Jump to content

Er dette bremserør? E36 94' Coupe


Magg0
 Share

Recommended Posts

Hei,

Var på mekonomen og skulle bestille noen bremserør som jeg fikk beskjed fra EU-kontroll av var rustet. Det var begge bakre. Så jeg jekket opp bilen og fløy under med kameraet og viste bildene jeg tok av det jeg trodde var bremserørene. (jeg har null peiling) men fikk beskjedd om at det ikke var de fordi de munnet ut i slanger som vistnok var strengt forbudt.

Jeg googlet det med bremserør og det er litt stress fordi de bakre vistnok går over bensintanken eller noe lignende. Men har blitt anbefalt å (først og fremst lokalisere bremserørene) så pusse og lakke de for etterkontrollen. Vil det funke?

Setter pris på alt av svar : )

Her er noen bilder.

3y47b3i4ntqa895v21a3.jpg

m8voqn350pldzir5al37.jpg

Mvh

Magnus

Link to comment
Share on other sites

Det der er bensinrør og bremserør. At bremserør ikke skal gå ut til slanger er bare tull. Ta en titt inne i hjulbuen din, der ser du en slange som går ifra caliperen din, og etterhvert som den slangen nærmer seg karrosseriet så skjøtes den isammen med ett rør :)

Om ikke rusten har tatt overhånd ville jeg valgt å pusse ned og lakke. Husk og bruk skikkelig rusthemmende grunning, har veldig god erfaring med würth sin. Koster litt mer, men resultatene er deretter. Påfør gjerne rustmelk etter du har pusset bort så mye som mulig av rusten. Rustmelk omdanner rust til kjemisk metal, men det klarer ikke store mengder rust.

Edit: Slått av Dirtdicky :)

Link to comment
Share on other sites

Ah, så da tok fyren på Mekonomen feil ja.

Da skal jeg ta en ekstra nøye titt nå som det ble bekreftet at det var bremesrør :P

Håper det ikke er for mye rust slik at jeg kan gjøre som du beskriver S.Arnesen. Men da tar jeg bare det synlige som de så på under kontrollen? Eller skal jeg hele lengden på begge bakre?

Mvh

Magnus

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...