Jump to content

Banebil vurderes kjøpt


spruddel
 Share

Recommended Posts

Hei!

Jeg, broren og faren min vurderer å kjøpe en banebil sammen. Vi tenker i første omgang på E30/E36, men noe annet kan også være av interesse (E34 og liknende). :D

Bilen skal være i teknisk bra stand, det vil si lite eller ingen rust og ikke et skruprosjekt ("klar til bruk"). Bilen trenger ikke nødvendigvis være perfekt (vi ser ikke etter noen "utstillingsbil"/samleobjekt, men en bruksbil på bane).

Ønsket effekt er fra 250hk og oppover

Prisklasse: Maks ca. 250.000,-

Vi ser etter en "banebil" som er registrert/godkjent. Vi har undersøkt dette nøye og forsikring vil være mulig å tegne på en slik bil så lenge den er registrert og bygg/ombygg/oppgraderinger er godkjent. Så det er altså mulig å forsikre bilen for banekjøring med ansvarsforsikring (og også kasko hvis ønskelig). Det er noen kriterier for banebruken (bl.a. dekkes ikke konkurranser og kjøring må skje i regi av klubb) men ellers vil det i praksis være "fritt fram". Årsaken til kravet om forsikring er selvfølgelig at evt. skader på 3.part og personer skal være dekket (så slipper fører å være økonomisk ruinert i årtier framover om noe skulle skje....); det er ille nok å påføre andre (og seg selv) skader om ikke dette også skal resultere i økonomisk ruin...dette er bare en fordel synes jeg!

Sum a summarum; godkjent/registrert bil til banebruk er hva vi ser etter.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 37
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jeg skal jo selge e30 M3`en min med M5 maskin. Bilen er klar til bruk på bane med større bremser (e36 M3 framme og bak) Z3M bakstilling. E36 M3 frammstilling. KW justerbart senkesett +++++ Bilen har skilter og er ikke import. Jeg har brukt bilen på ACR i ca 250 runder uten å gjøre annet enn å skifte Olje, Bremser og dekk. Alt annet har fungert og fungerer prikkfritt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...