Jump to content

Thundercoil

Members
 • Content Count

  6019
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

Thundercoil last won the day on May 4

Thundercoil had the most liked content!

About Thundercoil

 • Rank
  General
 • Birthday February 9

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bjørgvin
 • Interesser:
  HI-FI, fotografi, biler og store peniser.
 • Kjøretøy
  E39 M5

Recent Profile Visitors

4625 profile views
 1. Dette har jeg (og garantert mange andre) ventet lenge på! 😁🍻 https://motor.no/bruktbil-nyheter-olsen-bil/bruktbil-olsen-tiltalt-for-grov-korrupsjon/172588 Skal rett hjem fra jobb, ta meg en pils og skåle. 😅
 2. Godt med alt som er gjort. 😊 Er lekker fargekombo på denne. Kose deg masse på Rudskogen!
 3. Blir spennende å se hvordan de er å kjøre osv. Foreldrene mine får sin snart. Skulle egentlig komme rett over nyttår, så har det blitt utsatt et par ganger, siste gang pga Corona. Den skal sendes fra Tyskland 19. juni, så mener jeg den sendes til Drammen for klargjøring, og til slutt leveres den i Bergen. De sto på listen siden før den ble delt inn i 3(?) modeller og prisen var antatt til å ligge på rundt 700K, men endte jo opp med en 4S til ganske nøyaktig det dobbelte av den summen. 😅 Får virkelig håpe de blir fornøyd med den. De snakket om å ta ut ferie når den kom, og ta seg en bilferietur nordover i landet. Jeg skal hvert fall stikke av med den litt, når de er på ferie eller jobber samme turnus. Haha. Har et par yngre brødre som snart er i 30-årene de også, men de har ikke tatt lappen enda. Blir mao ikke mye konkurranse om å låne den, innimellom.
 4. Ikke Finn, men tenkte kanskje noen her kunne være interessert i disse. 😊 Ikke ofte de dukker opp.
 5. @sveigis Takker! 😊 Ja, må bare gønne på og få den fin og bra, så setter vi den bort i noen år, mens jeg går tilbake på skolebenken. Finner en billig brukis med bedre plass, og så selger vi når vi er klar for å kjøpe hus, forhåpentligvis med litt prisstigning. 😊 Drar den kanskje ut på et og annet treff fremover, men mindre bruk = mindre slitasje og km. Hehe.
 6. Tror det! Hvert fall den du linket til. 😅 Ja, det er ganske deilig å vite at det ikke kommer rust der med det første. 😊
 7. @Daniel. Bare mistenker at hvis hjørnet har blitt brunt, så er det sikkert en del mer inni døren, om man fjerner fuktsperre etc. og lyser ned i gropen inni der. 😅
 8. Ikke skjedd så mye i det siste, men litt er nå på gang. Jeg har kjøpt en ny, original bakluke som er på vei med innleid sjåfør fra nimber.com. Kommer vel på døren ila kommende uken. Så har jeg bestilt nye forskjermer fra Koed. Den ene er litt skadet etter en storm vi hadde og den andre har litt smått med begynnende rust på innsiden, så tenkte det var like greit å skrote begge to, til fordel for friskt stål. Ellers leter jeg etter rustfrie framdører. Kjøpte en «rustfri» førerdør forleden, men ved nærmere inspeksjon, så hadde den jo 10 ganger mer rust enn min, som bare begynner å bli litt brun nede i hjørnet. Var heldigvis ikke mer enn 350kr, og den hadde veldig fine pakninger, strøkent glass, vindusheis, ledningsnett, airbag etc., så da har jeg i det minste noen gode deler på lur. Når alle delene er på plass, så er det en lakkerer min far kjenner som, sannsynligvis, skal lakkere mer eller mindre hele bilen utvendig.
 9. Likte splitterne best. I bilens farge glir de nok pent inn i formene på fangeren, så jeg er enig med deg.
 10. Gjorde susen det der! Kvisleis splittare tenkje du på?
 11. Fy faen så irriterende! Kan miste motivasjonen av mindre... M-sport og evt. senkeskåler er jo helt fint.
 12. Ser en Mazda med et merkelig dørhåndtak. 😅
 13. Å.. Det hørtes litt sketchy ut. Håper hjullager funker da, men er vel kanskje like skeptisk som du er. Hehe. Krysser fingrene for deg.
 14. Det pleier vel å være hjullager, kast i bremseskiver eller bærearmsforinger når det kommer sånn over en spesifikk fart? Evt. kryss på mellomaksling, men da er det vel heller bilen som rister enn styring. Du får ta deg en pause og tenke på alle pengene som går tapt om du selger. Se om du fortsatt har lyst da. Noen ganger blir man bare så lei biler at man driter i om det går MYE penger i vasken, mens andre ganger angrer man i mange år etterpå. Greit å ikke ta et hastesalg, sånn sett.
 15. Flott work horse https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=178972602
×
×
 • Create New...