Jump to content

Kjennern

Moderators
 • Posts

  4680
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Kjennern last won the day on August 1 2015

Kjennern had the most liked content!

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Lillestrøm Kommune
 • Kjøretøy
  Mazda

Recent Profile Visitors

5029 profile views

Kjennern's Achievements

 1. Ja mye mulig faktisk. Tok det litt for god fisk da jeg søkte opp M550d på Pirelli sine sider. Mixed dim som jeg fant var et valg der.
 2. Du får Pirelli Winter Sottozero i ulik dim med stjernemerke ( tror jeg) dukker opp på pirelli sine sider til M550d xDrive.
 3. Kamerat som kjører F15 i tjeneste klager på mye oljeforbruk på disse r6’ene. Og han kjører en del i året. Nå blir vel disse uniformerte bilene godt brukt også.
 4. Har du prøvd den siden du vet dette? 🤡
 5. Da jeg solgte min F11 i høst fikk jeg et bud av en tosk jeg aksepterte via Finn.no. Etter 1 uke lurte jeg på når han kom, fikk svar: Nei takk. Sa vel hva jeg mente om sånn oppførsel og at det ikke er så veldig lurt å gi bud på moro skyld da de er bindene. Hørte ikke noe mer fra den løken, og orket ikke å dra dette noe videre. Meldte bruker til Finn.no men de er jo talentløse så de kunne ikke annet en å henvise til lover og regler på Forbrukerrådet sine sider. Er nok annerledes om vi snakker større summer en en gammel 5er😬.
 6. Noen som vet hvilke krav det er til FDV dokumentasjon? Vi fikk med en perm når vi kjøpte huset, men utbygger mener vi må ha masse serviceavtaler( som er greit nok isolert sett) men ingen av disse tingene står i FDV. Og nå vil ikke rørlegger utføre reklamasjonsarbeid/garanti siden sameiet ikke har serviceavtale 🤡. Det morsomme er at ved overtakelse var FDV den hellige gral på drift av boligen, nå sier utbygger at det ikke er krav til at ting må stå der … 😵‍💫. Så prøver å finne ut hva som er definert som krav til FDV. Som ikke er så lett merker jeg 😂
 7. Selv om ordet petrol er i uttrykket petrolhead, betyr ikke det at det kun gjelder bensin biler. Ut i fra min erfaring er petrolhead en som velger bil før annet fremkomstmiddel, alltid. Så i mitt hode gjelder definisjonen for alle typer motorer, bensin, diesel, hybrid, gas og ikke minst el. Og vi kan vel prøve å spore oss inn på hva tråden skal handle om igjen nå?
 8. Siste 6 årene har vi brukt å kjøre til sommerstedet i syd Polen. Ca 120 mil hver vei med ferge. Ikke snakk om i villeste h*^%% om vi klarer å kjøre mer en 25/30 mil eller 2-3 timer av gangen før vi må stoppe 😂unga har alt dem trenger bak med både peppa gris, pow patrol og brillebjørn. Vann, kjeks og frukt i mengder, men de hyler og vil ut etter en stund uansett. Og stoppene tar gjerne 30-40-50 min med bleieskift, do stopp, mat pause og leke pause. Kan like greit bruke tiden da til lading også👍. Blir moro å prøve i4 til sommeren om vi får den før ferien, noe jeg er litt usikker på enda. Bra med lademuligheter på vei nedover her også. Og vi har solceller på taket som på en god dag genererer 80kwh + så er jo tilnærmet gratis å kjøre elbil her nede for oss
 9. Om du har mulighet til å handle med DNB Mastercard har de supertilbud i ny og ne, da får du opptil 20% rabatt. Det hender du kan handle da med rabatt på Teleoutlet.no som er alt fra nye til brukte telefoner. En del av dem de selger er "angrefrist" telefoner. Så disse er kun åpnet fra esken så og si. Det hender de har noen gode tilbud der.
 10. Ønsker ventilerte seter. Og mulighet til iPad holder for kidsa bak 🤪M sport blir trøblete der.
 11. Gratulerer, kult med flere i4 her inne 😛 som vanlig så tar du jo kaka med mods 👍. Blir spennende å følge med på. Selv beholder jeg bilen stock ( sier jeg nå ). Har du proppet den full med utstyr?
 12. Har tenkt en del på interiør farge i det siste. Etter nyttår tenkte jeg å se om jeg kan finne en BMW utstilt med skinn i mokka farge da det er denne jeg bestilte bilen med. Men kunne tenkt meg å se den live engang før jeg får bilen 😁. Si gjerne fra om noen vet hvor jeg kan finne en slik stilt ut, trenger ikke være i4 sånn sett. Sånn er bilen satt opp i dag med 4FH. example.com.mp4
 13. Det er vel litt sånn her : Haters gonna hate.. Bryr meg fint lite om andres mening om mine valg 😁. Strømprisen er unormalt høy og vil falle, trolig ikke til 2020 priser vel å merke. Så er ikke bekymret for å lade bil når den tid kommer.
 14. F11 er tidløs, rett og slett flotte biler. Trenger ikke G11 når du har så fin F11 👍. Men hva gjør tåkelysdeksel spesielle siden de er for M550d? Synes det er prikk like de som var på F11 LCI jeg hadde.
×
×
 • Create New...