Jump to content

Thundercoil

Members
 • Posts

  6031
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

Thundercoil last won the day on May 4 2020

Thundercoil had the most liked content!

About Thundercoil

 • Birthday February 9

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bjørgvin
 • Interesser:
  HI-FI, fotografi, biler og store peniser.
 • Kjøretøy
  E39 M5

Recent Profile Visitors

5096 profile views
 1. @Bimmerlorris Kjekt at du liker innholdet i tråden og takk for fine ord. Liker å ha ting på stell og gjennomføre ting skikkelig. Stas når ting virker og attpåtil ser bra ut. Blir fort dyrt, men får ro i sjelen og nyter tingene mer når man tar godt vare på dem. Det som plager meg mest med denne bilen, er at jeg ikke fikk med noe servicehefte. Men har heldigvis et par smekkfulle permer med kvitteringer og verkstedsutskrifter osv. Så det er rimelig god dokumentasjon ellers, for mange år bakover. 5+ år bare med mine papirer.
 2. @sveigis Kjekt at du har troen! Ja, de beste Toyotaene ble sikkert bygget inntil 90-årene. Haha. Men akkurat disse hadde fine statistikker på langtidsvedlikehold og driftskostnader. Er, som du sier, rusten som dreper disse. De i Bergen var utrolig dårlige. F.eks. var jeg først å så på denne: Dessverre virket det som dette var standarden her i byen. Til tross for både saltstrøssel og saltlake oppå hverandre, så gidder ikke folk å ta en eneste understellsbehandling ila livssyklusen til bilene. Jeg måtte rett og slett til Voss og hente en, en som har gått i distriktene dypt i Sogn før den endte opp på Voss, det siste året. Det svarte seg på flere måter. Bl.a. har den bare 1 knøttliten "parkeringsbulk". Var på EU for 2 uker siden og da fikk den bare feil på en håndbremswire og en lyspære. Godt fornøyd med det. Så nå er det hvert fall 2 år til neste gang.
 3. Fått et par anmerkninger om at det er lite aktivitet her, men det skjer rett og slett ikke en dritt for tiden. 😅 Har nå fortsatt liggende nye forskjermer og ny bakluke, og sparer opp til framdører. Ser ut som det er umulig å finne noen brukte, rustfrie dører. Ellers må fortsatt kanalene utbedres pga et slapt jekkfeste, så gidder ikke stresse med lakkering osv. før alt er tatt og klart. Bilen har nå blitt pensjonert og jeg kommer bare til å ta den ut en og annen penværsdag i sommerhalvåret, og sånn vanlig dulling. Nye bruksbilen er ikke noe spennende, men en rimelig og grei folkebil. Jeg klarer heller ikke la være, så selv om den er kjedelig, får den den beste pleien. Haha. Gnikker og gnukker, vasker og vokser. Den var rimelig innsauset i dritt ved overtakelse, og dekkene virket permanent brunfarget, men med en kraftig Surfex HD-blanding, P21S, en mild claybar og litt poorboy lube, så fikk jeg den ren og glatt. Kjøpte nylig Fusso Light for å teste noe annet enn SW Shield, og den skuffet ikke. Tok på et lag i formiddag. Nå gjenstår det å se hvordan holdbarheten er. Venter også på time til understellsbehandling med Fluid Film/Lanolin. Denne har vi bare tenkt å ha til det ikke er vits å ha den lenger, så håper vi får presset minst 4-5 år utav den. Alt over er bonus. Ble fort kaldt når solen begynte å gå ned, så ruten og lyktene frøs til is mens jeg buffet siste panelene: Walkaround (dessverre filmet med Snapchat): Snapchat-232032238.mp4 Hadde blitt enda dypere glans med en polering, men det er jeg helt ubrukelig på. 😅 Må bare få gjort noe med det brune hengerfestet. Det er rett og slett ikke bra nok. Haha. Som nevnt en kjedelig bil, men jeg vil fortsatt prøve å ha den mest cleane Rav4'en av denne årgangen, i byen. Holde det blanke blankt, det sorte sort osv. Dette er forresten en 2007 Rav4 D-4D 2.2 (136hk/310nm) med manuell kasse, uten DPF. Jeg hadde den i hele 8 dager før jeg kontaktet Bergen Tuning og fikk skvist ut (ca.) 193hk/410nm iflg. listen deres. Da ble den heldigvis litt mer kultivert, kraftigere og mer komfortabel å kjøre med, mindre giring osv. Perfekt til vi skal kjøre flyttelass ut fra svigermor, og lager, og så tilbake til totalrenovert leilighet, ganske snart. Det er også overraskende futt i originalstereoen, så vurderer faktisk å bytte ut høyttalerne i noe 3-veis Focal for bedre lydkvalitet. Lyd er viktig i en bruksbil man tilbringer mye tid i. Har hvert fall montert en Tiny Audio C3+ med skjulte kabler. Men ja, ikke vær redd! Denne bilen kommer ikke til å ta over tråden eller oppdateringene fremover. Ville bare dele litt hva det gikk i, og hva jeg ratter rundt i for tiden. M5 skal også få en solid vask og litt pleie før den skal settes bort for de neste månedene ++.
 4. Jepp, må være noe sånt. Jeg er bare glad det ikke var deg. 😅 Fikk hjertet i halsen når jeg så bildet, og mannlig fører, og Fyllingsdalen. Men så la jeg merke til at felgene var feil. Haha.
