Jump to content

Steng


RF91
 Share

Recommended Posts

Ja, jeg sitter dønn fast nå. Har putta en non vanos M50B25 i E30'en og har prøvd å fulgt guiden her på forumet som best jeg kan. Likevel har jeg på en eller annen måte greid å stappe øya opp i rassn når alt skulle kobles isammen, og dermed starter ikke bilen. Det som derimot skjer er at motoren gjør en pitteliten innsats for å snu seg en runde, men det blir bare med innsatsen. Kun et lite rykk liksom :P Det som skjer videre er at en liten brun og oransj ledning begynner å smelte.

Er vel litt long shot, men er det noen som har peiling på hva som kan være galt? :P

Her er den brente ledningen. Den går inn i ei klemme sammen med ledninger av samme farge som går bort på jord. Kommer et sted fra under innsuget :P

05y961ofbqnwdtiiboe1.jpg

Slik såg den ut. Bare litt tynnere

k6kk3a2xfbi2a9tdmshi.jpg

Mvh Rune Følid :)

Link to comment
Share on other sites

Og forresten; Er tenkt til å kjøpe slike M3-avdekning som koed selger for å få det til å se litt ryddigere ut. Er det bare å røske vekk all den plasten som ledningene ligger i nå? Motor kommer fra en E34.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...