Jump to content

Oppgradering av høytalere i E39.


Recommended Posts

Har Business spiller i e39`n min og integrert telefon men har ikke forsterker bak i bilen til høytalerene. Hvordan må man da gjøre det med delefilter til komponent sett i dørene forann? For alle ledningene til høytalerne går vell ikke via den luka i bagasjerommet viss man ikke har forsterker?

Og hvordan få telefonene til og fungere som før ved bytte av høytalere for er ikke orginalene dobbelt spolet? Også lurer jeg på en ting til, har diskanter ved dørhåndtaket forann og ved speilfestene er begge disse brukt til anlegget eller er det ene settet til telefonen?

Link to comment
Share on other sites

Orginalen er dobbeltspolet og telefonhøyttaleren er altså den store 5 1/4" i døren. Har du høyttaler ved dørhåndtakene? Leg øret intil og lytt. Det er ikke alle som har det :) Du kan eventuellt sette et høyttalerelement ved dørhåndtaket for telefon. (Har ikke gjort dette selv, men har lest om andre som har gjort det på forumet.)

Det orginale delefilteret sitter i "basskassen" i døren. Det er bare til å klippe av ledningene rett før dette og sette inn nytt delefilter. Kan være greit å skjøte på noen ledninger når du først er i gang. Små delefilter til de nye høyttalerne er en fordel. Vanskelig å plassere.

Det orginale delefilteret er montert slik at det bør stå igjen etter bytte for å få kassen tett. Jeg borret hull i det gamle delefilteret for å trekke ledning inn til det nye elementet. (Tror du skjønner hva jeg mener når du ser det gamle delefilteret)

Tjolahopp :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...