Jump to content

Tungstartet E30 når den er varm.


Waldez
 Share

Recommended Posts

Det er filing på selvstarter ja. Da den første starter går den normalt.Da den er kald starter den med en gang nøklen vris om. Ligner litt på problem som eksisterte i gamle dager da bensinen kunne koke i flotøren på forgassermotor.

Link to comment
Share on other sites

jeg har det stikk motsatte problemet, må kime en stund for å få start når den er kald, men det er møkka biltema bensinpumpa mi, bare faenskap med den.

funker fint med en gang den starter

er på min 4'rde biltemapumpe (byttet på garanti 3 ganger). funker fint en mnds tid så begynner den å lage lyder og til slutt stoppe.

Link to comment
Share on other sites

Dette er noe som går igjen, på veldig mange M20`r når årene nå har gått og M20'n begynner desverre og bære preg av mange år med slitasje, blandt annet.

Noen har fått løst dette "problemet" ved og bytte o-ringene til dysene. (Dette gjelder de som har problemet kun ved varm/kald)

Det er mest nærliggende og tro at bensin trykket forsvinner (Da er den bestandig tregstartet), pumpa trenger da litt tid på seg for og få ygget opp trykk i systemet igjen, slik at motor starter. Så generelt, skjekk bensintilførsel osv. En liten lekkasje (tenker da på "bensindamp") er nok til at du mister trykket.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...