Jump to content

Gir kasse problem


Bimmer Ole
 Share

Recommended Posts

Jeg har en 520 e34 som jeg har fått en feil på gearkassa. veit ikke hva det er med har en liten mistanke om at det er giroverføringa som er gårn pga at den er bøyd. det det hele startet med var at jeg plutselig ikke hadde 3 og 4 gir så ble den lei å få i revers. så når jeg nå har den i fri så står den i 4 gir. noen som har råd om hva som er galt jeg mener det er kassa helt til jeg så under den i dag å så at giroverføringa var bøyd å hvor mann får tak i dette?

Link to comment
Share on other sites

vil sige at det er dine gearforbindelser, også idet du siger at de er bøjet, men koed skulle gerne have nogen, både i dk og norge.

det kan også godt være bøsningerne der sidder under bilen hvor gearstangen går ind i kabinen, de kan også være godt slidte og forvolde samme problem.

Link to comment
Share on other sites

Har titta litt på dele tegninger å sett på bilder å da har jeg sett det at giroverføringa er rett. men er ikke det som var problemet fant jeg ut i dag. er selve synkroniseringa i kassa som har gått rett vest.

Men det jeg lurer på nå er om en getrag 260 eller noen av de andre getrag kassene går på motoren min som er en m50b20 er ikke så inn i selve gir kassene til bmw. det sitter/satt en zf kasse der å det er den som har gått rett vest

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...