RemyNG

Medlem
 • Innholdsteller

  1669
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om RemyNG

 • Rang
  Generalmajor
 • Bursdag 05/12/1987

Contact Methods

 • MSN
  psychofuzzz@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Rogaland
 • Kjøretøy
  E39 523 og 535

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. RemyNG

  Styrestag-problemer!

  Stemmer som nevnt så er det ikke en reservedel som er ment for å byttes eller erstattes det er en del av hele spindelhuset. Selv om den delen løsner. Søk E39 Sleeve på ebay så finner du noen selgere som selger disse.
 2. RemyNG

  Styrestag-problemer!

  Den foringen der ser ut som den som er til styresnekke fra V8 modellene og den er del større. De hylsene som sitter på spindelen har det vært en diskusjon tidligere og de er det visst ikke del som blir produsert for de er ikke ment for å byttes ut. Men man kan kjøpe de på ebay av folk som har lagd disse selv.
 3. RemyNG

  Shattered's E53 3l diesel

  Ja nå har du hatt den noen dager, åssen er denne forhold til en E61n du har?
 4. RemyNG

  Shattered's E53 3l diesel

  Senk hadde gjort seg på denne.
 5. RemyNG

  E61 525d - Et nytt kapittel

  Hva har du stelt i stand nå da? 🤣
 6. RemyNG

  Dreneringsproblem E39. HJELP?!?! OPPDATERT 7/6

  Sjekka om det er fuktig på pakningen til luka? Og eventuelt baklyktene? Sleit med vann på min og da var det på grunn av bakluka ikke gikk langt nok ned sånn at pakningen fikk tettet.
 7. RemyNG

  Remy's biltråd

  Så var en ny langtur unna gjort, helt brukbart å kjøre en såpass diesel motor som drar bedre enn forrige Audien jeg hadde 🤣 Vel framme i Skarnes etter en lengre tur dra Rogaland og innom Svinesund. En helt grei snitt men kunne sikkert blitt bedre. Irriterte meg over Egr termostaten som ikke er helt frisk så tempen varierer den veldig. Godt det ligger en på postkontoret å venter. Vel hjemme og denne trenger virkelig en vask. Motorrommet trengte en god vask. Rent og pent ble det til slutt. Så blir det hjem å demontere litt motorroms deler for nå blir det egr delete, swirlflapsa skal blendes og egr thermostaten skal byttes. Så gøy masse deksler overalt Da var innsuget av. Flapsa er alle der så da er det jo håp. Sånn da blir det gang. Greit å fjerne den og. Ikke sånn koksa helt igjennom enda men var litt møkk der. Så er det å hive alt på plass igjen. Det skal vel gå temmelig rett fram. Men neida!! Det ble det ikke etter å satt på innsuget klarte jeg å komme borti t stykken på retur røret så den knakk. Og for å toppe det hele så hadde ingen den inne. Hverken GS, Bavaria eller noen andre, jeg kunne fått det på mandagen men jeg må ha bilen i helga. Så full stress med å finne noen som hadde det inne. Fikk endelig tak i en brukt, men den ene var jo selvfølgelig knekt. Så da blir det å løsne de t stykkene fra slangen så sette på de den hele. Da var det på plass. Og bilen starter helt fint.
 8. Er en gruppe på Facebook der du kan spørre om eventuelt frakt eller på ta deg frakt. Som regel får man det billig
 9. Prøv frakte krigen på Facebook
 10. RemyNG

  Dilemma...E46 eller E39??

  Jeg sier E39 framfor E46 har hatt noen E46 som jet har skrudd på samt kjørt og jeg har aldri klart å like E46. Jeg går heller for E36 hvis jeg skal ha 3 serie. Har hatt en del E39 innom hos meg å jeg synes de er helt fantastisk. En velholdt E39 er det beste man kan få. Med den motoren så har du generelt en motor med drag i. Men mye vil ha mer er det vel noe som heter så jeg hadde heller gått for 540i mens er på gang. Pris messig er det ikke stor forskjell på disse avhengig av tilstand vel og merke.
 11. RemyNG

  GS vs Koed

  Får ikke opp dette selv heller på min konto..
 12. RemyNG

  Remy's biltråd

  Hjelper og betraktelig, merka at det var stor nedgang å gå over til manuelle seter når jeg henta bilen.
 13. RemyNG

  Remy's biltråd

  Elektriske seter må man ha, greit å kunne justere sete som man vil eller ha det i memory enn å styre med det hver gang jeg og kona veksler om bruken av bilen. El rammen er klar med full justering av rygg(fra komfort stoler). Så sport delen på sitte delen. Første sete ferdig, vasket å påført skinnbehandling mens man enda har stolen inne. Da var det på plass, dørtrekk neste må kappe hull til memory knappen.
 14. RemyNG

  Den store finn.no tråden.

  Kjøp!!! 🚙🚙🚙
 15. RemyNG

  Remy's biltråd

  Da var det ny lakkerte speil på plass, da kan man endelig se ordentlig bak seg. Så er framstolene på den andre bilen demontert så blir de flytte skinnet over så jeg får elektriske seter. Klarer virkelig manuelle seter når bilen veksler mellom meg og kona. Jeg glemte helt hvor tunge disse egentlig er. Så var det feilsøke hvorfor navien er død. Og da fant man ut hvorfor den faktisk er død. Her har det vært noe fukt ute å går, la merke til at baklyktene hadde kondens så er nok derfor. Får bytte de snarest.