Kjennern

Moderators
 • Content Count

  4336
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Kjennern last won the day on August 1 2015

Kjennern had the most liked content!

1 Follower

About Kjennern

 • Rank
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Lillestrøm Kommune
 • Kjøretøy
  F11 530d xDrive

Recent Profile Visitors

2612 profile views
 1. Nydelig bil, kjenner suget etter F06 når jeg ser bildene her
 2. Kjennern

  Bimmers.no sin barnestol tråd!

  Mistenker comfort setene tar mye plass. Er jo bedre plass i Mazda 2 vi har med Sirona setet bakovervendt.
 3. Kjennern

  Bimmers.no sin barnestol tråd!

  Var å tittet på BeSafe iZi Modular idag, sammenlignet den med Sirona som vi har og den er etter det jeg kan se en del kortere. Fikk målt sånn ca lengde raskt og kan se ut som den er 10Cm kortere. Så må få reist å prøvd den i bilen.
 4. Kjennern

  Bimmers.no sin barnestol tråd!

  @papertiger takk det ( kommer om 3 uker) og for bilder, må kanskje dra å prøve en slik en. Ang TV skjermer så har jeg LCI og da bygger de etter hva jeg kan se ut litt mer en pre-LCI. Kan måle men tipper fort 5-6 cm. Og da er all plass jeg kan spare viktig plass å spare. Vi savner ikke iPad bak i det hele tatt. Slipper å låse opp iPad for eks. Og du kan overstyre TV bak foran. Setter bare inn en dvd film eller USB i midten med lånt innhold fra NRK-TV 😬. Mini har øreklokker med db demping koblet til mini jack bak. Hun skrur av og på skjermen selv, eneste jeg gjør er å styre volum. @Marius2002 takk for bilder, har sett på recaro før. Tenkte ikke på dem nå. Får ta en tur innom Thansen å måle litt. Utfordringen nå er at vi tenkte å sette sete nr 2 bak sjåførsete. Da må den være en del kortere i lengden om jeg skal sitte godt når jeg kjører bilen. Sirona M2 synes jeg er «sykt» stort sete. Trenger jo ikke sete før til sommeren enda da vi har et besafe izi go som skal brukes frem til ferien. Mini 1 har fått Cybex Solution M-Fix. Vi snudde henne noe tidlig. Men hun likte ikke å sitte «feil» vei.
 5. Kjennern

  Bimmers.no sin barnestol tråd!

  Noen som har prøvd denne her: BeSafe iZi Modular i-Size Bilstol Mini 2 kommer snart og vi trenger et sete til i F11´n. Har i dag Cybex Sirona M2 I-Size - som er bakovervendt til mini 1. Men dette har jeg satt i butikk racerbilen ( Mazda 2 ). Cybex har fungert fint, men når den står bakovervendt måtte jeg ta ut tv skjerm for at vi skulle få en grei plass i passasjer setet foran. Så ønsker denne gangen å finne et sete som ikke er så langt. Om noen har noen gode tips takker jeg for det Trenger sete fra 6mnd til 4 år sånn ca.
 6. Tenkte det kunne være greit med en egen tråd for spørsmål rundt barnestoler til bil. Vi har jo barnevognstråden, men for å gjøre det litt enklere å sortere ut barnesete / barnevogn informasjon kan vi ha en egen tråd for barneseter
 7. Takk, fant Professional nå. Skal finne meg en dvd brenner og prøve
 8. Er dette denne karttypen her til CCC E61 2007 LCI = BMW.DVD.1.Business.West.Europe.2019, og er det DVD-R eller DVD+R på disse?
 9. Kjennern

  F11 - slå av klimapanel i baksetet permanent?

  Jo, men om du ikke får skrudd av får du jo justert fra foran i det minste. Enkelt blir det nok ikke 😆
 10. Kjennern

  F11 - slå av klimapanel i baksetet permanent?

  Du kan trykke på SYNC foran så styrer du temp og viftestyrke bak likt som foran.
 11. Kjennern

  BMW dieselmotorer

  Ok, fikk en bekjent som er BMW mekaniker til å bytte delen. Han var usikker på feilkoden selv. Kan sjekke om det ble utført sånn adopsjonsverdisak, mener han sa det måtte gjøres noe etter byttet. Som han gjorde. Jeg hadde feilkoden før tuning også så tror ikke den er årsaken.
 12. Kjennern

  BMW dieselmotorer

  Har byttet EGR og feilkoden er fortsatt der. Noe poeng å bytte sensoren tro?
 13. Kjennern

  Aksjonsnummer 0011970400 - sjekk av EGR

  De sjekka min for 2 mnd siden, kan jeg kreve bytte uansett?
 14. Kjennern

  Jekk til F11?

  Kjøp deg en liten garasje jekk og jack pad. https://www.ecstuning.com/b-ecs-parts/aluminum-bmw-jack-pad-adapter/ecs10721/
 15. Kjennern

  Xdrive fordelingskasse

  Sjekket selv pris både hos Rats og Oslo Automatgear service. Billigere en dine priser.