Jump to content

Kjennern

Moderators
 • Posts

  4714
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by Kjennern

 1. Gratulerer med å bestille en IX 👍. Jeg synes den er grisekul. Har vurdert å endre fra i4 M50 vi har bestilt til IX, men synes 40 utgaven koster litt for mye med den rekkevidden den har. Mulig vi velger en IX neste gang, tar meg stadig i å kikke etter en når jeg ser den på veien. Likte veldig godt bilen innvendig også.
 2. Tyskland har følgende regel: Use of facemasks In the regions, facemasks are required in care facilities, hospitals and other health facilities, local public transport and in certain Community accommodation. Nationally, mask requirements for long-distance air and passenger transport remain in place. https://reopen.europa.eu/en/map/DEU/7012
 3. Et alternativ er Gøteborg - Kiel ( Stena Line ), sparer mye tid å kjøre til Gøteborg, da du slipper å seile oslofjorden. Billigere er den også med nattseilas.
 4. Et alternativ er Larvik - Hirtshals som tar 3t45min. Fin ferge, kan kjøpe buffé med fast bord på overfarten. Kjipe med turen er at du må igjennom hele Danmark..
 5. Ser ut som en fin bil, for min del er det ikke en bil jeg ville vurdert grunnet at den ikke er LCI. Regreim slipper du å bytte da den har kjede, men kjede kan være lurt å sjekke status på.
 6. Har hatt både F06 og F11, F11 var en helt perfekt bil for oss med 2 små barn. Men F06 er noe helt annet . Har full forståelse for budsjettet ditt, bare vurder å sett av noen kroner til vedlikehold. Kommer ofte en del kostnader på disse bilene fra 150.000KM ( sånn ca ) F06 er jo 6 serie så den er litt anderledes en F11, du sitter lavere blant annet. 5 serien er mer gubbete om det er dekkende nok. Sikkert mange som er uenig og jeg mener ikke at bilen er gubbete, men mer gubbete en 6 serien. Mulig du finner en del gode kjøp om du ser på 5 serie sedan - F10, tror F11 er litt høyere priset.
 7. Siden du er barnløs og kun 24 ville jeg nesten vurdert noe annet Mulig du er kun ute etter F11, men hva med F06 ? MYE moro for penga her! https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=257770412
 8. På F11 530d jeg hadde var det nesten ikke noe delebytter på de 6-7 årene jeg hadde den. Utbedret følgende over 6 år: løs motor i seterygg til sjåførsete, 1 Lambda og 1 NOX sensor, EGR kjøler på garanti ( uten at den feilet ). Ble kjørt 100K km i mitt eie. Kan ikke huske at jeg har byttet noe annet egentlig. Jeg byttet også olje hver 10-12K km. Byttet ikke luftbelger engang 😁, ny eier har sikkert fått gleden av det nå. @papertiger Jeg digger F11 og for min del trumfer den G31 anyday. Finner du en fin bil som har levd et godt liv med hyppig oljeskift tror jeg du får mye glede i en F11 med I6 med diesel eller bensin selv om de begynner å dra litt på årene.
 9. Nå er dette sikkert en sak som er blåst opp i dimensjoner som dagbladet alltid gjør, men det er nå litt morsomt at det teoretisk kan skje. Er det adblue som skal stoppe nyere dieselbiler på veiene? 🤣 https://dinside.dagbladet.no/motor/hamstres/76050993
 10. Veldig fin bil, men jeg tror den er litt høyt priset. Ser neste på lista av M6 er 200.000 lavere priset. Men dette er jo bare min mening, trenger ikke ha rett Selv med noe mer km og 1-2 år eldre så er 200.000kr mye i mine øyne. PS: Min tidligere 640i var importbil og merket ikke noe til "vinter-pakken" manglet som alle snakker om. Så tror det er mer noe man bare antar er viktig å ha fremfor det er noe man faktisk "må" ha.
 11. Siste oppdatering fra Bavaria Lillestrøm er følgende: Vi er nå straks ferdig med å delegere produksjon på kundebiler bestilt første måned, altså Juni. Disse bilene ligger nå inne for estimert levering i juli. Det vil si at neste runde ut er kunder som bestilte bil i Juli osv. Slik vil det gå til hver enkelt har fått produksjon. Vi håper på at kundebiler bestilt innen / i løpet av Oktober vil få produksjon i år. Så det ser ut som jeg kan få bil i år om ikke annet 😁 Får håpe det var færre som bestilte i juli/august en det var i juni jeg da 🙏
 12. Du burde se på disse her: https://www.koedbmw.com/no-no/product/7600884
 13. Noen prøvd Skyttelpass brikke her? Fungerer på alle autopass bomstasjoner. står det. Frister å prøve noe annet en fremtind.
 14. Alle disse drawbacksene du nevner er jo deal breakere om man er opptatt av estetisk og originalt oppsett. Kina kopi er og blir en kopi i mine øyne. CIC ser formidabelt mye bedre ut en CCC, og det fungerer med alle systemer i bilen da E60/61 kom med CIC på slutten..
 15. Det meste dere trenger om reise rundt i eu står her : https://reopen.europa.eu/en Kan laste ned app også. Kjekt å ha med på tur.
 16. Gratulerer med ny bil 👍hvordan interiør ble det?
 17. Er den typen her -> prince-lionheart-setebeskytter-black Veldig godt fornøyd med kvaliteten på disse. Er ikke så mange som selger dem i Norge lenger. Var 3 farge valg da vi kjøpte våre 2. Tenker du på solskjermen eller at jeg skrev skjerm? Vi brukte aldri baby sete som fulgte med, kjøpte Zero.1 da vi trengte et mindre bakovervendt sete når det første baby sete ble for lite. Skjermen jeg skriver om er TV skjermen til bakseteunderholdning ( RSE ) vi hadde i vår F11.
 18. Ikke hørt stort fra min selger i Lillestrøm... Fikk et estimat på tidlig Q3 ved signering, og fikk en mail før krigen om Q4. Så ser vel mørkt ut...
 19. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=82786996 Ganske ambisiøs pris for en 6 år gammel 640d. Lav km men hallo..
 20. Ser jeg la inn for 20’ først. Dog likt på 19.
 21. Be han sjekke på Michelin.no til din bil.
 22. Siden det er så mye flinke folk her, kunne jeg hørt her om et ikke bil relatert spørsmål. Ta gjerne svar på PM. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning -> Tilluftsrør som går gjennom takhimling, skal dette være isolert gjennom taket? Har lest på installasjonsbeskrivelsen til villavent at tilluftsrør skal være isolert i hele lengden, antar dette da inkluderer gjennomføringen i takhimling fra varm til kald sone?
 23. Siste oppdatering fra selger var nå kvartal 4. Bestilte i starten av september.. Tålmodighetsprøve av dimensjoner dette her.
 24. Hva er det som ikke imponerer? Litt nysgjerrig da jeg opplevde vår F11 med xDrive som en meget god vinterbil. Vi hadde jo ikke M550d, men 530d så helt likt er det jo ikke.
×
×
 • Create New...