort, utseende og den norske veistandard. Hadde selv 17" vinter på min tidligere og det så helt fint ut. Var selvfølgelig bedre med 18", men da kreves det fort senk.

Link to comment
Share on other sites

Har 17" nå, hadde 18" før.. av typen T58 ..

(se www.gsbildeler.no ) Så jo det bedre ut med 18" felgene, men det å gå ned til 17" betyr en hel del mer komfort.. merker småhumper mye mindre, og mindre veistøy generelt sett, pluss at om du skulle treffe et litt dypt kumlokk o.l. så tåler 17" felgene ganske mye mer bank før felgen tar skade av det. Et annet argument er jo at 18" felgene nesten skriker etter senkesett, noe som av en eller annen grunn ikke virker så nødvendig når du har 17".. Så det kommer jo ann på hvor mye du vil legge i det, å for all del hva slags felger du går for! ofte vanskelig å vite hva slags felger som blir bra på bilen, før en får sett bilder av felger/dekk montert på samme modell. Har forresten sett et par e39'er med samme felgen som du har på bildet oppe, og det så veldig bra ut! gjore seg best på sølvgrå bil synest jeg.. lykke til! :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...