Jump to content

98- BMW M3 E36 3,2 drifteprosjekt


pinadud
 Share

Recommended Posts

Da var man i gang med guttedrømmen. Kjøpte en Engelsk 3,2 liter med rattet på feil side. Bilen har gått mellom 180 og 190k. Motoren har kun gått 90k og ble skiftet på BMW i England.   Det første som har skjedd er klargjøring for bur, altså stripping av bilen inni. Nye sparcostoler er bestilt og mottatt, samt ratt og seler.   Coilovers bestilte jeg hos BCracing og er et kit med uniball, kulelager og er et såkalt driftspec sett.   Ellers er planene relativt enkle; skamsenk, så godt som original motor, evt skifte eksos og få på åpent kn filter eller karboninntak. Ha så lite vekt som mulig, og forsterke diverse foringer i bak og forstilling. Også mekke til litt større svingradius.     emupame7.jpgagynumeg.jpgusypuju9.jpg M3en og trekkbilen/bruksbilen. ebazu6em.jpgy6ytu5uv.jpgnurysudy.jpgzurudabu.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Edited by Sjøbuse
Endret topic. Les forumsregler!
Link to comment
Share on other sites

Gøy! Blir du å kjøre med rattet på feil side?

Og blir M3 motoren sterk nok tror du for drifting?

Ja, blir nok det. :) S50'en er ikke sterk nok for å holde pro-nivå. Men den holder for å komme inn i drifting, lære seg litt, og nok til å få satset litt! Går ting bra og det blir behov for mer krutt, så får jeg ta det da :)

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Link to comment
Share on other sites

Yes! En liten update! Idag fikk jeg coiloversene takket være BCracing! Med camberjustering i topp, hardhetsjustering og "ordentlige" coilovers bak! Bilen blir også klargjort for litt lakk imorgen. Forrige eier hadde sandblåst litt rundt forbi og grunnet uten å maskere, så er litt som må pusses og fikses :) har også klargjort for buret fullstendig, så det blir satt inn i neste uke hvis alt går etter planen! Da er det egentlig bare de foringene som gjenstår, så er det gull.

Postet bilde

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...