Jump to content

RemyNG

Members
 • Posts

  1822
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

RemyNG last won the day on November 23 2020

RemyNG had the most liked content!

About RemyNG

 • Birthday 05/12/1987

Contact Methods

 • MSN
  psychofuzzz@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Rogaland
 • Kjøretøy
  E39 523 og 535

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Passer ikke rett på disse.. festene er annerledes.. E39 bruker eldre bus system på det elektriske mens E6x bruker annet så blir ikke helt direkte plug n play der.. E39 får du mer eller mindre hivd etter deg om dagen så burde ikke være problematisk å få tak seter..
 2. Ja nei skulle bare bytte gløderele på X5n gikk vel mer enn det ja.. Mens man var under der så oppdaget jeg morkne og dårlige vakuumslanger så dette ble byttet.. Og mens man under der tenkte å bytte eksosmanifolden siden det ble nevnt sprekk på den orginale.. Det filteret var ikke spesielt bra heller, selv om dette var byttet rett før jeg kjøpte bilen.. Godt jeg hadde handla inn nytt med tanke på at jeg skulle uansett bytte det manifolden.. Og ikke nok med at jeg fikk gleden av å bytte manifolden så får jeg gleden av å bytte turbo og 😒.. jaja da fikk bilen stå litt lenger da mens man venter på at turboen blir overhalt.. kan vel like greit bytte resten av forstillinga og mens man er i gang 😂
 3. Lykke til Jan.. Satser på det løser seg.. Her gjør du som meg sitter lange netter å leser alt som kan leses for å eventuelt finne en løsning på ett kanskje bare en fille problem.. spesielt siden den girer helt fint så kan det bare være en liten fille problem..
 4. Da ble det en nokså kort sesong for denne gangen.. På tide å vinterlagre bilen. Oppdaget lekkasje på diffen så da kan jeg like godt parkere bilen å sette igang med vinterens planer og forbedringer på bilen.. Så får vi satse på at neste sommer blir noe lengre..
 5. Kort sesong. Ble visst vinterlagring tidligere i år. Satser på lengre periode neste år.
 6. Det filteret der har sett sine dager ja 😳... Nå puster den vel betraktelig bedre tipper jeg 😃
 7. Ja det krever sitt blir litt dumt å ha den bare stående som den andre bilen min. Spesielt når det er såpass bra bil så da er det greit at noen andre får nyte den. Denne sommeren har vært helt ekstremt som de sier på kontoret. Alt av data som de bruker for å beregne forbruk av drivstoff har bare blitt lagt vekk for alt er feil.. Vi kommer til tomme stasjoner hele tiden. Og verre er det når vi i utgangspunktet har hatt sjåfør mangel fra før av.. Og når sommern slo i gikk alt av skaftet.. Har vel jobba 12-13 timer hver dag til og med fri ukene mine for å sørge for at vi kommer i mål. Men da blir man alltid glad når man setter seg bak i en god Scania... Synd det bare er en 6'er diesel(av økonomisk kjøring hensyn :P) det er helt annet å kjøre storbil ja. Får virkelig kose seg på veien når det bommer bortover med 50tonn.
 8. Det går nå framover, selv med denne hektiske sommeren og norgesferien som det er nå. Så er det ekstra hektisk for oss tankbilsjåfører for å klare å levere nok drivstoff rundt om. Så i periodevis mens jeg har holdt på med M5n så har jeg hatt nok å gjøre på jobb. Tror jeg har hatt mellom 1-3 timer ledig tid før man må i seng og jobb igjen. Men nå er den på skilter så nå kan den jo nytes i sommer før den lagres inn igjen.. avlevert til verksted for EU kontroll. Fikk anmerkning på lekkasje på dempere bak. Etter nærmere inspeksjon av demperne så var den venstre bak temmelig død. Har rent olje ut rundt simringen så her måtte jeg bytte til noen andre dempere jeg hadde liggende. Siden verksted skulle stenge for ferien så ble det hu og hast for å få på noen andre fra Bilstein. Må få sendt disse inn til overhaling. Sånn da er det bare hive den ned igjen og avgårde til kontroll igjen. Fikk den hjem igjen så bar det ned til Kristiansand i noen dager siden det var kaos der ned med tomme stasjoner og sjåfør mangel. Så får fruen hentet skilter og sånt klart til jeg kommer hjem. Lite stemingsbilde fra sørlandet selv om det er hektisk. Vel hjemme igjen og skiltene var hentet å hivd på. Hadde gledet meg voldsomt til å ta noen turer ut men måtte vente litt da man ble temmelig utslitt av lange dager på jobb. I mellomtiden har jeg måtte ta noen vanskelige valg da bilparken hjemme tar overhånd sånn ca. Blir for mange biler som man skal holde styr på når en jobber, og har hus prosjekt. Og med uforutsette utgifter var det en bil som måtte vike. Håpte på at den skulle tilbake til gammel eier men ble dessverre ikke helt sånn. Men havnet hos ei annen som har spurt om når jeg skal selge den så skulle jeg si ifra til han. Så 530D(Magda) ble igår hentet av en fra Molde. Han var raskt på flyet når han fikk nysen på at den kommer for salgs. Så da ble hele bilen vasket ned innvendig og utvendig. Alt av væsker sjekket over før overtakelse og bilen gjort klar til neste eier dagen før. Dagen etter(igår) ble hu hentet av en ny eier som hadde gledet seg lenge over å hente den. Kjipt å måtte selge den for det har vært en fantastisk bil å eie selv med flere drift stopp. Men må ofre noe så det ble den som kommer til å bli brukt minst framover som måtte gå.. Så framover blir det vedlikehold og preventiv utbedrelser på X5n til fruen så den ikke streiker når det passer en minst
 9. Blir nok billigere etter ny prisjusteringer 😅.. Faen så drøye priser.
 10. Hadde vel gått for det de kaller økonomisk med tanke på tuning.. Det var jo min tanke.. For min del har ikke kreftene jeg brydde meg noe om.. Det var om den brukte mindre på mila sånn sett. Og at det er holdbart, men jeg hadde aldri gjort det hvis jeg ikke visste at HT pumpa var ny eller dyser. Men beste er nok å holde det originalt. Swirlflaps delete er jo en grei sak så man slipper motorhavari hvis de skulle løsne.
 11. Jeg hadde gått for Stage 1.. Holder i massevis for min del. Da gikk jeg for egr delete, swirlflaps og downpipe.. Bilen går gått samt den bruker noe mindre enn den har gjort tidligere. Jeg oppdaterte kassen i samme slengen så man hvertfall har det siste softwaren til kassa. Når jeg henta bilen så girte litt hardt og noe dum sånn sett. Etter ny software var den mye mykere på overgangene og nokså smartere. Så sånn sett fornøyd. Bruker min selv til pendling til å fra jobb. Brukte den og til pendling fra Vormsund til Kristiansand ukentlig.. Hittil ikke noe problem. Tar jevnlig service på min. Hadde den inne på EU og gikk fint igjennom med tanke på avgassene.
 12. Lyktene vil jo funke sånn sett.. Men du vil jo da få feil da xenon har auto nivåreg. Det har jo ikke halogen da de bruker manuell justering av høyde med egen vribryter inni.. Da er det også sånn i forhold til årsmodell at noen LCM er kun satt opp med det bilen ble utstyrt med så man får ikke kodet det om. Samt du mangler jo ledningen for det inni bilen. Men ellers vil jo lyset funke som normalt
 13. Plug n play ja. Når det kommer til fester og kontakter..
×
×
 • Create New...