Jump to content

RemyNG

Members
 • Content Count

  1753
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About RemyNG

 • Rank
  Generalmajor
 • Birthday 05/12/1987

Contact Methods

 • MSN
  psychofuzzz@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Rogaland
 • Kjøretøy
  E39 523 og 535

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vintern i anmarsj? Måtte brått legge over til vinterdekk på begge bilene. 530n holdt jeg allerede på med tidligere. Samt justert høyden opp. Veldig greit med rette dekka når man ser hva som sto langs veien eller oppå en falck/naf flak idag.
 2. Ja så det når jeg måtte gjøre en liten research. Var jo spesielt men veldig kult med Yachtline utgaven. Rart jeg aldri har sett før faktisk. Ja de hadde jo mye mindre problemer enn den forrige. Den forrige var vel designet og utviklet på temmelig kort tid med bruken av de hadde fra Land Rover? Så med faceliften så hadde de vel forbedret endel. Girkasse problemer var vel noe som man ikke hører om lenger på disse. Var vel samme kassen de brukte i E70 og. Så tipper at man kan faktisk gjøre en liten kupp nå om dagen hvis man finner en som er tatt vare på. Blir meget spennende å se hva utviklingen blir med denne over tid.
 3. Vi får se 🤣 må ha tid til alt dette og. Hahaha noen som er lei cinnamon? 🤣🤣
 4. Takk Takk 😁. Ja E53 fikk vel også en ufattelig dårlig rykte på seg over tid og med tanke på preface modellene som sleit litt girkassen. Så har vel den bare havna som gjenglemt modell. Men ja er faktisk temmelig kul modell egentlig så lenge den ser bra nok i stand da vel og merke. En Yachtline ja, måtte sjekke opp hva det faktisk var. Aldri sett det før heller så dette var jo nytt for meg. Men tøft var det og. Du har henta en og? Tipper at jeg skal gå for det ja, er jo såpass kresen nå på seter at her må man vel bygge som jeg gjorde sist.
 5. Idag gikk dagen for det meste i vasking, fjerne skilt ramma foran(firmareklame) og brukt dobbeltsidig tape for å holde skiltet på plass. Men vurderer å ordne nye skilter etterhvert. Polert opp lyktene litt da de var nokså matt. Så prøvd med å fjerne rust avrenning ned på stigtrinnet. Før Fikk bort noe av det med litt rust partikkel fjerner fra Sonax. Så ble det litt vask og noe bilder. Virkelig uvant med en bil som man sitter nokså høyt. Forutenom at jeg kjører semi til vanlig da. Så har jeg måtte ta en vask innvendig på 530d da det er den jeg skal pendle med framover. Og skal justere høyden opp en del, rekker ikke å bytte fra coilovers til vanlig fjærer og dempere denne gangen.
 6. Tusen takk for det 😁😁. Ja var vel en av de som så mest ryddig ut. Hvertfall utifra bildene, men var veldig bra i virkeligheten og. Skal nok klare å overleve med noen feil som kan rettes opp på. Har tross alt eid en Audi med mye rart med nå i hele sommer. Tipper at jeg må ta noe preventivt i løpet av vinteren for å være på sikre siden.
 7. Ja det kan nok stemme det ja. Har endel japser i familien til fruen. De fleste har vært så sunt rusta forhold til ja f.eks mine BMW til langt under hva de betalte. Og det var jo ikke unntak på åssen det ble vedlikeholdt der heller. Vaska 1 gang i mnd med hageslange altså bare latt lille strålen sprute over bilen. Så var det godt nok 🤣 "er jo japansk kvalitet de går jo og går". Men det kan også virke som at de har spart på rust beskyttelsen og. For en 2012 Mitsubishi var det temmelig rusten. Du må nok ha noe tålmodighet ja det dukker opp noe til slutt. Gjør egentlig som oftest det.
 8. Hahahaha passer jo bra at vi vurderer camping vogn 🤣 Er ikke mye bra ute der, virker som de fleste lar rusta ta bilen istedenfor å ta vare på det. Og forventingene for få mest mulig er også der 😳. Jeg forventet mye rust under selv faktisk, la meg under bilen og der var det ikke mye å utsette. Så var den nettopp EU godkjent og som var veldig stor plus. Var og så på en til noe høyere pris og der var bakluka sunt rusten, alle dørene, mye rust under og noe høyere kmstand. Eneste pluss siden var Comfort seter 😳.
 9. Takk 😁. Det er sant, mange av de jeg har sett har vært langt ifra i den standen jeg er villig til å gå for. Generelt hadde jeg lite i forventning når jeg så denne kun at alt var original sånn sett så da hadde jeg noe å jobbe med. Men tilstanden var langt bedre enn forventet i forhold til de i høyere prisklasse jeg hadde sett på. De er jo meget bøse med rette hjul på 😁
 10. Takk takk 😁. Er absolutt en robust bil sånn sett med mye plass. Har fått veldig sansen for de så denne skuffa ikke i det hele tatt. Ja det tror jeg kan bli bra med litt annen farge kombo 😁
 11. Det er nok best ja. Proteser er jo så bra om dagen at noen må de ofre. Altså jeg har svarta og banna mens jeg har skrudd på BMW. Men den Audien tok virkelig kaka jeg har aldri kasta så mye verktøy rundt og vært så forbanna som med den 🤣
 12. Trenger vel ikke ha med deg folk? 🤣 Uff ja den Audien har gitt meg mye tålmodighets test 🤣
 13. Er det ikke bare retrofite litt? 🤣 alt går med hammer og makt. Ja uff grått 😳. Har det i Audien 🤣
 14. Stemmer mange de jeg så på med høyere pris hadde faktisk høyere km en denne igjen. Ja burde det med vedlikehold 😃😃. Ja må se hva jeg finner. Vil ha Comfort seter og.. Ja etter jeg gikk til brunt så blir det aldri rent svart igjen. Er enkelt farge men kjedelig
 15. Takk Takk Erik. Hittil er jeg super fornøyd. Den drar veldig godt, ligger som smurt på veien. Håper den er trofast framover 😃 hvertfall stor oppgradering forhold Auda.
×
×
 • Create New...