Jump to content

bmw e36 sideskjørt montering


Guest boge89
 Share

Recommended Posts

vet ikke hvordan dette sideskjørtet skal festes men vet at e36 m3 og m-tec skal festes noen hulser som du må borre hål til i kanalen og så noen clips som festes på skjørtet og inne i hylsene og så festes med selvborrene skruer/nagler i endene. men det er også folk som bare bruker sikaflex og fester disse med + nagler/slevborrende i endene. da må du har noe som kan holde skjørtet der det skal være helt til sikaflexen har tørket.

Link to comment
Share on other sites

originale har ivertfall samme patentet som dørlistene. Får sjablonger som du borrer, men sjablonger+klips koster ivertfall flesk dersom det ikke følger med.

Di fleste bruker bare tech7 som nevnt over, men da bør du jammen meg være sikker på at kanelene dine holder noen år, for blir ikke bare, bare å ta dem av igjen.

Link to comment
Share on other sites

okey. takk for hjelpen. har sett det er litt overflaterust men ingen gjennomgående. får slenge på noe tectyl før eg monterer skjørtene tenker eg =)

Link to comment
Share on other sites

en fordel og bruke noe rustgrunning vis du bare pusser med sandpapir. feks brunox osv.... og så et strøk med noe grunning og så et strøk med noe lakk vis ikke grunningen er oksygentett. trenger jo ikke og se fint ut bare det ikke ruster under grunningen. best og gjøre det skikkeligt når du første skal gjøre noe. er litt kjedeligt og enten få skjørte til og ikke se fint ut fordi d har rustet under sikaflexen eller i verstefall dette av.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...