Jump to content

Biltema Bremseskiver


Amzoch
 Share

Recommended Posts

En kompis har borra og slissa skiver på e36 fra biltema. Har vell ikke kjørt mer enn 10k, men det fungerer greit og han har hatt de på en banekjøring, lurer på om det ble en tøddel kast i de etter det, er nok ikke de som tåler mest varme, men det værste er klossene som han også kjøpte der. Du kan heller sette inn en gammel tørr brødskive enn å kjøre biltemaklosser! Kjøp gode klosser uansett hva du gjør, det er det penger å spare på i det lange løp.

Link to comment
Share on other sites

Har hatt skiver og klosser fra biltema på en annen bil jeg også. Kjørte et halvår før jeg byttet pga mye hyling. Prøvde med beleg og å file spor i klossene men det hjalp ikke det heller.

Har hørt at koed sine er veldig gode og ikke noe hyling. Prisene er vel nesten som biltema også. Skulle kjøpe disse selv hos koed før påske, men gikk for tilbudet som GS har i disse dager på bremsesett foran og bak.

Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde Biltema på min forige bil, en volvo 740 turbo og det hylte så jeg holdt på å bli tullete. Hadde copaslip på baksiden av klossene ved montering men uten at det hjalp. Ut ifra slitasjen å dømme så virket det ut som om klossene var knallharde og ville vare i evig tid for det var slitespor på kanten av skiva mens klossen var nesten god som ny :)

Link to comment
Share on other sites

Hyling vil du få i alle bremseklosser om du ikke bruker kopperpasta eller lignende på områdene klossene glir frem og tilbake i calipperen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...