Jump to content

Thundercoil

Members
 • Content Count

  6021
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

Thundercoil last won the day on May 4

Thundercoil had the most liked content!

About Thundercoil

 • Rank
  General
 • Birthday February 9

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Bjørgvin
 • Interesser:
  HI-FI, fotografi, biler og store peniser.
 • Kjøretøy
  E39 M5

Recent Profile Visitors

4691 profile views
 1. Ja, skulle gjerne hatt råd til en selv. 😅 Evt. en GT3 RS. Men da hadde jeg vel drept meg selv. Haha. Tesla gjorde liksom (for meg) sånn at det gikk an å ha elbil, men denne gjorde at jeg fikk lyst på en. Må bare vinne i lotto først.. og ha en M8 ved siden av. 😎 Den kom "by default" på DR-skilter. Jeg påpekte det når vi var på Porsche Center Bergen, og da sa selgeren at de kunne bytte til EB om de ønsket det, men min far likte at den delte skilt med bensinerne. Så sa selgeren at de kunne risikere å bli stoppet i kollektivfelt, få dyrere parkering og ferger osv, men da var det bare å klage. DR-skiltene har visst bare vært tilgjengelig for elbil i noen få uker. Tar vel litt tid å bli oppdatert rundtom. Takker! 😁🍻 De ble nå fornøyde, heldigvis.
 2. Håper dere tåler et lite sidesprang i tråden her. Tok et lite fotooppdrag for foreldrene mine i går, og fikk da litt over 4 timer sammen med denne skjønnheten. Var veldig kjekt! De bestilte før jul og fikk den på fredag som var. Hadde faktisk en del prestasjonsangst. 😅 Har ikke hatt en shoot på over et år, men det ble nå brukbart. Blir også mange flere sjanser. Trenger hvert fall sårt et polariseringsfilter for å redusere refleksjoner. Og ja, fingermerker er et mareritt i denne dashen. Haha. Selv etter bare 2 dager på veiene måtte jeg gnikke og gnukke en del for å få tatt dette bildet.
 3. Dette har jeg (og garantert mange andre) ventet lenge på! 😁🍻 https://motor.no/bruktbil-nyheter-olsen-bil/bruktbil-olsen-tiltalt-for-grov-korrupsjon/172588 Skal rett hjem fra jobb, ta meg en pils og skåle. 😅
 4. Godt med alt som er gjort. 😊 Er lekker fargekombo på denne. Kose deg masse på Rudskogen!
 5. Blir spennende å se hvordan de er å kjøre osv. Foreldrene mine får sin snart. Skulle egentlig komme rett over nyttår, så har det blitt utsatt et par ganger, siste gang pga Corona. Den skal sendes fra Tyskland 19. juni, så mener jeg den sendes til Drammen for klargjøring, og til slutt leveres den i Bergen. De sto på listen siden før den ble delt inn i 3(?) modeller og prisen var antatt til å ligge på rundt 700K, men endte jo opp med en 4S til ganske nøyaktig det dobbelte av den summen. 😅 Får virkelig håpe de blir fornøyd med den. De snakket om å ta ut ferie når den kom, og ta seg en bilferietur nordover i landet. Jeg skal hvert fall stikke av med den litt, når de er på ferie eller jobber samme turnus. Haha. Har et par yngre brødre som snart er i 30-årene de også, men de har ikke tatt lappen enda. Blir mao ikke mye konkurranse om å låne den, innimellom.
 6. Ikke Finn, men tenkte kanskje noen her kunne være interessert i disse. 😊 Ikke ofte de dukker opp.
 7. @sveigis Takker! 😊 Ja, må bare gønne på og få den fin og bra, så setter vi den bort i noen år, mens jeg går tilbake på skolebenken. Finner en billig brukis med bedre plass, og så selger vi når vi er klar for å kjøpe hus, forhåpentligvis med litt prisstigning. 😊 Drar den kanskje ut på et og annet treff fremover, men mindre bruk = mindre slitasje og km. Hehe.
 8. Tror det! Hvert fall den du linket til. 😅 Ja, det er ganske deilig å vite at det ikke kommer rust der med det første. 😊
 9. @Daniel. Bare mistenker at hvis hjørnet har blitt brunt, så er det sikkert en del mer inni døren, om man fjerner fuktsperre etc. og lyser ned i gropen inni der. 😅
 10. Ikke skjedd så mye i det siste, men litt er nå på gang. Jeg har kjøpt en ny, original bakluke som er på vei med innleid sjåfør fra nimber.com. Kommer vel på døren ila kommende uken. Så har jeg bestilt nye forskjermer fra Koed. Den ene er litt skadet etter en storm vi hadde og den andre har litt smått med begynnende rust på innsiden, så tenkte det var like greit å skrote begge to, til fordel for friskt stål. Ellers leter jeg etter rustfrie framdører. Kjøpte en «rustfri» førerdør forleden, men ved nærmere inspeksjon, så hadde den jo 10 ganger mer rust enn min, som bare begynner å bli litt brun nede i hjørnet. Var heldigvis ikke mer enn 350kr, og den hadde veldig fine pakninger, strøkent glass, vindusheis, ledningsnett, airbag etc., så da har jeg i det minste noen gode deler på lur. Når alle delene er på plass, så er det en lakkerer min far kjenner som, sannsynligvis, skal lakkere mer eller mindre hele bilen utvendig.
 11. Likte splitterne best. I bilens farge glir de nok pent inn i formene på fangeren, så jeg er enig med deg.
 12. Gjorde susen det der! Kvisleis splittare tenkje du på?
 13. Fy faen så irriterende! Kan miste motivasjonen av mindre... M-sport og evt. senkeskåler er jo helt fint.
 14. Ser en Mazda med et merkelig dørhåndtak. 😅
 15. Å.. Det hørtes litt sketchy ut. Håper hjullager funker da, men er vel kanskje like skeptisk som du er. Hehe. Krysser fingrene for deg.
×
×
 • Create New...