SweetBMW

Medlem
 • Innholdsteller

  6313
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

2 følgere

Om SweetBMW

 • Rang
  | Retrofitter |
 • Bursdag 09/16/1989

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Kløfta
 • Interesser:
  BMW!

  Og grovkalibrede håndvåpen....
 • Kjøretøy
  '14 F11 M500xD

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Er du sikker på at du ikke bare kan resette telleren via diagnose? Jeg holder til på Nannestad så kan evt hjelpe deg med det først.
 2. SweetBMW

  bygge om bmw e60

  Det var mye forskjellige deler. Mye ledningsnett. 520d deler mue med 530d. Lettere ombygg.
 3. Ikke i Vestfold jeg men hvis du ikke finner noen andre så, Oslo.
 4. Flinken! Fant ut helt selv og greier. Ja altså CCC (og CIC) består av flere moduler. 5 på CCC, Host, Gateway, Audio controller, bruker interface og applikasjoner, og tuner. Så alle disse må kodes for å virke rett, spesielt CAUDI mtp lyd. Som er audio kontrolleren
 5. Nja, ikke helt gutta. Brukt DME er ikke bare sånn helt uten videre. Er litt jobb med å hente ut ISN osv og matche denne med gamle enheten, som er oppbrent. Kjøp ny så slipper du kuke mye unødvendig. Det er dyrt, men det er billigere enn å få noen til å trikse det til for deg. Trust me.
 6. SweetBMW

  Interiør bytte BMW e60

  Du mangler en beltestrammer på LCI kontra Pre Lci, må kodes om. Fort gjort .
 7. Ja, i ugangspunktet så varierer dette med hva slags utstyr bilen har. Hvis du poster et skiltnr så kan vi hjelpe deg videre. Men oftest må man ettermontere det som heter Combox eller evt NBT for å få til BT LYD.
 8. Grunnen ti dette er at software er for gammel. Må oppdatere via DVD (3 stykk) evt oppgradere software på spilleren. Jeg kommer til trøndelag i slutten av mai
 9. Hvis du skal oppgradere til større skjerm så er det CIC du må sette inn. Hvis du skal ha bluetooth streaming så må du montere combox. Har du bluetooth fra før av? Angående DAB så er det beste her å montere originalt sammen med CIC Det er relativt kostbart, men absolutt verdt det.
 10. SweetBMW

  Noe som kan koding FRM 2 E81 2007 mod?

  Jeg kan kode for deg evt. Holder til ved Gardemoen.
 11. SweetBMW

  Mekaniske/elektriske problemer med OBD2 kontakt E61

  Jeg kan fikse dette evt. Send PM
 12. SweetBMW

  Feilmelding ISTA

  Dette har skjedd meg en del ganger, er ofte litt trøbbel med noe register endringer osv... Men nye versjoner pleier løse det.
 13. SweetBMW

  Byttet fra M-ask til CCC. Koding

  Så sant du ikke hadde business nav trenger du ikke fjernre noe, hvis du hadde det så må du fjerne 606. Legg til 672 for cd veksler. evt legg til +IPOD hvis det er det den boksen din skal ha.
 14. Du trenger: Ny skjerm, skjermkabel, kontakt til skjermen, kontroller, kontakt til kontroller, ny deksel til midtkonsoll, og deksel rundt cic. koding og aktiering av navigasjon. jeg kan hjelpe til med dette. Du trenger ikke noen spesiell årsmodell.
 15. SweetBMW

  Feilkode på Airbag E61

  Ja det er rett navn, ok. Jeg anbefaler likevel et bedre diagnose apparat som er spesifikt for BMW, men airbag i setet er lett å bytte ut.