RemyNG

Members
 • Content Count

  1721
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About RemyNG

 • Rank
  Generalmajor
 • Birthday 05/12/1987

Contact Methods

 • MSN
  psychofuzzz@hotmail.com

Profile Information

 • Kjønn:
  Mann
 • Bosted:
  Rogaland
 • Kjøretøy
  E39 523 og 535

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. RemyNG

  Den store reisemål tråden!

  Hadde min tur sist sommer nedover til Kroatia med familien. Ble selvfølgelig telting på diverse anbefalte camping plasser samt. Turen gikk generelt via Danmark - Tyskland - Polen - Tsjekkia - Østerrike - Slovenia og Kroatia. Var egentlig en veldig fin tur nedover som ga litt mer smak på en ny tur igjen til sommeren men kanskje litt lengre denne gangen og noe lengre opphold. Så i år har vi pratet om å kjøre ned til Hellas og se hvilken land vi kjører gjennom men mest sannsynlig blir Polen og den veien nedover. Håper på at det blir med en litt annen bil i år da kona ønsker seg litt høyere bil så blir det en Suv så passer det egentlig ganske greit.
 2. RemyNG

  Shattered's E53 3l diesel

  Kommer jo veldig an på om de feilene har blitt utbedret før du som eier overtar bilen. Noen kan være maks uheldig noe jeg kjenner mange har vært. Når utgiftene kommer på like mye som hva man betalte for bilen så går de vel som skrap. Glad min fikk ny HT pumpe og er generelt tatt vare på, 🤣 ellers hadde jeg gått for bensin motor istedenfor 🤣
 3. RemyNG

  Polly bushings legal?

  No issues at all with poly bushing..
 4. RemyNG

  525tds -> 530d

  Selg tdsn og kjøp 530d. Denne problemstillingen er tatt flere ganger på diverse grupper... Prisene er så lave at det er ikke verdt det. For du må bytte nesten alt for å få det rett iforhold til godkjenning.
 5. RemyNG

  E39 facelift lykter

  Er seint på ettermiddagen for min del så forsto ikke helt. Men hvis du tenker på å hive på disse halogen typen over på bilen istedenfor xenon lyktene så ja kontaktene passer om hverandre uten å måtte koble om.
 6. RemyNG

  E39 facelift lykter

  Glassa er det samme om det er halogen eller xenon. Men reflektorene er det forskjell på, er annen innfestning for halogen og xenon. Samme gjelder det for prosjektoren. Bestill deg heller en bixenon kit så har du fått oppgradert lyset betraktelig enn de dårlige Hella sine reflektorer.
 7. RemyNG

  Min E39 M5 - Felger tilbake

  Må jeg si jeg gruer meg til å bytte de sensorene på den M5n jeg har stående her 🤣🤣.. Blå M5 😍 er aldri feil.
 8. RemyNG

  Standard bremseskiver eller borret/slisset

  Kommer vel an på hva slags bruk det går i. Husk at med sånne skiver har du også mye høyere forbruk på klosser. Den transporterer også varme fortere ut enn standard skiver men til gjengjeld så har de tendens til å sprekke..
 9. RemyNG

  BMW 528I 1997 (Automatic)

  Ta en diagnose. Kan være kamaksel sensor som er defekt.
 10. Nei tok den jobben selv på parkeringsplassen hjemme. Løftet bilen høyt nok opp foran og bak ved å ha bukker. Starta opp bilen og lot den stå å gå mens jeg brukte ir temp føler. Venta til tempen var rett når fylt og sjekka over. Samt kjørte ut gira manuelt med bilen oppe før jeg igjen fylte resterende olje. Har fungert helt fint siden da. Da ville jeg sjekket hvor den kommrr fra. Oljekjøleren sitter heldigvis høyt oppe så skal litt til å skade den. Da hadde radiatoren også lekket
 11. Ingen andre måter å fylle ovenfor nei. Er lukket system. Så ja eventuelt gjennom olje kjøleren men anbefaler ikke helt det da du ikke vet hvor mye olje som mangler så hvor mye du trenger å fylle. Men siden du nevner olje på vifta så kan det være kjøleren som lekker. Hadde samme problem på min så kjøler og alt ble byttet.
 12. Jeg kan gjøre det når jeg kommer hjem fra ferien eventuelt er bortreist fram til helga.
 13. RemyNG

  Hva betyr disse varsel-lampene?

  Ta en diagnose ja. Feil på abs, her kan det enten verre en sensor eller modul.
 14. RemyNG

  Bmw e39 530d Klunkelyd

  Hardy koblingen det der.