Jump to content

20" felg på e46touring


Kri$$
 Share

Recommended Posts

Hei, skal hente meg en e46 touring til helgen. Blir å handle meg nye felger til våråren og da lurer jeg på noen vet hvordan 20 toms hjul passer på disse bilene, eller om 19" blir bedre. Planen er å montere coilovere for å senke.

Link to comment
Share on other sites

Ovenfor viser jo at 20" ser alt annet enn ubrukelig ut. Felger med originalt innpress og ikke alt for breie skal gå fint det. Men det er jo smak og behag. Men er jo sant at med 19" får man mer gummi og desto bedre comfort, noe som mangler ved coilovere. Men vurderer vanlig senkesett også. Ivanrogov, hvilken type senk har du her?

Link to comment
Share on other sites

Har 40-40 på bildene, noe som blir litt for høyt med 20". Nå liker jeg det lavt da, så nå står det på justerbart senkesett. Ang comfort, så var ikke 20" noe stor overgang. Dama klager ikke i det heletatt, kun litt tyngre på rattet i lav fart. Subbet ikke med 4kompiser i baksetet en gang, fryktelig stor plass i hjulbuene på E46. hele felgkanten var da oppom hjulbuen.

Skal opp til 235.30.20 bak i år. Dekkene fram får slites før det blir vurdert der også. Heller aldri subbet fram.

Link to comment
Share on other sites

Det høres veldig bra ut. Det skal være lavt! Problemer med mye negativ camber bak ved mye senk? Dette er min første bmw, så vet ikke hvor mye det blir. Men regner med BT ikke liker negativ camber, men kan jo skru ned etter jeg har vært der. Må jo ha det godkjent.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...