Jump to content

ZhilleN

Members
 • Posts

  8774
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

ZhilleN last won the day on July 7 2019

ZhilleN had the most liked content!

About ZhilleN

 • Birthday 09/19/1991

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Akershus
 • Kjøretøy
  BMW E46 F11

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Etter at den nye versjonen begynte fra den som var helt i starten så har jeg brukt bimmers veldig sjeldent! det første som er veldig irriterende er at du ikke får opp den vanlige menyen som var før, da må du inn på en helt random tråd, for så og gå tilbake i menyen for å få fram alternativene, utrolig tungvindt system! Savner også det knappene øverst i høyre hjørnet hvor man kunne se nye innlegg og innlegg man har kommentert på. Har vurdert å opprette en tråd her på min bruksBmw men kjenner jeg ikke "gidder" for brukervenbligheten her er utrolig dårlig! Veldig synd, tror mange har detti av fra forumet nettopp fordi den gamle var mye lettere å bruke å man kunne bare sveipe innom lett å lese
 2. Takk :) Står på vinterlagring pr.nå ja, skulle helst ha drivi med bilen nå men blir vel litt mer å gjøre neste vinter :)
 3. Blir ikke no av det, blir å hente fra 330 E46 eventuelt. :)
 4. Takk! Artig å høre Kan vel si nå at jeg har funnet den rette E36’n for min del
 5. Blir mest sannsynelig å hente bremser fra 540 E39 (frambremser) og kjøre org bak
 6. Har en E36 som jeg skal sette pressekit i, må da kjøpe inn større bremser. Noen som har tips til hva som funker bra? bfo.
 7. Skjedd litt av hvert her igjen nå! endelig fikk jeg rota meg til å hente Rotrex kompressorkitet. Dette er komplett og er ganske plug and play, mulig jeg går for sprut. Har også fått henta meg noen meget strøkne BBS RS714 18" felger som vil bli lakkert iløpet av vinteren, sandblåst så er bare litt puss igjen på de såner dem klare litt av det som blir kjøpt inn og prioritert videre i 2021 også mtp godkjenning av pressekitet i vognkort : Komplette bremser, ideer og innspill tas gjerne imot! understellet blir plukket ned for/bakstilling og totalt renovert med nye deler. Understellsmasse vil bli skrapt vekk under hele bilen og malt i bilens farge nede i bagasjerommet vil også få ny lakk, noe overflaterust vil også bli tatt grundig aircups vil bli bestilt, her kjører jeg kun kompressor direkte ingen tank har orginalfanger liggende som vil erstatte den som sitter på (uorginal), med GT/fatlip og individual midtgrill i fangeren ny girspakstel, blir en litt mer racingpreget enn den orginale som sitter pr nå. Masse karbondetaljer i motorrom vil bli støpt og lagd flere planer dukker nok opp underveis har også planer om å bygge på garasjen så jeg kan ha E36’n hjemme året rundt.
 8. Da kom felger på plass, BBS RS2 714, blir å kjøre med dem som de er iår, helga blir det fokus på interiørdetaljer og bytte av litt div plast osv.
×
×
 • Create New...