Jump to content

Thundercoil

Members
 • Content Count

  6028
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

Thundercoil last won the day on May 4

Thundercoil had the most liked content!

About Thundercoil

 • Rank
  General
 • Birthday February 9

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bjørgvin
 • Interesser:
  HI-FI, fotografi, biler og store peniser.
 • Kjøretøy
  E39 M5

Recent Profile Visitors

4751 profile views
 1. Jepp, må være noe sånt. Jeg er bare glad det ikke var deg. 😅 Fikk hjertet i halsen når jeg så bildet, og mannlig fører, og Fyllingsdalen. Men så la jeg merke til at felgene var feil. Haha.
 2. E91 med høvlet understell. 😬 https://www.ba.no/bil-krasjet-i-busskur-i-fyllingsdalen/s/5-8-1491821 Snurret rundt flere ganger, opplyser politiet. Fredag kveld rykket nødetatene ut til Fyllingsdalsveien, like ved Shell-stasjonen i Vardeveien. Klokken 2332 fortalte innringere at en bil hadde kollidert. – Bilen har snurret et par ganger, sier operasjonsleder Knut Dahl-Michelsen i Vest politidistrikt. Avhører sjåføren Det ble først meldt at bilen hadde kjørt inn i et busskur, men det fremstår som at den har krasjet i en busslomme. Ingen personer er meldt skadet, men mannlige føreren fremsto preget etter sammenstøtet, ifølge politiet. – Det er muligens to biler som har kjørt i følge. Det stimlet til med en del folk, opplyser Dahl-Michelsen. Politiet er i ferd med å innhente vitneforklaringer og skal avhøre føreren av bilen som krasjet. Undersøker årsaken Årsaken til uhellet er ikke klarlagt ennå, sier politiet til BA. Det blinket på asfalten og var tidvis glatt da BA var på stedet. Vegtrafikksentralen opplyser at det ikke har kommet meldinger om glatte veier i løpet av fredagskvelden. Entreprenørene sendte imidlertid ut strøbilene klokken 2000 for å unngå at det skulle fryse på. En bergingsbil hentet den kolliderte bilen ved midnatt.
 3. Flott 6-serie på flygetur 😅 https://www.ba.no/braste-gjennom-gjerdet-og-endte-utfor-skrent/s/5-8-1485547 Imponerende å få til. Illebefinnende? Feil pedal plantet i gulvet? Hehe
 4. Lykke til med salg, da! 😊 Har vært kjekt å følge med på den.
 5. Haha. Fin trekkbil til sånt, da! Ja, virker som sistnevnte mer er regelen enn unntaket. Men har tilgode å se BMWer som er såpass råtten. Haha. Men de finnes nok de også, ja. Gammel japse med 4x4 er vel stort sett slik. Ser på en på Voss nå, som er EU til april. Kunne godkjennes før salg etc. Vi får se om den evt. går gjennom. I så fall er det bra nok for meg. Men er redd jeg må smøre meg med tålmodighet og vente en stund på riktig bil. Skulle vært litt tidligere ute mtp at morgenfrosten har kommet alt.
 6. Grattis med ny campingbil Driver og ser etter større bil selv (Rav4 rundt 2007), som jeg kan ha i en 4-5 år. Vært å sett på 3 de siste dagene, men fy faen så de ser ut under. Haha. Akkurat som Forester- og Outlandervrakene jeg har kjøpt siste vintrene til 7-9K, bare at disse koster 4-5 ganger mer.. Ofte har de like kort EU også (3-4 mnd igjen).Tragisk.
 7. Kan jo være en eller begge av bakbremsene henger på? Da vil det i visse hastigheter bli varmt/strammere og så får du vibrasjoner, også når du bremser.
 8. Ja, skulle gjerne hatt råd til en selv. 😅 Evt. en GT3 RS. Men da hadde jeg vel drept meg selv. Haha. Tesla gjorde liksom (for meg) sånn at det gikk an å ha elbil, men denne gjorde at jeg fikk lyst på en. Må bare vinne i lotto først.. og ha en M8 ved siden av. 😎 Den kom "by default" på DR-skilter. Jeg påpekte det når vi var på Porsche Center Bergen, og da sa selgeren at de kunne bytte til EB om de ønsket det, men min far likte at den delte skilt med bensinerne. Så sa selgeren at de kunne risikere å bli stoppet i kollektivfelt, få dyrere parkering og ferger osv, men da var det bare å klage. DR-skiltene har visst bare vært tilgjengelig for elbil i noen få uker. Tar vel litt tid å bli oppdatert rundtom. Takker! 😁🍻 De ble nå fornøyde, heldigvis.
 9. Håper dere tåler et lite sidesprang i tråden her. Tok et lite fotooppdrag for foreldrene mine i går, og fikk da litt over 4 timer sammen med denne skjønnheten. Var veldig kjekt! De bestilte før jul og fikk den på fredag som var. Hadde faktisk en del prestasjonsangst. 😅 Har ikke hatt en shoot på over et år, men det ble nå brukbart. Blir også mange flere sjanser. Trenger hvert fall sårt et polariseringsfilter for å redusere refleksjoner. Og ja, fingermerker er et mareritt i denne dashen. Haha. Selv etter bare 2 dager på veiene måtte jeg gnikke og gnukke en del for å få tatt dette bildet.
 10. Dette har jeg (og garantert mange andre) ventet lenge på! 😁🍻 https://motor.no/bruktbil-nyheter-olsen-bil/bruktbil-olsen-tiltalt-for-grov-korrupsjon/172588 Skal rett hjem fra jobb, ta meg en pils og skåle. 😅
 11. Godt med alt som er gjort. 😊 Er lekker fargekombo på denne. Kose deg masse på Rudskogen!
 12. Blir spennende å se hvordan de er å kjøre osv. Foreldrene mine får sin snart. Skulle egentlig komme rett over nyttår, så har det blitt utsatt et par ganger, siste gang pga Corona. Den skal sendes fra Tyskland 19. juni, så mener jeg den sendes til Drammen for klargjøring, og til slutt leveres den i Bergen. De sto på listen siden før den ble delt inn i 3(?) modeller og prisen var antatt til å ligge på rundt 700K, men endte jo opp med en 4S til ganske nøyaktig det dobbelte av den summen. 😅 Får virkelig håpe de blir fornøyd med den. De snakket om å ta ut ferie når den kom, og ta seg en bilferietur nordover i landet. Jeg skal hvert fall stikke av med den litt, når de er på ferie eller jobber samme turnus. Haha. Har et par yngre brødre som snart er i 30-årene de også, men de har ikke tatt lappen enda. Blir mao ikke mye konkurranse om å låne den, innimellom.
 13. Ikke Finn, men tenkte kanskje noen her kunne være interessert i disse. 😊 Ikke ofte de dukker opp.
 14. @sveigis Takker! 😊 Ja, må bare gønne på og få den fin og bra, så setter vi den bort i noen år, mens jeg går tilbake på skolebenken. Finner en billig brukis med bedre plass, og så selger vi når vi er klar for å kjøpe hus, forhåpentligvis med litt prisstigning. 😊 Drar den kanskje ut på et og annet treff fremover, men mindre bruk = mindre slitasje og km. Hehe.
 15. Tror det! Hvert fall den du linket til. 😅 Ja, det er ganske deilig å vite at det ikke kommer rust der med det første. 😊
×
×
 • Create New...