Kjennern

Moderatorer
 • Innholdsteller

  4238
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

Kjennern vant dagen sist August 1 2015

Kjennern hadde mest likt innhold!

Om Kjennern

 • Rang
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Skedsmo
 • Kjøretøy
  F11

Nylige profilbesøk

1976 profilvisninger
 1. Ja bør klare det, driver å ser litt på muligheter for en oppgradering til 4G på min. Tror det holder å bytte combox på NBT, men er litt usikker.
 2. Helt nydelig motor, hadde gleden av å ha en slik 3L twinpower turbomotor i en 640i noen år. Savnet etter en slik er stort selv om 3L diesel er en fin motor..
 3. Ja Edge stenges ikke, men hadde jo hvert fint å oppgradert til 4G..
 4. RTTI fungerer uansett land. Er bilen pre facelift bør man vel lage en tysk CD konto. Så legge til bilen der. edit: Det sendes ikke ut slike meldinger i Norge. FM /DAB gir ingen forskjell. Får ikke opp noe slikt i min med DAB. Bruker kun RTTI.
 5. Blitt noe klokere her nå som Telenor stenger 3G snart? Har selv 3G i min F11. Kanskje @Saltkjelen eller @SweetBMW har noen gode ideer?
 6. Kjennern

  Den store finn.no tråden.

  Satte det nok litt på spissen, men min subjektive mening er at det mangler vesentlig viktig utstyr på bilen. Så derfor burde man kunne få den bilen under 600’.
 7. Kjennern

  Den store finn.no tråden.

  Det er god mulig noe ikke var tilgjengelig da den ble produsert, ettermontering er fint det også om det er enkelt og billig.. Men som jeg skrev så er min mening at det mangler noe utstyr på bilen. Trenger ikke lage noen stor sak ut av det, utstyr er veldig individuelt. Må være lov å mene det uten å bli sett på som en dust
 8. Kjennern

  Den store finn.no tråden.

  Mangler jo en del som: blindsone varsel, fil assistent, nightvision, B&O, bakseteunderholdning, 4 soners klima... Så er listen uendelig lang på F serien. Derfor jeg synes den har lite utstyr, men det er nå min mening. Jeg forventer bare litt mer av en M5..
 9. Kjennern

  Den store finn.no tråden.

  Bør vel få den der under 600, lite utstyr på den.
 10. Kjennern

  Den store finn.no tråden.

  Han har jo alt utstyr står det jo, så han vet nok best 😜
 11. Kjennern

  Black Friday "Kupp"

  Fikk 30% i den norske
 12. 🏆 Har du fått montert full B&O nå? Vel gjennomført så langt, interiør løftes mye med B&O, og sort tak så klart
 13. Takk for info, lurer på om vi skal reise å se Cybex Solution m eller z fix. Litt usikker på hvem enda. Ville helst ha en uten behov for å bruke bilbelte til bilen. Men tror ikke det er så lett å finne
 14. Noen som har et godt tips på barnesete fra 3 til 12 år? Må være isofix. Ønsker i ut gangs punktet sete med egne belter, litt usikker på beltestol ( heter det ikke det når man bruker belte til bilen? )
 15. Kjennern

  Den store finn.no tråden.

  Liker 6serie GC uten m-sport, men den fargen der passet liksom ikke 😯. Savnet definitivt ikke m-sport når jeg hadde 6gc. Følger en del med på 6gc om dagen, og denne her har jeg sett ligge ute lenge nå. Rød eller hvit og LED så er jeg solgt.