Jump to content

Kjennern

Moderators
 • Posts

  4631
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Kjennern last won the day on August 1 2015

Kjennern had the most liked content!

About Kjennern

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Lillestrøm Kommune
 • Kjøretøy
  F11 530d xDrive

Recent Profile Visitors

4303 profile views

Kjennern's Achievements

 1. Denne eller tilsvarende : https://www.jula.no/catalog/bil-og-garasje/bilpleie/bilvask/vindusrengjoring/bilrutevasker-629212?gclid=EAIaIQobChMIw5Pq1cya8wIVGwfmCh2cJgHmEAQYDiABEgIE9vD_BwE&gclsrc=aw.ds
 2. Tror nok det er en del som bruker «skal ha hus» som unnskylding på finn.no ved salg. Eller slippe alle som skal prøve seg på en bytte handel.
 3. Flotte bilder, nydelig bil også. Har du nerver til å kjøpe så stygge felger altså? Ikke redd for kast?
 4. Mulig jeg husker feil, men det @Fredrik skriver tror jeg stemmer. At skilt er et offentlig dokument. Derfor kan man ikke gjøre som man vill med skiltet. Gjør som du vil tenker jeg, men vær klar over at det kan medføre gebyr Bøtesatser i Norge er jo ganske kokos så er enig at 3000 er mye for en klistrelapp..
 5. På en nybilpris til 2,3MNOK burde ikke vinterdekk bety mye på prisen. Var nå mest måten de skrev det på som jeg syntes var morsom.
 6. Likte denne beskrivelsen godt : Veiledende nybilpris på denne var ca. 2,3 millioner kroner + vinterhjul i 2020. Utgjør noen vinterhjul mye på nybilprisene tro? 😂 X7 er vel litt US bil og der er det mye SUV med 2 seter på rad 2. Altså 2+2+2/3 seter. Sikkert digg å sitte bak der på tur
 7. Salg av bil: Er det OK å skrive 2015 modell når den er produsert juli 2014? Sitter litt langt inne å gjøre det, tenkte jeg kunne høre hva andre mener om det.. Bilen er jo en 2015 modell når den er produsert i juli 14 i henhold til BMW.
 8. For deg ja Personlig synes jeg sorte n-merker er en vits. Men på en annen side så gidder jeg ikke å klage på at andre liker det, jeg ville aldri satt det på mine biler bare. Om andre gjør det for være opp til dem, så får man heller ta støyten om man blir tatt.
 9. Esim må du ha, det kommer til å ta helt av om ikke lenge. Du kan forlenge abonnementet ditt til bilen med ringing og mobildata osv
 10. Lik dimensjon med like dekk går fint, skal du ha mixed dimensjon bør du ha stjernemerket dekk.
 11. Forhandler jeg bestilte fra sier dette: Etter min forståelse er det en restriksjon på det, men ikke hvis du enten har M-Sport seter eller sportseter med ventilasjon.
 12. Om du har kjøpt det via bmw.no burde du finne kode der? Ring dem evt..
 13. Ventetiden er klart kjedelig, men sånn er det når man er tregt ute med bestilling. Vurderte å kjøpe en "brukt" når de begynner å komme ut, men hadde veldig lyst til å prøve å kjøpe helt ny bil. Har aldri gjort det før, alltid kjøpt 1 år gamle biler. Nå kunne jeg få den slik jeg vil ha den, ikke hva andre har valgt. Har jo fortsatt min trofaste F11, har lagt den ut for salg dog litt høyt da jeg har veldig god tid med å selge
×
×
 • Create New...