Jump to content

17" r-dekk \ gateslicks + org e46 cd spiller


Guest
 Share

Recommended Posts

  • Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

det er vell 7mm. er som nye. brukt opp og ned til våler og på selve banen med en e46 318i. også er to av de brukt ett heat på rudskogen. disse henger nesten som toyo r888. ikke langt unna. hadde de vært 215 45 hadde jeg brukt de opp på e30`n. er for høy rulle omk på den så subber i innerskjærmer. disse ha ikke den std r-dekk støyen/romlinga v vandlig kjøring og sporer ikke noe(enda) er meget bra på vann. sammenlignet med mine dunlop direzza 02g henger disse like godt. men v extrem varm kjøring har jeg ikke testet de.

Link to comment
Share on other sites

kan altids møte deg i drammen... de henger meget bra. (værtfall to av de)

1500kr for 16" settet. 1700kr levert drammen(20 mil for meg å kjøre)

Link to comment
Share on other sites

Jeg kjørte de 17" m felga på min under våler treffet, mektig imponert, felgene er pene og mye mønstre i dekkene. dekkene hang utrolig godt. har kjørt på toyo r888 på e30 det henger bra... og var på våler og fikk lyst til å teste e46 touringen og fikk låne hjulene av kim. det gjorde helgen knall de dekkene satt sinnsykt i forhold til froventningene. med tanke på at e46 er vesentlig tyngre en e30 så vil jeg si at disse dekkene satt vel så bra...hadde det ikke vært for at jeg kjøpte sportsinteriør til bilen hadde jeg kjøpt de selv..

Link to comment
Share on other sites

les annonsen!! det står R-dekkene på disse felga selges.. ser du prisen?? deisse felga koster 6000kr stk og dekkene koster 6-7000kr og er som nye.. trur du dette da ville gått for 3500kr ferdig prutet? nei ikke jeg heller :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...