Jump to content

bmw 320, problemer med hakking og smeling. Trenger hjelp!


lyngstad89
 Share

Recommended Posts

har et lite problem med en bmw 320, jeg skiftet motor fra 318 til 320 og etter 1 måned eller 2 begynte bilen å hakke og ble litt tungstartet pluss at den smeller av og til i luftfilteret. Noen som kan hjelpe meg med råd? håper på noen som har positive råd:) send råd på personlig meldin:) på forhånd takk:)

Link to comment
Share on other sites

Tipper tomgangsregulatorslangen i første omgang. Pleier å smelle godt vis den er sprekker i har jeg erfart. Kan også være feiltenning, slitt fordelerlokk/rotor, osv. Gi gjerne mer grundig hva som skjer.

Link to comment
Share on other sites

Hei

jeg har samme problemet her er min versjon:

bilen min har stått en stund på verksted, pga at den går oftest ujavnt på tomgang(ved normal motor tempratur), og i tilegg til at den er tungstartet!

når den kommer i vanlig motor tempratur begynner den å gå på 5-6 sylindre som den selv vil, Verkstedet har da utført diagnose test på bilen og ut ifra det så har di har byttet turtalls giver eller hva det heter den føleren som sitter på svinghjulet som gir signal anngående tenning . så har di prøvd å skifte coil, Uten at dette ga noe resultat. :?

Så nå har jeg fått tak i ny lmm (luftmengdemåler), som skal prøves i morgen.. som sagt i tilegg til det jeg har nevnt over så smeller det i motoren når jeg gir gass på tomgang, også når jeg gir gass å kjører bilen så henger den litt etter på gassen, virker som den får for mye bensin ? forige eier nevnte noe om at den fikk for mye bensin og utfra feilsøking.

Dette gjelder en : m50b20

Så om du finner ut noe "Lyngstad89" så gi gjerne tilbake melding her på tråden om du finner ut noe :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...