Jump to content

Verdi 1998 323ti?


323tic
 Share

Recommended Posts

Hei

Jeg vurdere og selge min 323ti. Har hatt den i snart halvannet år, og har egentlig ikke så lyst til å selge den, men har fått et tilbud av en i familien om å kjøpe en annen bil til en veldig god pris. Uheldigvis så kan det se ut til at fornuften seirer...

Det er en såpass skjelden bil at det er vanskelig å bedømme hva som er rett pris på den. Det er en 1998 modell og har gått ganske langt. Ca 340 000. Utvendig og innvendig bærer det ikke stort preg av kilometerstand. Når jeg kjøpte den hadde jeg den på service, og det er vel ca 12 000 km siden. Har også byttet hardykobling, cluch og gearkasse på den i den tiden jeg har hatt den. Girkassen byttet jeg pga en ulyd i 2 gearet. Ny kasse har gått ca 100 000.

Noen som har lyst til å hjelpe med en ca. verdi?

Link to comment
Share on other sites

Tja... rundt 50-60000,- hvis du finner den riktige kjøperen. Modellen er populær, men antall kilometer skremmer nok ganske mange... 340000 Km begynner jo å bli ganske mye, men behøver ikke å være et problem. Jeg tror jeg ville ha prøvd meg på 70000,- ... så har du litt å gå på. Hva mener dere andre ?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...