Jump to content

Kjøp av brukt E39 528


semmern
 Share

Recommended Posts

Sitter og sikler på en 1996-modell E39 528i. Selger skal ha 75 000 for den, den har gått 270 000. Alle servicer er visstnok fulgt, med full historikk. Bremser er nylig byttet, ellers sier han den er rustfri, teknisk i god stand, men et par småfeil, som defekt utetemp.sensor og airbag-varsellys som lyser, men dette skal fikses før han kvitter seg med den.

Er dette en grei bil? E39 er jo en driftssikker bil, men alle biler har jo sine småfeil. Bilen har "alt" av utstyr, og skinninteriør. Virker det som et greit kjøp, eller burde jeg klare å prute den ned noen tusen? Jeg oppgraderer i tilfelle fra en E34 535i som begynner å bli litt sliten, og må ha noe med litt krefter under panseret, da jeg har blitt så godt vant med børsa jeg har nå :D Hvordan er forbruket på denne motoren? Kjørecomputeren på bilen min nå sier 1.2 liter på mila i gjennomsnitt, men det er mye småkjøring..hva kan jeg vente å ligge på med en 528?

Link to comment
Share on other sites

Er ganske gira på den bilen her nå! Det eneste som gnager litt i bakhodet mitt er kilometerstanden..men fornuften sier jo at hvis den er holdt godt har den jo gode 100 000km til i seg før ting begynner å bli slitne for alvor.. eller vad tycks?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...