Jump to content

bil å inne stereo selges.. billig


børge
 Share

Recommended Posts

Selger min 5 kanals Kicker bilforsterker pga solgt bil... denne er utrolig kraftig å kan brukes på alt i hele bilen uten problemmer.. brukte den selv på 2stk 6,5 toms komponentsett i hver dør framme å 4 "koaxial bak pluss en 12 " kicker i cab`en min å det funkerte helt 110 prosent..kostet 7600 når jeg kjøpte den ny for ca et halvt år siden... har solgt bilen så trenger derfor ikke denne lenger... selges billig... kan sende bilde på mms vis der e non som ønsker det.,..

har oxo en Amc effekt (inne) forsterker på 2*150w i 4 ohm

denne vet jeg ikke alder på men er veldi fin å se på (kunn et lite skrap) tror den er rundt 2-3 år gammel... denne kommer fra sammefabrikk som Nad bruker til sine produkter.. det burde si sitt for kjennere.. 1500...send gjerne sms... 95013420

Link to comment
Share on other sites

Dette blir jo bare FOR dumt. Hadde du sagt den var solgt så hadde jeg aldri "mast" på deg. Man begynner jo å lure om det er meldinger som ikke kommer frem når det plutselig ikke er svar å få. Er det noen som er tulling her så er det deg! Håper du blir utestengt fra forumet. Med denne oppførselen så tar det vel ikke lang tid.. Se til å bli voksen!

Nå gidder jeg ikke kaste bort mer tid på dette, ei heller få denne idiotiske salgstråden din opp til toppen igjen flere ganger. Håper moderator kan stenge den.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...