Kjennern

Moderatorer
 • Innholdsteller

  4249
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

Kjennern vant dagen sist August 1 2015

Kjennern hadde mest likt innhold!

Om Kjennern

 • Rang
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Skedsmo
 • Kjøretøy
  F11

Nylige profilbesøk

2120 profilvisninger
 1. Kjennern

  F10/F11 tråden

  Jeg tenkte vel å bytte olje helt. Fått noen priser fra 2 firmaer, men dette koster jo litt. Så mulig jeg venter til sommeren og tar det på ferien vår ved sommerhuset i Polen. Er et verksted jeg har brukt der som er flinke og kan en del BMW. Men det er slik at man bør bytte olje oftere enn 100.000 KM? Kjørte jo min gamle E39 til 170.000 før olja ble bytta. Gikk helt fint den kassa der.
 2. Kjennern

  F10/F11 tråden

  Er det noen som har noen formening om det er unødvendig å bytte olje på automatkasse og transferkasse på en 4,5 år gammel 530d med 80k km ?
 3. Du må muligens ha på TP. Testet i bilen tidligere i dag og det er slik at du må høre på NRK for å få trafikk informasjonen til NRK. Det kom fortløpende informasjon på skjermen for hele Norge, men ikke noe avbrytelse av musikk.
 4. Ok. forstod det slik at NRK Trafikk var veien å gå. Kan ikke si jeg har fått noe TA meldinger etter at jeg fikk DAB i bilen..
 5. Etter det jeg har fått med meg finnes ikke dette lenger på DAB, var kun på FM det var slik. Du kan lytte på NRK Trafikk isteden.
 6. Som jeg skrev rett over så er det kanskje ikke så reelt her? For de som kan kun bytte combox er det jo ganske rett fram.
 7. Har cybex sirona s i-size i dag, ser hun sitter med hodet litt skrått når hun bruker headset vi har. Kjøpte et som demper lyden. Mulig den som er litt stor kanskje.
 8. Til dere som har beltestoler i bilen, hvordan gjør dere når barnet har headset til TV/nettbrett/integrert skjerm? Jeg synes datteren vår ikke sitter helt godt i sete vi har i dag når hun bruker headset. Vi har ikke beltestol enda men driver å titter en del på ny stol om dagen, da hun snart skal over på beltestol. Har sett på Recaro Monza Nova 2 som har integrert lyd i hodestøtten, men leser også at den ikke fikk topp resultat i front kollisjon hos forbrukerrådets test. Så er litt skeptisk til kvaliteten. Lyd i hodestøtte er ikke absolutt krav men virker som barnet sitter mer korrekt uten headset.
 9. Virker som de har gjort noe i USA med tanke på 3G til 4G LTE der. Lest om enkelte som bytter combox. Men usikker på om dette reelt her? Er det kun å bytte combox er det jo en smal sak å få det til..
 10. Mener du bruker Connected Drive konto. Kan hente opp kjøreruter etc som man lager på websidene til CD.
 11. Style 423 er lekre felger. Disse kommer i 19 til 6 serien. Passer rett på 5 serien også.
 12. Ja bør klare det, driver å ser litt på muligheter for en oppgradering til 4G på min. Tror det holder å bytte combox på NBT, men er litt usikker.
 13. Helt nydelig motor, hadde gleden av å ha en slik 3L twinpower turbomotor i en 640i noen år. Savnet etter en slik er stort selv om 3L diesel er en fin motor..
 14. Ja Edge stenges ikke, men hadde jo hvert fint å oppgradert til 4G..
 15. RTTI fungerer uansett land. Er bilen pre facelift bør man vel lage en tysk CD konto. Så legge til bilen der. edit: Det sendes ikke ut slike meldinger i Norge. FM /DAB gir ingen forskjell. Får ikke opp noe slikt i min med DAB. Bruker kun RTTI.