Jump to content

Ettermontere seter med varme i E39


Malaphonzo
 Share

Recommended Posts

Jeg har lest gjennom flere av trådene her og sikkert lest meg litt blind da mange sikkert har hatt større utfordringer enn det jeg har. Jeg har dog ikke så veldig god peiling på dette med ledningsnett og hva som skal kobles hvor. 

Problemstillingen min er at jeg har kjøpt meg manuelt justerbare skinnseter med varme fra en -97 e39 og skal da bytte ut mine manuelt justerbare stoffseter -98 e39 (pre facelift). Jeg har lest meg frem til at det ikke ligger ledningsnett fra før. Hva må gjøres? Jeg vil da ha tilkoblet varme i setene mine.

Link to comment
Share on other sites

brukte 2 min med søkeord som "bmw e39 heated seats retrofit" - "diy heated seats e39" o.l på google og det står som nevnt veldig mye informasjon om dette, jeg er ingen ekspert på bilelektro men det var ikke noe problemer å skjønne hvordan man skal gjennomføre denne ettermonteringa.  Anbefaler egentlig å få noen til å hjelpe deg dersom du ikke føler deg 100% på dette selv, for akkurat dette med strøm bør man ha litt respekt for.

 

Det spørst jo hvor mye du skal gjøre ut av det, men i praksis er det (kjapt summert) + - , med rett tverrsnitt, sikringer, brytere og en termostat. Er det ikke ledninger så legger du opp egne ledninger, ikke noe stress det.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...