Jump to content

Kjennern

Moderators
 • Posts

  4661
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by Kjennern

 1. På F serie må du vel plugge i kabel med MyBMW aktivert for å hente ut drivstoff nivå. Du kan starte webasto / lufting av bil om sommer, sende destinasjoner til navigasjon, låse opp/låse bil, tute og blinke med lys via app. Du kan også spore bilen om dette er skrudd på i iDrive når den er parkert.
 2. Google som styrer reklamen på Bimmers.no, Bimmers kan ikke hjelpe deg med varer du bestiller via reklamerte produkter. Har du ikke fått produktet du har bestilt bør du ta det med de du bestilte av.
 3. Jeg byttet farge uten problem, sikkert enklere det en mer utstyr
 4. Jeg har kommet opp i et stort dilemma, jeg hadde jo bestemt meg for Mineral hvit farge. Men nå har fattern jammen meg bestilt en i4 M50 også i Mineral hvit! Jeg fikser ikke å ha lik farge som han, så må bytte. Valget står mellom davit grey eller portimao blue metallic. Tror sistnevnte passer best med vernesca mocca interiør?
 5. Har skiftet sånn ca hver 10.000 km, dokumentert i egen perm. iDrive er nullet ut hver gang. Snakket med IF om dette da jeg har motor og drivverks-forsikring der. Dette var ok så lenge jeg fulgte service intervall til BMW. Måtte ikke gjøre dette på BMW verksted.
 6. Lite sånn salg av bil spørsmål. Er det viktig at service er i iDrive på F serien? Så lenge man har kvitteringer på utført arbeid burde vel det være ok? Og er de fleste skeptiske til bruktimport?😬 Selv når bilen er 6-7 år og ble importert når den var 1 år..
 7. Hold dere til trådens emne fremover nåda. Premium eller ikke kan dere ta i en annen tråd.
 8. Det høres mer ut som noe som kan stemme antar BMW sentralt har avtale med vodafone på «integrert» sim. Og må derfor «tvinge» kjøperne inn på en avtale med vodafone på personlig esim. Sikkert for at de fikk en god pris på «integrert» sim med mobildata hos vodafone. PS: jeg bare gjetter her så ikke ta det for god fisk
 9. BMW har avtale med Vodafone om datatjenester knyttet opp mot personlig esim, vodafone er jo ikke etablert i Norge så vil tro denne avtalen ikke er mulig her i Norge. Det burde dog ikke være noe teknisk hindring fra å benytte personlig esim med Telenor eller Telia. De begge støtter esim på for eks apple devicer. Personlig esim vil kunne gi bilen "online" tilgang på kundens regning, wifi hotspot osv. Dette vil jeg også tro BMW kan gi via sitt eget system som bilen er online med. Bilen skal jo få OTA oppdateringer så den må være på nett. Men da vil jeg tro brukte GB vil måtte betales for via BMW ikke via eget abonnement. At Datatilsynet skulle være i mot dette høres merkelig ut, da må det være mer de ser på en bare personlig esim. De kan muligens ha noen innvendinger med tanke på GDPR / sporing av bruker via BMW systemet når du knytter opp bilen med BMW ID. Men dette vil isåfall gjelde flere modeller som også komme ruten esim. Da alle nyere BMW er "online". NKOM kan muligens ha noe å si på teknisk løsning med tanke på stråling osv men nå synser jeg så ikke ta dette så seriøst. Det enkleste for BMW er jo å fjerne esim da dette er helt nytt, og de har bilen på nett med eget esim sikkert. Må de spare på noe grunnet denne berømte chip-mangelen er vel esim det enkleste å fjerne uten for mye klager.
 10. Er vel ikke deg jeg tenkte på akkurat Jeg følger selv spent med på hva som skjer, enn så lenge er det kun personlig e-sim jeg har fått beskjed at blir borte. Har selv valgt ventilerte seter og i følge selger, som sier han har sjekket opp for meg er det kun personlig e-sim som ikke blir levert. Siden jeg står i kø til å få bil i Q3-22 vil den vel bli sett på som en 23 modell? Føler jeg må kunne stole på selger enn så lenge. Er en stund til min går i produksjon så kan så klart skje mye på den tid og jeg ga selger klar informasjon om at jeg forventer å få informasjon når noe endres, som jeg har fått ang e-sim.
 11. Du vet, noen må prate ned at andre velger elbil. Bilen blir som den blir med eller uten personlig e-sim, blir kul uansett. Den kommer med online mulighet, da den har OTA oppdateringer. Men vil tro uten personlig e-sim blir "online" funksjonen noe man må betale for via BMW, ikke bruk eget abonnement via personlig e-sim.
 12. Så lenge du dokumenterer servicene med hva du gjør, dato og km på bilen, ser ikke jeg noe problem om du gjør alt selv. Ta vare på kvitteringer og slikt på alt du kjøper. Det som kan være greit er å ta inspeksjonsservice hos autorisert verksted, med tanke på rustgaranti.
 13. Prøv heller å les igjennom det du skriver, tenk deg om 2 ganger før du trykker «Send inn svar»! Så kanskje du slipper dette «krenka hysteriet» du til stadighet skaper og etterpå trekker krenket kortet for at noen sier deg i mot. For det er du veldig god på. Man trenger ikke være krenket for å si i mot slikt svada du kommer med her..
 14. Kjennern

  Jekk

  Jackpad er fint å kjøpe til garasjejekk. Da slipper du å ødelegge jekkfeste til bilen. https://burgertuning.com/products/bmw-floor-jack-pad-adapter
 15. Noen som kjenner til http://lk-auto.no ? Kom med et ganske så gunstig tilbud på å selge min F11. Men er litt skeptisk til å sette bilen bort.
 16. Slapp av, det er Gesture Control på I4.
 17. Dette gjelder vel stort sett alle BMW sine modeller, ikke isolert til kun elbil.
 18. Du får lese deg opp her : https://www.tryggtrafikk.no/sikring-av-barn-i-bil/bakovervendt-sikring-er-best/ https://www.forbrukerradet.no/guide/2015/den-store-barneseteguiden/ Ikke helt ny guide fra Forbrukerrådet men mye bra uansett. Stort sett alle isofix seter kan monteres uten isofix. Dytter bare inn isofix festene i setet, da bruker man beltet til å feste setet. Du setter bare inn bakovervendt sete og fester det med beltet i bilen om du ikke har isofix. Isofix er fint å ha, men ikke et krav for å bruke bakovervendt sete. Gjør bruken en del enklere så klart.
 19. @Jan E-28 Kopierte bare fra mail. Ser det ser litt rart ut nå :). Selger forklarte meg at på seter med ventilasjon og M-Sport var det som normalt. Kan godt være han sitter på feil informasjon..
 20. Dette var svaret : På din bil er restriksjonene som følger: - E-sim Dette fordi du har aktiv seteventilasjon og ikke får restriksjon på passasjersetet.
 21. Noen som har et godt tips til veggmontert dekkstativ som er låsbart. Skal monteres på betong litt opp på veggen. Har sett på denne her, men er litt høy pris.. https://www.dekkstativ.no/ Er dog veldig fin, så frister litt
 22. Selger jeg bestilte av bekrefter at det er esim som er tatt, ikke noe annet enda.
×
×
 • Create New...