 5. E91 med høvlet understell. 😬 https://www.ba.no/bil-krasjet-i-busskur-i-fyllingsdalen/s/5-8-1491821 Snurret rundt flere ganger, opplyser politiet. Fredag kveld rykket nødetatene ut til Fyllingsdalsveien, like ved Shell-stasjonen i Vardeveien. Klokken 2332 fortalte innringere at en bil hadde kollidert. – Bilen har snurret et par ganger, sier operasjonsleder Knut Dahl-Michelsen i Vest politidistrikt. Avhører sjåføren Det ble først meldt at bilen hadde kjørt inn i et busskur, men det fremstår som at den har krasjet i en busslomme. Ingen personer er meldt skadet, men mannlige føreren fremsto preget etter sammenstøtet, ifølge politiet. – Det er muligens to biler som har kjørt i følge. Det stimlet til med en del folk, opplyser Dahl-Michelsen. Politiet er i ferd med å innhente vitneforklaringer og skal avhøre føreren av bilen som krasjet. Undersøker årsaken Årsaken til uhellet er ikke klarlagt ennå, sier politiet til BA. Det blinket på asfalten og var tidvis glatt da BA var på stedet. Vegtrafikksentralen opplyser at det ikke har kommet meldinger om glatte veier i løpet av fredagskvelden. Entreprenørene sendte imidlertid ut strøbilene klokken 2000 for å unngå at det skulle fryse på. En bergingsbil hentet den kolliderte bilen ved midnatt.
 6. Flott 6-serie på flygetur 😅 https://www.ba.no/braste-gjennom-gjerdet-og-endte-utfor-skrent/s/5-8-1485547 Imponerende å få til. Illebefinnende? Feil pedal plantet i gulvet? Hehe
 7. Lykke til med salg, da! 😊 Har vært kjekt å følge med på den.
 8. Haha. Fin trekkbil til sånt, da! Ja, virker som sistnevnte mer er regelen enn unntaket. Men har tilgode å se BMWer som er såpass råtten. Haha. Men de finnes nok de også, ja. Gammel japse med 4x4 er vel stort sett slik. Ser på en på Voss nå, som er EU til april. Kunne godkjennes før salg etc. Vi får se om den evt. går gjennom. I så fall er det bra nok for meg. Men er redd jeg må smøre meg med tålmodighet og vente en stund på riktig bil. Skulle vært litt tidligere ute mtp at morgenfrosten har kommet alt.
 9. Grattis med ny campingbil Driver og ser etter større bil selv (Rav4 rundt 2007), som jeg kan ha i en 4-5 år. Vært å sett på 3 de siste dagene, men fy faen så de ser ut under. Haha. Akkurat som Forester- og Outlandervrakene jeg har kjøpt siste vintrene til 7-9K, bare at disse koster 4-5 ganger mer.. Ofte har de like kort EU også (3-4 mnd igjen).Tragisk.
 10. Kan jo være en eller begge av bakbremsene henger på? Da vil det i visse hastigheter bli varmt/strammere og så får du vibrasjoner, også når du bremser.
 11. Ja, skulle gjerne hatt råd til en selv. 😅 Evt. en GT3 RS. Men da hadde jeg vel drept meg selv. Haha. Tesla gjorde liksom (for meg) sånn at det gikk an å ha elbil, men denne gjorde at jeg fikk lyst på en. Må bare vinne i lotto først.. og ha en M8 ved siden av. 😎 Den kom "by default" på DR-skilter. Jeg påpekte det når vi var på Porsche Center Bergen, og da sa selgeren at de kunne bytte til EB om de ønsket det, men min far likte at den delte skilt med bensinerne. Så sa selgeren at de kunne risikere å bli stoppet i kollektivfelt, få dyrere parkering og ferger osv, men da var det bare å klage. DR-skiltene har visst bare vært tilgjengelig for elbil i noen få uker. Tar vel litt tid å bli oppdatert rundtom. Takker! 😁🍻 De ble nå fornøyde, heldigvis.
 12. Håper dere tåler et lite sidesprang i tråden her. Tok et lite fotooppdrag for foreldrene mine i går, og fikk da litt over 4 timer sammen med denne skjønnheten. Var veldig kjekt! De bestilte før jul og fikk den på fredag som var. Hadde faktisk en del prestasjonsangst. 😅 Har ikke hatt en shoot på over et år, men det ble nå brukbart. Blir også mange flere sjanser. Trenger hvert fall sårt et polariseringsfilter for å redusere refleksjoner. Og ja, fingermerker er et mareritt i denne dashen. Haha. Selv etter bare 2 dager på veiene måtte jeg gnikke og gnukke en del for å få tatt dette bildet.
 13. Dette har jeg (og garantert mange andre) ventet lenge på! 😁🍻 https://motor.no/bruktbil-nyheter-olsen-bil/bruktbil-olsen-tiltalt-for-grov-korrupsjon/172588 Skal rett hjem fra jobb, ta meg en pils og skåle. 😅
 14. Godt med alt som er gjort. 😊 Er lekker fargekombo på denne. Kose deg masse på Rudskogen!
 15. Blir spennende å se hvordan de er å kjøre osv. Foreldrene mine får sin snart. Skulle egentlig komme rett over nyttår, så har det blitt utsatt et par ganger, siste gang pga Corona. Den skal sendes fra Tyskland 19. juni, så mener jeg den sendes til Drammen for klargjøring, og til slutt leveres den i Bergen. De sto på listen siden før den ble delt inn i 3(?) modeller og prisen var antatt til å ligge på rundt 700K, men endte jo opp med en 4S til ganske nøyaktig det dobbelte av den summen. 😅 Får virkelig håpe de blir fornøyd med den. De snakket om å ta ut ferie når den kom, og ta seg en bilferietur nordover i landet. Jeg skal hvert fall stikke av med den litt, når de er på ferie eller jobber samme turnus. Haha. Har et par yngre brødre som snart er i 30-årene de også, men de har ikke tatt lappen enda. Blir mao ikke mye konkurranse om å låne den, innimellom.
×
×
 • Create New...