Jump to content

Bilder av M-tech 2 bakfanger


winchester
 Share

Recommended Posts

Noen som har bilder av M-tech 2 bakfanger? Skulle gå over alle delene før de blir lakkert, men så synes jeg min M-tech 2 preface replica bakfanger ikke passet helt inn i hjulbuen bak. Så lurte på om noen har bilder av en M-tech 2 bakfanger fra "fronten" og ikke der endestussene stikker ut? Er interessert i å se hvordan det ser ut inne i hjulbuen. Gjerne ta med bilder av M-tech 2 sidepaneler mot hjulbuen bak også, må se hvordan utformingen er.

Haster litt, takk for svar!

Link to comment
Share on other sites

wuer6vh2bfd2584rup1z.jpg

Her ser du hvordan min bakfanger ser ut, det blir ikke rett! Den stikker for mye ut av hjulbuen, slik at det blir 1-2cm med bakfanger for mye fremover på en måte. Om du tar av hjulet, og ser inn i hjulbuen, retning bak - ser du da den orginale hjulbuen under der fangeren dekker? Med meg ser det helt jævlig ut, rett å slett. Skal se om jeg ikke får tatt meg en tur bort til lakkereren og tatt noen bilder i morgen.

Link to comment
Share on other sites

Hmm, spørs om du har fått en facelift bakfanger da. Det er forskjell på bakskjermene på preface og facelift, men det vet du nok fra før ;) For du har vel en preface? I såfall er det der feilen ligger..

Link to comment
Share on other sites

Nei, den har den rette formen, men om du tenker at den kanten som går inn i hjulbuen på toppen av fangeren, er ca. 2cm tykk - slik at dette blir ståendes ut i hjulbuen. Så derfor ville jeg se bilder av hvordan det så ut på facelift.

Link to comment
Share on other sites

Hvis jeg tar av hjulet og ser bakover så ligger kanten på fangeren klin intil skjermbuen. Er ikke kant øverst på selve fangeren på original Mtech2, bare nederst og på skjørtet under. Skjørtet under skal klemmes runt og skrues fast i steinplata nederst på hjulbuen :) Men hvis du har 2cm ekstra "gods" på fangeren din, enda den ligger riktig mot hjulbue, så må det være noe feil i støpingen, hvis det er glassfiber du har.

Det blir sikkert lettere å se når du får lagt ut et bilde av fangeren din ;)

Link to comment
Share on other sites

PS FTE, bilen var ikke jekket opp på andre bildet! :lol:

Hehe, såpass ja 8) Åssen fikk du den så høy da?

Hehe, den var ca. i den høyden når jeg hentet den i Lillehammer :lol: Var en deilig 8-timers båttur opp igjen kan man si, hehe :)

Døh..mr.Gunman, hvorfor har du ikke prosjekttråd? Dette ser jo spennende ut.

Er det glassfiber så er det jo ofte passformen er helt ræv? :)

Fordi det er et langtidsprosjekt, og er ferdig med karosseriarbeidet, og den får snart et nytt strøk med lakk så fort forarbeidet er gjort. Skal lage prosjekttråd når jeg får spart opp penger til nye motoren og diverse, blir vel engang til nyåret.

Er glassfiber ja, passformen er helt OK, men ser ut til at det "mangler" litt, så derfor skulle jeg sett hvordan det egentlig skal se ut inne i hjulbuen for å lage til dette selv.

Link to comment
Share on other sites

Hehe. Takk for det :) Er en som skylder meg over 2000,- men får søren ikke kontakt med han noen steder, men skal se om jeg ikke får ringt han med et annet nummer iløpet av noen dager, så kanskje jeg kan kjøpe felgene dine :) Når har du evt. mulighet til å selge?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...