Gå til innhold

e36 bremselys sluttet å funke


Eirik Paulsen
 Share

Anbefalte innlegg

Hei, bare 1 av 4 bremselys funket på bmwen min, tenkte sikkert at det var pærene som va gåen. Så Tok jeg utav alle 4 inkludert den som funket. Tok inni nye og nå funker ingen. prøver å ta i gamle pæren, funker ikke da heller. Noen idee hva som kan ha gått gale/er problemet??? ingen sikringer er røket

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kan være litt forskjellig. Det billigste er å ta ut lyktene og gå over alle kontaktflatene for å sjekke at disse er rene og fine, evt fjerne oksidasjon som har bygget seg opp. Steg to vil være å demontere litt i bagasjerommet for å komme fram til ledningene og se at det ikke er noen brudd.

 

Det aller første og enkleste du kan gjøre er å ta et multimeter og sjekke at du får spenning til lyktekontakten når pedalen tråkkes inn. Finn først kontakter som skal gå til bremselys, da skal du ha 0V mellom disse. Så får du noen til å tråkke på pedalen (evt. jammer inn en varselstrekant mellom setet og pedal) og måler på nytt. Får du da stabilt 12V så har du problem et sted i lyktene. F.eks korroderte kontaktflater som nevnt over.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...