Jump to content

Reimhjulskit fra gs?


Mats87
 Share

Recommended Posts

Heisann. Har prøvd og søke litt, men fant ikke noe tilfredstillende svar..

Ser at gs selger alu reimhjulskit, god effektøkning og bedre gassrespons skriver de..er det noen som har prøvd ut dette? gøy om det hadde gitt resultater, har forresten en 2000 mod 320. hadde vært digg og fått den noe kvikkere på lave turtall.

mvh mats

Link to comment
Share on other sites

du kan ikke få mer effekt ut av det. derimot kan du få noe bedre resposn.. mne jeg ville aldri gjort det på denne måten.. er en del bakdeler med et slikt kit..

Link to comment
Share on other sites

rart om de selger noe som ikke funker da..

synes du det er rart ? det selges piller som skal hjelpe mot skallethet, piller som skal gi deg større penis, piller som hindrer rynker +++++ tror du noe av dette holder hva det lover ? :lol:

Link to comment
Share on other sites

det som er greia med sånne lettere reimhjul er at det kan bli litt lettere for motorn å dra rundt.. så du TJENER ikke effekt på det, du henter heller inn igjen tap. Du vet, det er jo motstand for motorn å dra rundt AC presse, dynamo, vannpumpe osv.

Det som folk nevner her ang at det er bakdeler med å gjøra dette er eneste jeg kan tenke meg (nå skal det sies at jeg er trøtt etter lang skoledag) er de som selger såkalte "overdrive" reimhjul. og det er reimhjul som f.eks øker dimensjonen på hjulet på vannpumpa for bedre kjøling, som gjør at den spinner fortere, og at den kanskje ikke tåler det. Men annet enn det ser jeg ikke noe bakdeler? anyone fill me in?

Ikke at jeg hadde giddi gjort det, pga responsen er så lten at du vikke merke det. Letta svinghjul derimot, det merker du på responsen.

ellers er det mest effektøkende til sekser motorn, grenrør og highflow cat og en remap av hjernen. men det koster. :)

Link to comment
Share on other sites

vel, for det første så går jo vannpumpe og dynamo senere rundt. verdt å tenke på da en gatebil ikke ligger på 6000 hele tida. så du kan jo si at du henter inn en hest eller noe på ikke å dra disse like fort rundt.

det andre dreier seg om fjerning/bytte til fast reimhjul istedetfor svingningsdemper. dette er ikke nødvendigis så lurt mtp resonans, og måten vibrasjonene i veiva endres på. dette er et ganske stort tema, og for sepsielt interesserte er det bare å lese.

de fleste store trimmingsfirma gjør ikke dette på gatebiler, nettopp pga dette.

det er ikke sånn at bilen din havarer der og da, men det gir så marginal virkining at det ikke er verdt å utsette komponentene for dette. ofte går det bra i lange tider. men les litt om egenfrekvens så tror jeg de fleste dropper dette.

letta svinghjul er vegen å gå for å få bedre respons..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...