Thundercoil

Medlem
 • Innholdsteller

  5853
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  33

Thundercoil vant dagen sist April 7 2018

Thundercoil hadde mest likt innhold!

Om Thundercoil

 • Rang
  General
 • Bursdag Februar 9

Contact Methods

 • Website URL
  www.drivemedia.no

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bjørgvin
 • Interesser:
  HI-FI, fotografi, biler og store peniser.
 • Kjøretøy
  E39 M5

Nylige profilbesøk

3467 profilvisninger
 1. Thundercoil

  Shattered's E53 3l diesel

  Kommer det traktor og brøyter for deg, eller har du en selv? Kan tenke meg det er kjekt med litt ekstra bakkeklaring nå.
 2. Thundercoil

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Ja, med sånne lag eller lange "brett" med snø, så er det ikke et sjakktrekk å droppe børsting. Tenkte mer på sånn Bergensk slush som vi pleier å bli velsignet med.
 3. Thundercoil

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Ikke minst en video fra vår kjære Tesla-Bjørn. Sett mange slike med snø også.
 4. Thundercoil

  F80 m3, kjøpsguide?

  Har hørt litt rykter om at dette skjer mest i USA fordi de er i overkant glad i drag, lyskryssdueller og launch control. Blir spennende å se hva konklusjonen blir, om den noen sinne kommer.
 5. Skjønner godt de følelsene du har nå! Er forøvrig en veldig pen og veldholdt bil som jeg håper får et bra hjem, når den rette dukker opp. Det er dessverre veldig mange tullinger der ute, og de liker seg godt på Finn eller i salgsgrupper på FB. Livet går videre! Bare scrolle forbi eller slett meldingene uten å svare, så snart du kjenner lusa på gangen.
 6. @Skulebollen @Slavearbeider'n Bilen må dessverre vike. Sånn situasjonen er nå, så har jeg egentlig ikke råd til å ha en bil i det hele tatt. Kun fruen som har det, og hun vil dessverre og forståelig nok ikke betale for en bil (et leketøy) som jeg presset inn på parkeringen, uten mye hensyn til hva hun mente om saken. Vi må ha en (helst litt nyere) bil som dekker så mange som mulig av våre behov, langturer med 3 voksne, 4 katter og bagasje/utstyr, én bil som brukes hele året, takler familiebesøkene i grisgrendte strøk, mulighet for å dra på hytten da ferier utenlands stort sett ikke lar seg realisere. Hun snakker om biler som Rav4, Outback o.l., men jeg er vant til å mekke på og finne deler til BMW, og er stort sett ikke interessert i hennes forslag. En X5 er mitt kompromiss/motforslag og det beste jeg kan håpe på. Det er jo absolutt ikke en kjip bil å leve med, og hvert fall ikke en som matcher min situasjon. Hvis jeg derimot får napp på en av jobbene jeg har søkt på og søker på videre, så er jeg plutselig back in business. Da tror jeg fortsatt at M5 ryker nå eller om et års tid, for hus er fortsatt øverst på ønskelisten. Så kjøper jeg heller et leketøy når vi har betalt litt ned på huset. Det funker liksom ikke å jobbe deltid i en liten butikk med verre lønn enn en bensinstasjon gir (ble egentlig lovet betydelig høyere lønn enn jeg fikk). Hvert fall når du har passert 30, har en gjeldfri M5, mekker selv og fortsatt ikke har råd til å bruke den, og du er i tillegg vandt med en jobb der du analyserer bakterier/virus på et mikrobiologisk laboratorium. Så ja, livet smiler ikke for tiden, men ting kunne vært mye verre. Nå må jeg bare ta noen tøffe tak og ofre litt andre ting for få den noenlunde presentabel for salg. Så får vi komme sterkere tilbake, når det er mulig å få til.
 7. Såpass! Lykke til med salg, da! Noe nytt i sikte? 😊 Er en stund siden sist, ja. Har ikke hatt den beste helsen siste året, så har ikke orket å styre så mye med bil eller snakket noe særlig med folk. De nye reglene skulle trå i kraft i februar, iflg vegvesen.no. Alle biler som EU-godkjennes nå og fremover går bort fra frist bestemt av skiltnr, så du får 2 nye, fulle år på deg f.o.m datoen du tar en godkjenning, selv om du er for sent eller for tidlig ute. Mao blir min neste frist for EU i mars 2021, dersom bilen godkjennes denne mnd, i stedet for oktober 2020, som skiltnr. tilsier.
 8. I dag plugget jeg ut vedlikeholdsladeren og hentet bilen hjem. Den fyrte opp lynraskt, på første forsøk. Sånn det skal være! Har litt støv og drit å vaske vekk nå. Den blir nok ikke tatt i bruk helt enda, men den skulle vært inne på EU mellom oktober-desember, så jeg må bytte litt deler og ta ny oljeservice før den leveres til godkjenning. Ville også vente til de nye reglene trådde i kraft, slik at fristen for godkjenning flyttes ut av vinterlagringsperioden. Ting jeg vet må byttes: * Alle bremseskiver og klosser * En av foringene i bakstillingen (dvs begge sider må byttes). Tror den skal gå rett gjennom kontrollen da. Ellers må jeg få montert den originale clutchen jeg kjøpte inn for 100 år siden, og bytte olje på girkassen. Jeg har også en tidvis defekt kamakselsensor, så bytter like greit alle 4. ---------------------------------------------------------------------------------------------- Bilen skulle egentlig selges forrige vår, men jeg klarte det ikke. Nå har jeg hatt den i 3,5 år, gjeldfritt og alt. Veldig kjekk og god bil. Aldri hatt en bil så lenge før. Meeen.. Nå har vi 5 katter, har ikke hatt mulighet til å reise på hytten de siste årene, stress og unødvendig dyrt med to biler rundtom i Skandinavia når vi og svigermor drar til katteutstillinger med 2 av våre katter og 2 av hennes osv. Så vi vurderer rett og slett å kjøpe en E70 X5 e.l. Jeg har fortsatt ikke bestemt meg for hvor mye småplukk jeg skal fikse før salg. Vanskelig å finne den balansen på hvor mye som er verdt å fikse vs. kostnader for å få igjen en høyere pris. Kanskje bedre å selge rimeligere til en som kan fikse selv, her og der. Jeg tar nok det mest sjenerende selv og legger den ut på Finn om 2-3 mnd ca.
 9. Thundercoil

