Jump to content

SweetBMWs 3. Tilleggsprosjekt: Carbontak, folie


SweetBMW
 Share

Recommended Posts

Ja, da var detta også på begynt, og til min store skuffelse, må jeg gjøre alt om igjenom en tre ukers tid. Dette grunnet flenge i folie som ble levert. Men, jeg har ventet på dette en stund, og bestemte meg for å legge den bare for å få erfaringa. Resultatet ble ikke halvgærent for det og, og man får en pekepinn på hvordan det blir :)

Her ser dere folien som er levert fra AutoRoyal, folien er jævlig bra egnetlig, god strekkbarhet og generelt bra utseende og "feel". Flenga ser dere og, flenga var der fra AR sin side, da den er kuttet med stanley kniv, noe du ser på kuttet som er helt rent og fint. Hadde jeg rivd den i filler under åpning hadde flenga vært ruglete og ujevn. Men ja, vi får se hvor mye de tar seg betalt for "erstatningsfilm".

4hhvgg72e3qr8mi0qjsq.jpg

Hadde en kompis til å hjelpe meg, vi skulle vært 3, men 3. mann dukket ikke opp. Anbefaler virkelig å være minst to her. André tenker hardt her på bildet over sitt resultat.

ywrnb5fdrkglfu7z7nmb.jpg

Her ser dere ca 80% ut i arbeidsfasen, blir ikke så halv verst ser du :)

lq8jne6o795pkd9a1355.jpg

Og her er closeup av flenga som vi har lagt så godt vi kan... vi fikk lappa alt unntatt et knappenålshull, men samma faen, vi skal rive den av om 3 uker uansett og legge ny, og da blire 100%! (Og CSL Luke :D)

ddh9xj2t7rwowby8b97c.jpg

Så et lite helhetsbilde av bilen :D

uyswr7jrri90djuix7s0.jpg

Jeg følte meg hvertfall jævlig kul når jeg rulla hjem gjennom Lillestrøm på kvelden... :twisted: Så effekten på bilen og på meg selv er totalt en score 5\5. Folien scorer 5\5. Autoroyal, ikke fullt 5 av 5.... Gjenstår og se når kundeservicen er ferdig gjennomgått.

Fortsatt, en tommel opp til de for hurtigbestilling av ny folie til meg.

Jepp, kommenter og kom med synspunkter :D

\\Tommi

Link to comment
Share on other sites

Så jo bra ut det! :) Har gjort det samme på min, bortsett fra at jeg har brukt 3M vinyl. Det gjør mye med inntrykket av bilen og håper du får fiksa ditt snart;)

Et lite tips! Ser på bildene at du ikke har tatt av taklista, og det bør du gjøre når du legger på folien. Det er vanskelig og blir ofte ikke veldig brå når man må kutte folien heeeelt inntil gummien som ligger mellom lista og taket. Den er enkel og ta av og på. Dessuten sitter folien bedre når den er lagt rundt kurven på taket. :)

Link to comment
Share on other sites

Ja jeg syns det ble bra selv, men som du sier med den pakninga. VI har ikke giddi lagt den ordentlig siden den skal av igjen om 3 uker når jeg får den nye filmen. Da blir alt 100%.

Hvordan er det med din folie og vasking og sånt?

Link to comment
Share on other sites

Du legger det på som et vanlig klistremerke. ikke noe såpevann eller noe, du bare begynner midt på, og strekker ut mot kantene, så skjærer du til :)

det er gnaske simpelt, men anbefaler minst to stykker. hvis du vil ha enda bedre resultat kan du gå over med litt varme i kantene for å få den til å krympe seg "fast" til taket.

Men jeg gjorde ikke det, men skal bli spennende og se når nye filmen kommer som ikke er ødelagt. er denne også ødelagt tror jeg jeg ser litt annerledes på AutoRoyal i fremtiden.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...