Thundercoil

Members
 • Content Count

  5878
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

Thundercoil last won the day on April 7 2018

Thundercoil had the most liked content!

About Thundercoil

 • Rank
  General
 • Birthday February 9

Contact Methods

 • Website URL
  www.drivemedia.no

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bjørgvin
 • Interesser:
  HI-FI, fotografi, biler og store peniser.
 • Kjøretøy
  E39 M5

Recent Profile Visitors

3710 profile views
 1. Thundercoil

  E92 335d

  Kan tenke meg det var kjekt å få bilen igjen, ja! Forøvrig en flott bil med artige oppgraderinger. Følger med.
 2. Thundercoil

  Off Topic-tråden, versjon 4(?)

  Har hørt at Google holder på med workarounds. F.eks. at de automatiske oppdateringene på allerede solgte Huawei i stedet blir nedlastbare filer. Da er det kunden som er mottaker av en amerikansk tjeneste, og ikke firmaet som lagde telefonen.
 3. Thundercoil

  Min E39 M5 - Solfilm :)

  Synes 20 % er altfor mørkt på en mørkeblå bil, men ser veldig bra ut på sølvfargede osv. Tar uansett ikke av igjen solfilmen som allerede er lagt på. Hehe. ——————————————————————————— Skulle montere spacerne forleden, men det begynte å bøtte ned i det jeg åpnet døren. Fikk hvert fall gjort dét, og litt annet, i dag. Fikk endelig sullet meg til å montere GPS antennen til Dynavinen f.eks. Begynte med spacerne (2x20mm). Før: Etter: Sexy jekk-høyde nå! ——————————— Så fikk jeg montert microbryteren i dørlåsen. Da kunne jeg også montere tilbake pærene i alle interiørlysene, samt begynne å bruke sentrallås/alarm igjen. Veldig etterlengtet! Ny (montert) vs. gammel: Skulle også hatt ca. 10mm spacere bak, men det får bli en annen gang.
 4. Thundercoil

  Min E39 M5 - Solfilm :)

  Litt morsomt at det kommer svar og meninger når det er gjennomført, men ingen når jeg spurte om det på forhånd. 😂 Jeg kan hvert fall meddele at jeg uansett har sendt forespørsel om time mellom 21.-26. mai, så det blir solfilm foran også. Så får vi se hvor lenge gleden varer (SVV). Skal straks ut og montere spacerne. Bilder kommer! Ellers skal jeg hente nye mikrobrytere til dørene i ettermiddag. Da tror forhåpentligvis bilen at førerdøren er lukket, når den faktisk er lukket.
 5. Fikk montert en litt lys solfilm i dag.
 6. Thundercoil

  Min E39 M5 - Solfilm :)

  I dag har jeg levert og hentet bilen fra solfilm! Dette er noe jeg har ventet lenge på og ble veldig fornøyd med resultatet. Jeg ville ikke ha den så mørk, så det endte med 35 %. De fleste går for den litt mørkere 20 %. Jeg ble heller usikker på om jeg like greit skal fleske til med 50 % på fremrutene. Tror det kan bli prikken over i'en. Har også noen 20mm spacere liggende klare, som jeg tenker å montere på framfelgene en av dagene. Vi kjørte en antenne-delete mens vinduene først skulle folieres skikkelig. Godt å se den lille klumpen forsvinne fra bakruten. Rakk å knipse noen bilder på parkeringsplassen ved solfilmsjappen: Ut med antennen: Solfilm og div:
 7. Kan ikke svare på spørsmålet ditt, men flott arbeid over her! Lo meg i hjel av tangaen du fant. X5ene som drar damer, altså! “BMW X5 - Familiebilen som skaper familien.”
 8. Thundercoil

  2012 E82 120i

  Grattis med ny bil og riktig 1-serie karosseri!
 9. Thundercoil

  Min E39 M5 - Solfilm :)

  Fikk luftet bilen en tur i dag også. 😁 Trengte litt mer bremsevæske etter caliperbyttet/lufting, pluss tomt for spylervæske. Kjekt med sol og sydenvarme, hvert fall når det er meldt 5 grader f.o.m. onsdag. Må bare få den gjennom EU nå, så kan den tas i bruk igjen. 😎 Inntil det skjer blir det bare småturer i nærområdet.
 10. Thundercoil

  Min E39 M5 - Solfilm :)

  @sveigis Ja, BMW er veldig glad i blå, generelt. Savner også 330en ofte. Mest det å titte på den, da. Hvilken farge skal jeg velge neste gang, da? 😊 Har litt lyst på rød. Har jo hatt noen runder med blå biler nå. Samme(?)/Avus: Le Mans: Imola-ish: Lurer på å foliere Hotrod Red (gloss), men er kanskje mest praktisk med utvendig hellakkering i samme farge. 😛
 11. Bare stas det! Viktig å dele litt, når man har muligheten til det.
 12. Kjekt når ting får litt rimeligere løsninger. 😊 Lykke til med EU! Håper bilen gir mye kos i sommer.
 13. Thundercoil

  Min E39 M5 - Solfilm :)

  Vennetjeneste. 😊 Har tidligere gitt vekk litt felger og interiør til en kamerat, og nå fikk jeg plutselig tilbud om solfilm "tilbake". Klarte ikke å si nei til det. ________ Fikk tatt første håndvask for året i dag. Ikke mye voks igjen på bilen, så vannet ligger helt flatt nå. Får sende den på detailing etter div. lakkering. 😊 Gjorde seg hvert fall å få bort inngrodd støv. Børsteløs vask klarer jo bare å rengjøre sånn noenlunde fra listene midt på dørene og opp. Felgene var også ganske brune blitt. Litt trang plass, men det funker:
 14. Thundercoil

  Min E39 M5 - Solfilm :)

  @Frode D Absolutt! Morsomt i sammenflettingsfeltene nå. Jeg er jo oppi samme fart og i enden av feltet på 1 sekund. Folk rekker ikke å stenge meg ute ved å kjøre tettere. 😂 Jeg er litt usikker! Hva mener folket er best? Foreløpig har vi snakket om 35 % på de 5 bakre vinduene. Jeg lurte på om jeg skulle ha det på fremdørene sine vinduer også, men kjipt å bli stoppet med det. Alternativt lurte jeg på 50 % foran og 35 % bak.
 15. Du siterer, så får du opp boksen og trykker inni den/markerer det du vil ta bort, så trykker du på delete e.l. Eller så kan du tagge! Bare skriv @ og litt av nicket, så får du opp forslag. @Herr_eklund Pen bil! Følger med. 😊 Veldig glad i preface coupé selv. Min forrige kan du se tråd på i signaturen min. Jeg kjøpte original CSL luke fra Koed. Kostet vel rundt 7 500kr, om jeg husker riktig. CSL deler kan kun kjøpes av CSL eiere de første 10 årene, så er det fritt for alle. Du trenger også ny pakning bagasjeromspakning, da de er ulike. Så må du bruke skiltlys fra f.eks. BMW E60 5-serie. Edit: Du trenger alle disse tingene (CSL pakning, CSL luke, skiltlys, kontakter): Varenr=delenummer. Prisene er ekskludert moms!