Gå til innhold

moro golf gti 16v .88mod,.kan byttes i bmw ny pris 22 tusen,


sigge77
 Share

Anbefalte innlegg

Spesiell gti 16v edition one selges. Har akuratt byttet deler for 10000kr, blant annet - Registerreim - Dynamo og vannpumpe/servo reim. - Begge fjærbeinslager - speedowire - Ny girstang og skinn til girspaken + original girkule (momo girkule på bildet) +++ Bilen er trimma med hissige kammer, grenrør og supersprint eksos. Girkassen er g60 med hydraulisk clutch og wireoverføring til girspaken. Girkassen kjennes tight og fin ut og er veldig god å gire med hvis du har litt fast i grepet, skikkelig racing preg over bilen :) Stiv og fin. Ap coilovers på bilen Det er en såkallt "edition one" og den har derfor Recaro Trophy seter og marineblått tøyinteriør. Disse har el justerbar tilt. Bilen har også en spesiell metallic farge. Ikke mye rust. Bilen skal inn på eu neste sommer Lakken er litt matt på panser, men brukbar. Resten av lakken på bilen er grei Dørtrekkene framme har sett sine bedre dager pga en tulling har festa høytalere der., felgene på bilde følger ikke med men følger med like bare i 7x15" hbo 25000,,.,,.

bkcpxg41c23s27qlqta0.jpg

uduuogpi50baul9xad7q.jpg

w7alhw3ikduc1ql5i1iz.jpg

211xco0cy4ou6o7naqmc.jpg

vruyts8wzw5gwzcrvs23.jpg

8mh0yujpowywlryiiwgw.jpg

7h9ykjb8u5ppe8v1ompy.jpg

z5d2gxiiasr1cslrfinu.jpg

3hite13gisb0am69ge7a.jpg

vadq5aqkc2qnis9lroqy.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pen bil ;) Må si jeg savner disse bilene når jeg ser dem.

Kan legge til for de som kanskje ikke vet at disse girkassene med hydraulisk clutch og wireoverføring er som en drøm å bruke istedenfor det Golf II vanligvis ble levert med (stag overføring og wireclutch).

Ulempen med denne bilen er vel 16v motoren (er 2E fan, 8v). De kommer i to typer. Gammel og ny. Den gamle er et lass av vakum på og har en stygg tendens å gå ugjevn eller som en dass. Når den først gjør dette så må man bare prøve å feile for å finne frem.

Hvordan er bilen ellers mtp barndomsfeil?

-dørhandtak

-fall i dørene (typisk på 2dørs at døra henger litt)

-rust i travers

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hmm ja bilen virker grei den, dører ikke mye hang der, travers bra , å dør hontaka virker , hehe ,. fikk bilen om lørdag å han jeg fikk den av forlangte 29ooo for den, så etter par timer med skruing er den blitt en del bedre en den var , som å feste motor fester å driv aksel ble den tait å fin å kjøre å,. så hbo 25000 ,. sykt moro bil å kjøre, hehe husker hvorfor man kjørte mye golf gti før i tiden ja ,. hehe , nesten så det frister litt å beholde denne som vinter bil men driver litt i feil ene, hehe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...