Jump to content

Nye setetrekk til 525 E34 TDS


djheaven
 Share

Recommended Posts

Hei, jeg har hatt vårpussen på bilen nå, men trenger å få gjort noe med setene i bilen, de er slitte. Så, jeg er på jakt etter noe flotte setetrekk som passer til 525E34 utgaven 94mod. Så, er det noen der ute som har et bra tips, eller en link til hvor jeg kan finne trekk som passer?

Link to comment
Share on other sites

nå vet jeg ikke hvordan de til koed er, men de setetrekkene som selges på bilxtra er meget slitesterke og får terningkast 6 av meg. Eneste er at de er noe dyr mtp at de aldri kan erstatte "ekte" skinnseter.

Link to comment
Share on other sites

Har vært i kontakt med opphøggere, men er ikke lett å finne fine seter til 525 da. Men, kan man bruke seter fra andre modeller? Må ikke være skintrekk da. Men et pluss ja..

Har sett litt på de på bilXtra, men ble litt usikker på plassformen på de da.

Link to comment
Share on other sites

jeg hadde slike leather look eller hva de heter fra bilextra i merca. fikk de formsydde,så passformen var meget bra egentlig. de varte jo noen år før de så slitte ut, men nå er de helt ødelagte(mange år siden de ble kjøpt inn altså. var pappa som kjøpte før jeg fikk bilen) men de har jo berget setene under. de ser helt nye ut.

kan nok bruke seter fra andre modeller og ja. sedan du har eller? er sikkert bare å skaffe ett annet fra sedan isåfall. KAN hende det er noe forskjell på årsmodellene, samt med el.seter og el.vinduer. men er ikke noe stress å legge opp til el.seter iaff. gjorde det selv på e39n. skinn hever verdien på bilen litt mener nå jeg

Link to comment
Share on other sites

Oki, får ta en titt på bilxtra, og se om det er noe. Jeg har en touring. Så, har merket det ikke er lett å få tak i seter til den, setene i bilen er bra nå, men bilen brukes mye i forhold til jobben, så vil helst bevare setene lengst mulig så..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...