Gå til innhold

M20 2.7 med div. godsaker selges


jorg1s1
 Share

Anbefalte innlegg

Selger nå min M20 motor som er stroket opp til 2.7l grunnet kjøp av s50b32. Både girkasse og mellomaksel følger med i tillegg til komplett motor med hjerne, ecu, radiator, eksos osv. Motoren består av ETA veiv, 130mm råder og 325 pre-facelift stempler. Toppen er preppet (porter og planet) og det er montert en ganske kvass kam. Med på kjøpet medfølger også Sebring effektanlegg og grenrør + 535 dyser og LMM, men dette er altså ikke montert enda. Hjernen er chippet med en chip fra Fekzen og er tilpasset hele motoroppsettet (kvasskammen, grenrør, dyser og lmm) og tenningen er optimalisert til 98 oktan for økt effekt. Har kjørt med original eksos og originale dyser + lmm. Motoren skyver meget godt og har veldig bra gassrespons men ved montering av grenrør, 535 dyser og LMM vil den bli enda kvikkere. Kan legge til at det er Kimmit Sport Racing som har bygget motoren (rundt 2005). Den bruker litt olje som alle andre M20 som ikke er nyoverhalt men bruker ikke vann.

Motoren står fortsatt i bil og kan prøves, men motoren skal snart ut så da må du være kjapp! Seriøst interessere kan ta kontakt via PM så tar vi det derifra. Hvis det skulle være noen spørsmål så er det bare å fyre løs.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grom motor dette ! Vi klarte 158 km/t på GPS på enden av langsletta på rudskogen, og den er treig til å følge km oppover så hadde nok mer, og dette med originale bremser på E30 ! Så blir tidlig bremsing ! Løp å kjøp :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...