Jump to content

Kjennern

Moderators
 • Content Count

  4470
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Kjennern last won the day on August 1 2015

Kjennern had the most liked content!

1 Follower

About Kjennern

 • Rank
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Lillestrøm Kommune
 • Kjøretøy
  F11 530d xDrive

Recent Profile Visitors

3175 profile views
 1. Hør med Morten - https://ultralydvasker.no
 2. Spiller fint liten rolle egentlig hvor ille det er i Oslo eller ikke. Har man vært i et rødt land eller rød sone skal man i karantene. Har selv vært i Polen, da det var grønt og familien kom hjem da det ble rødt. Jeg tok ferie fra jobben for å sitte i karantene med familien... Så ja jeg vet hvor deilig det er å komme seg litt ut av Norge, selv om vi er i en spesiell situasjon om dagen.
 3. Vakkert Er det mye stress å få den DVB-T tuneren montert? vet vi snakket om kjøp av den, men tenker på monteringen. Krever det ekstra braketter eller er alt fix ferdig der siden bilen har så mye utstyr alt? Må du kable deg helt frem også?
 4. Noen med kunnskap om varmepumpe her? Som kunne være så behjelpelig med et par spørsmål på PM?
 5. Lite spørsmål, hvorfor skal alle innom St Tropez? Er super trist sted med mindre du har alt for mye $$. Finnes masse andre steder som er mye finere å besøke. Ta heller en tur innom Gorges du Verdon, Millau broen, Cannes, Antibes, Juan-les-Pins, Grasse, Valbonne, Nice eller disse fjellbyene her med flotte trange bilveier å kjøre i syd alpene -> Isola 2000, Auron, Jausiers. Kjører jo bokstavelig talt i skibakkene enkelte steder.
 6. Har Cybex Sirona M2 I-Size, denne er stor så flyttet den til Mazdan. Bedre plass i den lille 2ern der en 5ern😂. Har vurdert denne her nå https://www.rudo.no/products/maxi-cosi-mica-i-size ser ut som en grei pris også.
 7. Prøvde å fylle på en HydroYX engang, fikk ut 1dl på 10 min. Den ville ikke fylle, leste at man trenger magnet ring for å fylle på pumper. Har ikke prøvd å fylle på pumpe siden da 😂 Kjøper kanne på Biltema..
 8. Så lenge alt fungerer så er det jo fint, det gjelder vel alt med bil . Har selv ikke hatt noe problemer med min, men har jo lest om mye tulle feil som adblue kan gi. Dette gjelder jo eldre biler vel å merke. Er jo ganske spesielt at tom adblue tank gjør at bilen ikke starter.. Hadde vel holdt med en irriterende melding i bilen. Kjipt om du står langt ute i gokk 😂 Synes det er fint at bilene forurenser mindre, men enkelte nyvinninger er ikke alltid bra for oss forbrukere. Om du skal fylle på pumpe må du ha en sånn magnetring også. Har brukt å kjøpe på Biltema til min bil, relativt billig når jeg fyller 1 gang i året. Kjører du mye bør du nok fylle fra pumpe + sjekke nivået på det som er igjen i tanken i ny og ne. Kan se dette i iDrive.
 9. Biler produsert fra September 2015 må tilfredsstille Euro6. Det ble solgt biler før dette med Euro6 men ikke et krav. Min er produsert 07/14 med adblue og er Euro6L. Det har med utslipp å gjøre at man har adblue, mulig 550d klarer å slippe ut mindre av en grunn? Adblue er noe dritt, dyrt å reparere, må alltid passe på å ha noe på tanken ellers starter ikke bilen...
 10. Bilen har fått litt TLC i det siste, byttet olje, bremsevæske og front rute. Byttet også viskere. Fikk montert original rute denne gangen 👍 Og slik ser ene skjermen ut bak etter at datteren vår har brukt den i 1,5 år 🙈
 11. Etter det jeg har prøvd så kan du kun lese usb minnepenner med filer, ex mkv, mpeg, avi osv + DVD spilleren på RSE. Mulig du kan kable om noe via TV tuner. Er det enkel jobb å montere/kode inn en TV tuner? Og du kunne ikke sendt over delenummer ?
 12. Spennende tur, gjort noe tilsvarene for 10 år siden. Var bare ikke så langt syd som Biarritz. Regn med litt euro til franske motorveier, fine men ganske dyre. Vedrørende punkt 2. Du klarer ikke de 4 stedene på 2 dager. St Tropez er langt unna Antibes, og det er MYE trafikk der nede om sommeren. Du har jo Portofino og Sestri Levante i Italia som er verdt et besøk også. Lykke til om Europa åpner opp igjen til neste sommer. Har dog mine tvil.
 13. BMW leverer med 70% farget glass. Dette er ikke mye. Dvs de stenger for 30% lys gjennom vinduet. Originalt kan ikke sammenlignes med soting da glasset er farget. Det er ikke lagt på noe film. At trådstarter ikke liker dette er jo en smakssak, jeg synes dog det er merkelig å kjøpe en bil der dette er et så stort problem. Da ville jeg tittet videre etter en annen bil om dette var kritisk element. Tror ikke det er små penger å bytte glasstaket akkurat.
 14. Hvorfor sjekket du ikke dette før du kjøpte bilen? Solskjerming er et must i mine øyne.
 15. Skal du ha ulik dimensjon må du gå for stjernemerkede dekk. Les her før du bestiller dekk
×
×
 • Create New...