  F80 M3 San Marino blå | Bilder

  Blå senterkopper og greier! 😁 Ser bra ut dette. Grattis med feature! Deler bekymringen din angående downpipes, men kan jo ta feil. Resten av eksosplanene har jeg hvert fall troen på. 😊 Ps! Hvis du er interessert i flere features, så trenger jeg en lokal raritet til et intervju og litt fotografering for bilklubben. 😊 Bare til å gi en lyd om det skulle være interessant. Blir vanligvis rundt 4000 lesere, pluss eksponering her og der.
 10. Thundercoil

  Den StOoOrE BMW-nevnt-i-media-samletråden!

  https://www.ba.no/nyheter/politiet/trafikk/bmw-sladdet-inn-i-annen-bil-og-stakk-av/s/5-8-994858 Noen som har luftet sommerbilen i vårværet? Haha
 11. Thundercoil

  E46, igjen

  Gratulerer, da! Kjekt å se deg igjen. Fornøyd med vinteregenskapene? Kjøpte en 2001 Forester som vinterbil denne gangen, og må si at den er ganske rå på vinterføre. Har ikke fått bruk for lavserie enda, men det er nå der. Synes faktisk den er bedre å kjøre på snø enn asfalt.
 12. Amcar postet dette for noen timer siden! Ser meget lovende ut. Veldig spennende mtp at det sender oss direkte til 99-modeller og eldre. Dvs. at man de neste 2-3 årene vil få en god del biler som facelift av E46 M3 og E39 M5 under regelen. Ikke feil for dem som kjører lite eller synes det er litt for dyrt å importere enda.
 13. Thundercoil

  F80 M3 San Marino blå | Bilder

  Når Frode ikke er på forumet, så er han i Japan og drifter i parkeringshus. (Si hvis jeg skal fjerne!)
 14. Thundercoil

  Skulebollens garasjetråd. E61 selges

  Har vært borti det helvetet selv. Jeg festet en talje på den i samme vinkel som dysen går ned i motor, så strammet jeg inn til karosseriet løftet seg litt oppover fjæringen, så klatret jeg oppå motoren og hjalp til med en stor glidehammer. Da kom den.